Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Metafizyka, mówi Ci to coś ..

To chyba domena ludzi wierzących? Pewnie często ich oszukuje i prowadzi do mylnych wniosków. Wiara niestety nie czyni cudów.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czym byś walczył z USA?

Migiem 29?

Walczył? Przyłączył bym się, mają Hawaje i Alaskę to i Polskę mogliby przygarnąć.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli..

Toż to czystej wody ciemnogród. W 21 wieku to szok, ale cóż zrobić ciemnogrodzianie są licznie obecni wśród nas.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Obecnie jedziemy na tym samym wózku co Niemcy, które są amerykańskim biznesem w Europie, stacjonują tam również wojska okupacyjne USA.

Widzę, że twoja osoba (a ty?) zapomniała już, jak wychwalała "sukces" dojnej zmiany, z okazji wizyty tego z USA.

gubia sie chlopcy. Co tydzien inne polecenia radiowe.Co tydzien zmiana stanowiska.Tego umysł takiego przecietnego numerka nie ogarnia.Gdzie mu tam do wybitnosci kurdupla.I on to wie.

zapomniała już, jak wychwalała "sukces" dojnej zmiany, z okazji wizyty tego z USA.

Dawaj cytat jak wychwalałem albo spadaj kłamco.

gubia sie chlopcy

Dostaliście kopa od wyborców jak dziennikarz TVN od prezesa stadniny w Janowie..

Panowie dla rozluźnienia, Forum AS muzyką stoi, na bocznicy polityka nakręca spiralę wzajemnych animozji...a ja tak do siebie dla Was wszystkich.

A na pewno dla tych, którzy wyłapią przekaz treści tego jakże omen-nomen kultowego kawałka kultu.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Tak, dostawałem cytaty, tylko treść się nie zgadzała, pod dowolną treść kładziecie własną urojoną interpretację, dawaj cytat jak wychwalam to że Prezydent USA przyjechał do Polski i jest to wielkie osiągnięcie Prawa i Sprawiedliwości, tylko niech to z przytoczonej treści wynika.

Czekam.

Dostawałeś cytaty i nic. Masz jeszcze ten sznur?

Nie należy dać się złapać. Mamy oto bowiem kwintesencję działania PiS i jego akolitów:

1. Najpierw lizus obecnego układu władzy chwalca Prezesuńcia pisze wazeliniarskie panegiryki i laurki ku czci wymienionych.

2. Na zwróconą uwagę wypiera się jakoby to robił i żąda dowodów na takie zarzuty.

3. Dostaje więc te dowody. Niepodważalne.

4. W odpowiedzi podtrzymuje swoje zaprzeczenie jakoby uprawiał wazelinę, a osobę przedstawiającą dowody nazywa kłamcą.

Jest to z jednej strony dowód niebywałej bezczelności, z drugiej - dowód że uważa Dyskutantów za idiotów.

Pietrzak

Pietrzaka za PO nie wpuszczano do Telewizji Polskiej, wiedziałeś i nie przeszkadzało Ci to, taki z Ciebie Polak, demokrata, o Stanisławie Michalkiewiczu nie wspomnę, bo i dziś wizyta w TVP tego pisarza to wielkie wydarzenie, po tym jak nazwał szczurem Jarosława Kaczyńskiego Kurski go nie wpuści na pewno, chyba że zmieni się tzw mądrość etapu i eskimosi zaczną żądać....bilionów i miliardów..bo on że żądają mówi od zawsze, nie od początku roku po akcji w Obozie w Oświęcimiu, dokonanej przez Izrael, oraz po ustawie Act 447 podpisanej przez Prezydenta USA.

Pietrzaka za PO nie wpuszczano do Telewizji Polskiej

Pietrzak był pieszczochem władz PRL jako przedstawiciel koncesjonowanej satyry politycznej. Wszystkie swoje numery w kabarecie uzgadniał z Wydziałem Propagandy KC PZPR i miał od nich zielone światło.

Nie należy dać się złapać. Mamy oto bowiem kwintesencję działania PiS i jego akolitów:

1. Najpierw lizus obecnego układu władzy chwalca Prezesuńcia pisze wazeliniarskie panegiryki i laurki ku czci wymienionych.

