Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dominic>>>

Miałem wiele napisane, ale jest ciemno. Nacisnąłem jakiś klawisz i mi wcięło:(

Sorry, ale za bystry to Ty nie jesteś:(

Wytłumaczę więc łopatologicznie...

Nasi rządzący, przy każdej nadarzającej się okazji, nie zostawiają suchej nitki na UE.

Miotając w kółko inwektywy, obelgi, kłamstwa i zarzuty wobec niej.

Jedną ręką wygrażają i machają (że oni chcą po swojemu a nie unijnemu!), a drugą - szmal biorą od UE, ile tylko można.

A daj im mniej (bo, na to zasługują), to drą mordę wniebogłosy, jacy to oni poszkodowani, uciemiężeni, źle traktowani jako państwo i w ogóle.

Wystarczy prześledzić jedno z ostatnich wystąpień Dudusia-picusia... i wszystko jest jasne (lecz nie dla Ciebie zapewne).

Obawiam się, czy Ty jesteś w stanie coś z tego pojąć? Nie sądzę.

Nie obraź się, ale... z tego, co piszesz wynika, że poziom Twojej bystrości i dedukcji, jest adekwatny do początkowych klas szkoły podstawowej.

Już kiedyś pisałem.

Całe szczęście, że część rodziny mieszka w Hamburgu i nie masz szans ich czegokolwiek "nauczyć".

Przykład pierwszy z brzegu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kilka komentarzy:

"co za głupoty opowiada maliniak"Piętnowanie w parlamencie innego kraju polskich władz za to, że realizują program wyborczy"gdzie w programie wyborczym jest punkt o dzieleniu Polaków na gorszych i lepszych, zniszczenie niezawisłości sądów i trybunału konstytucyjnego,łamanie konstytucji przez tego który przysięgał jej bronic. Polska jeszcze jest w UE i nie robi laski przestrzegając TKE.Chociaż maliniak już otwarcie dal do zrozumienia ze pisory mysla o Polexit"

"Mordę drą że UE wtrąca się w wewnętrzne sprawy Polski a sami pouczają MSZ Niemiec komu mają wydawać wizy. Ale jaja. Czy to głupcy czy nieuki ?

"Panie Steinmeier niech pan się nie spotyka z Polskim prezydentem idiotą,ten buc doprowadzi nas do polexitu i razem z tą całą bandą pisowską zniszczy nasze obustronne relacje i przyjaźń..."

Jak widać, jest sporo ludzi, dla których oczywistym jest, co się święci.

Można?

Aczkolwiek, są picusie i ich zwolennicy (jak Ty), którzy w kółko czynią zarzuty i uwłaczają UE czy Niemcom.

Ale, KASA im nie śmierdzi.

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

dziękuję że się tak martwisz o moje morale ale je pier**le bo to puste słowa i spam.

nie rozszyfrujesz treści moich słów tak długo jak nie wyrwiesz się spod presji ludzi i tego co mówią.

kto czyta komentarze i kto je bierze na poważnie? qrwa

nie rozszyfrujesz treści moich słów tak długo jak nie wyrwiesz się spod presji ludzi i tego co mówią.

Myślę, ze Ty sam nie za bardzo wiesz, co w nich zaszyfrowałeś.

dziękuję że się tak martwisz o moje morale ale je pier**le bo to puste słowa i spam.

kto czyta komentarze i kto je bierze na poważnie? qrwa

Nie piszesz szyfrem, więc nie muszę NIC rozszyfrowywać.

Znamienne,

Picusie też mówią, że mieli coś innego na myśli... niż powiedzieli.

Ja p...ę..

No właśnie.

Nie widzisz, że Twoich komentarzy omalże NIKT nie bierze na poważnie?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

z tego, co piszesz wynika, że poziom Twojej bystrości i dedukcji, jest adekwatny do początkowych klas szkoły podstawowej.

Wyrobnicy PiS-owskiego frontu propagandowego piszą wyłącznie to, co każe centrala. Zgodnie z otrzymywanymi wytycznymi. Inaczej nie wolno.

Ale trzeba przyznać, że Donald Trucki ma coś z Hansa Klossa - myślę, że w wolnych chwilach od roboty robi Makrelę, więc coś za coś. Ja też bym za darmo nie robił Nigiri Mackerel.

Parker's Mood

Nauczyciel uderzył ucznia w twarz w trakcie lekcji. To przewodniczący Klubu "Gazety Polskiej" w Głogowie

auczyciel w trakcie lekcji uderzył ucznia w twarz. Został zawieszony w obowiązkach. Skierowano też pismo do kuratorium i prokuratury.

Do incydentu doszło 11 września w Zespole Szkół Samochodowych i Budowlanych w Głogowie. Został on nagrany i upubliczniony w sieci. Pokazujemy go poniżej dzięki uprzejmości portalu gloswojewodzki.pl:

Na 15-sekundowym filmie widać salę lekcyjną. Nauczyciel mówi: "Proszę państwa, bo zrobię wam tresurę. Czy nie rozumiecie tego, co do was mówię?".

Wówczas jeden z uczniów zwraca się do drugiego z prośbą o długopis.

Nauczyciel podchodzi do siedzącego w ławce nastolatka i pyta: "Nie rozumiesz tego?". Następnie uderza go otwartą dłonią w twarz.

Ukryta Zawartość

cos moze skomentowac??

Ukryta Zawartość

A czemóż to koledzy uderzonego za mordę gamonia nie wzięli|?.