2. Na zwróconą uwagę wypiera się jakoby to robił i żąda dowodów na takie zarzuty.

3. Dostaje więc te dowody. Niepodważalne.

4. W odpowiedzi podtrzymuje swoje zaprzeczenie jakoby uprawiał wazelinę, a osobę przedstawiającą dowody nazywa kłamcą.

Jest to z jednej strony dowód niebywałej bezczelności, z drugiej - dowód że uważa Dyskutantów za idiotów.

Kolego, wmawiacie sobie że popieram PiS.

Dwie rzeczy miały miejsce.

1 Prosiłem przed wyborami o poparcie PiS, aby odsunąć złodziei z PO.

2 Prosiłem o poparcie Andrzejka na stanowisko prezydenta, aby odsunąć to coś co tam było, nie pamiętam niestety nazwiska.

TYLKO TYLE !

Nic nigdy więcej nie było - NIGDY ŻADNEGO WYCHWALANIA - PRZENIGDY !

Przeproś za pomówienie i bywaj zdrów - i inni.

Polska nie jest suwerennym krajem, jak można po napisaniu czegoś takiego być oceniany jak ktoś kto popiera jakąś partię, skoro ta partia nie posiada mocy sprawczej co do kierunku procesu politycznego ?

Pisałem lata temu że układ władzy nie odda, jak można mnie po czymś takim ocenić jako stronnika partii która z tym układem walczy, skoro z nim nie ma absolutnie żadnych realnych szans na zwycięstwo ?

Kolego/ Koledzy, - mógłbym dalej argumentować, lecz na Was to nie robi wrażenia, potrzebujecie obiektu do wylania frustracji z racji omyłki co do dalszego biegu spraw publicznych w tzw Polsce w granicach po 2WŚ.

Wojna jest niewyjaśniona, archiwa służb anglosaskich utajnione, a Wy chcecie rozpatrywać bieżące wydarzenia ?

W oparciu o co ?

O INFORMACJĘ PUBLICZNĄ, DOSTĘPNĄ WSZYSTKIM, - PRZECIEŻ TO JEST PROPAGANDA, DZIŚ NAZYWANA NARRACJĄ !!!

To ma ogłupić nas wszystkich, te treści nie mają do spełnienia absolutnie żadnej innej roli.

Podobnie wersje historii podane do wierzenia w procesie edukacyjnym na kolejnych poziomach nauczania, to są tylko interpretacje, wszystkie dotyczą perspektywy która jest wygodna, inna dla nas, inna dla Niemców, inna dla CCCP, inna dla Izraela, inna dla USA, inna dla każdego podmiotu.

Ogarnijcie się, jesteśmy tu na forum aby rozmawiać na temat rzeczywistości, po co się tu mamy droczyć o rzeczy, elementy, które są imaginacją, pracą służb, wywiadów, etc.

Pietrzak był pieszczochem władz PRL jako przedstawiciel koncesjonowanej satyry politycznej. Wszystkie swoje numery w kabarecie uzgadniał z Wydziałem Propagandy KC PZPR i miał od nich zielone światło.

Nie wiedziałem.

Generał Dukaczewski czyim był pieszczochem, z kim uzgadniał swoje akcje, jak osławiony pucz w Sejmie ? / grudzień 2016 /.

Panowie dla rozluźnienia, Forum AS muzyką stoi, na bocznicy polityka nakręca spiralę wzajemnych animozji...a ja tak do siebie dla Was wszystkich.

A na pewno dla tych, którzy wyłapią przekaz treści tego jakże omen-nomen kultowego kawałka kultu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzieki za przypomnienie...wspaniała i jakże na czasie piosenka....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pietrzak, nie interesuje mnie zbyt to, co się tu dzieje przy kominie, w każdym państwie wszyscy żrą się ze wszystkimi jest mnóstwo chwastów, sępów i innego elementu, jest to więc stan naturalny, jednak ważne dla społeczeństwa powinno być to, co się z tymi chwastami i sępami robi po tym jak chwast sęp czy ogólnie pasożyt, coś ukradnie i zostanie złapany.

To jest ważne dla dobrego samopoczucia pozostałych składników społeczeństwa, pozostałych grup, aby wiedziały i widziały, że zło nazywane jest złem i karane surowo, jak dawniej, jak wtedy gdy za kradzież ucinano rękę.

Kolego, wmawiacie sobie że popieram PiS.

NIGDY ŻADNEGO WYCHWALANIA - PRZENIGDY !

1 Prosiłem przed wyborami o poparcie PiS,

2 Prosiłem o poparcie Andrzejka na stanowisko prezydenta,

Ktoś nas tu uważa za niepełnosprawnych umysłowo. O bałwochwalczych peanach na cześć PiS i jej szefa przez grzeczność nie wspomnę.

W tej sytuacji stwierdzenie:

Przeproś za pomówienie

nie sposób nazywać inaczej bezczelną hucpą.

jak dawniej, jak wtedy gdy za kradzież ucinano rękę

A wariatów trzymano w odosobnieniu i płodami ich chorych umysłów nie zatruwano innych. Ciesz, się numerek, że już nie ucinają, bo i ty mógłbyś te swoje banialuki opowiadać jedynie innych pacjentom, nie nam.

po tym jak poleciał każdy potrafi

Co to znaczy, że każdy, przecież może otrzymać inne stanowisko, lepsze, wyższe, skoro piszę że jest skończony, to ryzykuje reputację na forum, jak napisałem że Zbyszek Ziobro jest skończony, a został ministrem, tu w temacie podniósł się larum.

Jest skończony, ale Jarosław Kaczyński musiał zawrzeć kompromis zgniły i wziąć całe to towarzystwo uciekinerskie do koalicji.

PiS rządzi w koalicji przypominam.

ZZ skończony jest u Jarosława Kaczyńskiego jako postać, która mogła by być następcą, to oczywiste.

ZZ po tym jak Pan Prezes odejdzie z polityki będzie walczył o swoje miejsce w szeregu, będą też walczyć inni, wygra ten, który będzie wygodny dla hegemona , nie wierzę żeby USA postawiło na kogoś kto w trudnościach pozostawił ojca swojego sukcesu, oni nigdy na takich nie stawiają, wybierają raczej zdecydowane charyzmatyczne osobowości, płaczliwy niewiecowy głosik ZZ też nie jest jego sprzymierzeńcem.

ZZ był przereklamowany, po prostu miał odcinek zadań, który gwarantował zainteresowanie społeczeństwa, wszyscy ekscytowali się tym, kto pójdzie w końcu siedzieć, stąd szersza niż innych polityków popularność.

Kogo na przykład interesuje rolnictwo, stąd niechęć do min rolnictwa Jurgiela, mimo fachowości.

Ktoś nas tu uważa za niepełnosprawnych umysłowo. O bałwochwalczych peanach na cześć PiS i jej szefa przez grzeczność nie wspomnę.

W tej sytuacji stwierdzenie:

nie sposób nazywać inaczej bezczelną hucpą.

Pisałem że to do Was nie dotrze, dla Was pisanie na temat realnych działań danego stronnictwa to propagowanie, cóż, można i tak, ale wynik tego jest też taki że to Wy propagujecie najmocniej tu PiS wciąż o nim wspominając.

To nie moja wina, że wyborcy wybrali PiS, to nie moja wina że PO PSL dało powody aby to nastąpiło, no przepraszam bardzo, trzeba było nie kraść, gdyby PiS kradł, już dawno był by odsunięty od władzy, bez wyborów, byłyby tak silne protesty społeczne, jednak PiS daje ludziom pieniądze, sam oddaje nagrody, cóż, czy to moja wina że tak wygląda rzeczywistość, ja tylko o tym informuję, jeśli kradniesz - do więzienia, jeśli dajesz innym godnie żyć,- to chwała ci za to, oby tak dalej.

Pisałem że to do Was nie dotrze, dla Was pisanie na temat realnych działań danego stronnictwa to propagowanie, cóż, można i tak, ale wynik tego jest też taki że to Wy propagujecie najmocniej tu PiS wciąż o nim wspominając.

To nie moja wina, że wyborcy wybrali PiS, to nie moja wina że PO PSL dało powody aby to nastąpiło, no przepraszam bardzo, trzeba było nie kraść, gdyby PiS kradł, już dawno był by odsunięty od władzy, bez wyborów, byłyby tak silne protesty społeczne, jednak PiS daje ludziom pieniądze, sam oddaje nagrody, cóż, czy to moja wina że tak wygląda rzeczywistość, ja tylko o tym informuję, jeśli kradniesz - do więzienia, jeśli dajesz innym godnie żyć,- to chwała ci za to, oby tak dalej.

I jeszcze jeden dowód utraty kontaktu z rzeczywistością.

Na dodatek laurka autorstwa tego, który przecież nikogo nie chwali.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.