Toż śmiało w ramach obrony skórkę debilowi przetrzepać .

|Chłopakom jaj zabrakło|?.

|Wybatożyć barana i na sznurku przez miasto na |Policję dostarczyć .

|I oczywiście filmik nagrywać .

Dzielę się materiałami, a raczej osobą, której wiedza i informacje pokrywają się z moimi dotychczasowymi przemyśleniami dotyczącymi zarządzania i kreowania naszym krajem jak i społeczeństwem. Prawda pod tym względem jest zatrważająca i przerażająca, ale jednocześnie nie jestem zdziwiony, ponieważ jako odrodzony chrześcijanin studiuję Biblię spisaną przez świętych bożych ludzi prowadzonych przez Ducha Świętego pod natchnieniem którego dane zostały ludziom proroctwa (2P 1,20-21).

Zmierzam do tego, że większa część się wypełniła, a do pozostałych nieuchronnie się zbliżamy.

Wątek dotyczy jednak polityki i poprzez linkowane materiały chciałbym poszerzyć oraz pogłębić Waszą świadomość. Tym bardziej, gdy widzę doniosłość szumu informacyjnego nie tylko na tym forum, ale w całym współczesnym świecie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na końcu podałem stronę na której można wysłuchać cały odcinek "Studio Polska", którego nie ma na youtube.

Osobiście wyrobiłem sobie nawyk pobierania ważnych i istotnych materiałów na dysk do czego zachęcam, by nie okazało się, że treści obciążające elity i prominentne osoby w państwie usunięto i nie można ich utrwalać, weryfikować, czy przekazywać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

Na końcu podałem stronę na której można wysłuchać cały odcinek "Studio Polska", którego nie ma na youtube.

to ten szajbus?

Ukryta Zawartość

no to gratuluje.Dolaczyłes do wielkiej rodziny...szajbusow.

Ukryta Zawartość

dane zostały ludziom proroctwa (2P 1,20-21).

Zmierzam do tego, że większa część się wypełniła, a do pozostałych nieuchronnie się zbliżamy.

A mnie wystarczy jak zamieszam łyżeczką we wczorajszej kawie.

Sprawdza się, choć szóstki jeszcze nie ustrzeliłem, muszę spróbować ze świeżo upitą lub mieszać w drugą stronę.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

to ten szajbus?

Ukryta Zawartość

no to gratuluje.Dolaczyłes do wielkiej rodziny...szajbusow.

A ja gratuluję merytoryki wprost nabytej z lewackiej narracji.

Ukryta Zawartość

Na tym zakończę pyskówkę co by Twój stan się nie pogorszył.

ps. Twój przykład nie potwierdza Twojej teorii.

Gość

(Konto usunięte)

Nie może.

Może: sługus to w tym kontekście najbardziej odpowiednie tłumaczenie słowa холоп.

https://ru.wiktionary.org/wiki/%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BF

4. пренебр. несамостоятельный, раболепный человек, прислужник, приспешник кого-либо

Sługus to jest миньон

:O Nie - google kłamie. https://ru.wiktionary.org/wiki/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%BD

Происходит от франц. mignon «крошечный; милый, прелестный» - (malutki, milutki, uroczy)

Nie - google kłamie

Nie pierwszy raz. Nie chciało mi się sprawdzić w słowniku z prawdziwego zdarzenia i oto skutki. Poszedłem na skróty, posługując się tylko Google.

Dzięki za sprostowanie.

Po każdej kolejnej wpadce, blamażu słyszymy tłumaczenia i wyjaśnienia przedstawicieli obecnych władz:

Ukryta Zawartość

Chyba już głupiej nie można? Choć pewnie wkrótce udowodnią że jednak można.

Ukryta Zawartość

Nie pewnie, a z całą pewnością. W kategorii głupoty nie ma dla nich rzeczy niemożliwych...

Miałeś rację. Długo nie trzeba było czekać:

Ukryta Zawartość

A tu nowy niedorzecznik:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niemcy: przemarsz neonazistów. Oburzenie w Dortmundzie

Filmy zamieszczone w mediach społecznościowych pokazują neonazistów skandujących antysemickie hasła. Opozycja chce wyjaśnień od szefa MSW.

Ukryta Zawartość

Nie mam w tym przypadku czego komentować :-(

W.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

...

Wątek dotyczy jednak polityki i poprzez linkowane materiały chciałbym poszerzyć oraz pogłębić Waszą świadomość. Tym bardziej, gdy widzę doniosłość szumu informacyjnego nie tylko na tym forum, ale w całym współczesnym świecie.

...

Ukryta Zawartość

Nic szczególnego. Następny gość, który uważa się za wyruchanego, a żeby poczuć się raźniej, wciąga w to całą Polskę. Jest takich na pęczki, tylko nie każdy umie w internecie.

Ukryta Zawartość

mocne

Ja nie pamiętam co ja dokładnie przekazałem Konradowi, nie pamiętałem nawet że ja mu to powiedziałem. 

A tak na poważnie to tu jest rozwiązanie zagadki

„oddanie inicjatywy biznesmenowi Janowi Kulczykowi w kreowaniu polityki państwa”.

to ja się pytam kto tu w ogóle rządzi?

przecież to potwierdzenie z ust ministra że politycy to pionki na szachownicy, którzy odgrywają szopkę dla mas a pieniądz nimi sobie gra wedle potrzeby.

Jak dziennikarze WPROST i p. M. Morawiecki obalali rząd.

Ukryta Zawartość

A jak się ładnie tłumaczy ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.