Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, atmeg napisał:

Wspieram PiS

Śmierć polityka tuż przed wyborami, również wspiera PiS.

Może już dosyć tego wsparcia, wspiera Was TVP, wspierają agencje towarzyskie powiązane z szefem NIK, czy jest cokolwiek co Was nie wspiera ?

Putin zdjął Kubicę z toru - narobił Wam niezłego obciachu....wspiera Konfederację...?

3 minuty temu, 747 napisał:

Zachowałeś się jak zwykła świnia ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

stara praktyka ….jak wyłapać i zneutralizować najbardziej niebezpiecznych przeciwników ,w tym przypadku Polaków ?

Trzeba Im ,czyli Nam .Pod nos podsunąć człowieka charyzmatycznego który głosi poglądy przyciągające .

dawnej było tak że jak już ten człowiek przyciągnoł tych naiwnych to szli pod mur i byli po prostu zabijani .

Ale czasy się zmieniły ,mamy głosowania .wystarczy że ci ludzie zostaną wpuszczeni w kanał .To wystarczy.

9 minut temu, 747 napisał:

Może już dosyć tego wsparcia, wspiera Was TVP, wspierają agencje towarzyskie powiązane z szefem NIK, czy jest cokolwiek co Was nie wspiera ?

Putin zdjął Kubicę z toru - narobił Wam niezłego obciachu....wspiera Konfederację...?

Spoko ,pozwolisz że nadal będę wspierał PIS?

Nie pozwolisz ? Nic to nie zmieni . Wspieram PiS.

22 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

6 minut temu, 747 napisał:

Nie, napisałem prawdę.

To ty może przeczytaj co napisałeś, jeśli nie pomoże to jeszcze raz.

Bez odbioru, nie mam przyjemności rozmawiać z takimi osobami.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

22 minuty temu, Jacchusia napisał:

Ale tam zdaje się, że żadne zwierze nie padło.

Na dodatek to takie koniki są bardziej wrażliwe na michę niż kozy.

Więc...?

Dlatego stawiam ich jako wzór. I prawdopodobnie masz rację. "Chyba" żadnego wartego miliony konia nie zagłodzili. Da sie? Da. 

a za kim być ? …...To jest najtrudniejsze …….Jeśli umiesz sięgnąć w głąb siebie bez obaw będziesz wiedział kto jest kim.

ale to jest trudne ,wielu nie da rady spojrzeć w siebie samego.Trudno ….

7 minut temu, Jacchusia napisał:

rozmawiać z takimi osobami

Dobre.

Gdzie byłeś kiedy rozpatrywana była tragedia w Smoleńsku, gdzie byłeś kiedy ginął Lepper, Petelicki etc.?

Gdzie byłeś kiedy paliła się Jolanta Brzeska ?

Jak protestowałeś na wieść o rozkradaniu Polski przez PO  ?

Zdaj sprzęt.

Przynosisz tylko wstyd niekompetencją.

==================

Na świecie działa wiele sił ,jedne budują inne niszczą ,te co niszczą krzyczą że budują ,te co budują często milczą ….

jedną z najbardziej niszczycielskich sił na świecie jest Markisizm ,inaczej Komunizm .

ta ideologia nigdy nie wytworzyła  niczego dobrego dla Ludu ….Inaczej dla Ludzi …...

jest to obłudna idea idąca w strone mordowania ludzi.sama z siebie nie dająca nic prócz bulu i zabójstw.

oczywiście sam Marksizm niemiałby żadnych szans a le został dostrzeżony przez elity jako narzedzie dokonywania zmian na świecie ?na zasadzie .mamy wściekłego psa ,wykorzystajmy to...….pierwszą ofiarą Była Rosja …..dziesiątki milionów zamordowanych Rosjan przez Marksistów ……….A co dalej ??????? A nie wiecie co dalej?????

Od początku twierdziłem, że wejście Konfederacji do Sejmu stworzy PiSowi całkiem nową perspektywę. Np. spory na temat aborcji, albo polityki zagranicznej. O ile wybory będą uczciwe może być naprawdę ciekawie.

Jestem Europejczykiem.

marksizm jest wynalazkiem Żydów mającym im dać swoje Państwo.

Tak się nie stało tu żydzi ponieśli srogą porażke ponieważ Niemcy przejeli kontrole nad Żydowskim ruchem MARKSISTOWSKIM.

aCH CI NIEMCY ,Mistrzunie manipulacji …….O mały włos im się nie udało ……..Ale nie rezygnują ,O nie .

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

Od początku twierdziłem, że wejście Konfederacji do Sejmu stworzy PiSowi całkiem nową perspektywę. Np. spory na temat aborcji, albo polityki zagranicznej. O ile wybory będą uczciwe może być naprawdę ciekawie.

Ci poparańcy z Konfederacji przegrają i dobrze ……..Korwin jest prawdopodobnie konfidentem .

Rozumiem iż masz nadzieje na to że ci popaprańcy od Korwina odbiorą część głosów PISowi .Co będzie niwelować przegraną PO .Nic z tego ,kolego.

Daremne nadzieje twoje . PIS ma swoich wyborców .Zwycięży .

12 minut temu, atmeg napisał:

PIS ma swoich wyborców .Zwycięży .

I "rozdupcy" Polskę razem z tymi swoimi inteligentnymi inaczej wyborcami. Cóż historia lubi się powtarzać.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, Lech36 napisał:

I "rozdupcy" Polskę razem z tymi swoimi inteligentnymi inaczej wyborcami. Cóż historia lubi się powtarzać.

Rozdupcali Polske Niemcy i Ruscy ,nie pamiętasz?……...

Rozumiem twoje pisanie jako próbe  odwracania faktów .

Bez obawy kolego ,bez ciebie Polska poradzi sobie doskonale :).

29 minut temu, atmeg napisał:

marksizm jest wynalazkiem Żydów mającym im dać swoje Państwo.

Tak się nie stało tu żydzi ponieśli srogą porażke ponieważ Niemcy przejeli kontrole nad Żydowskim ruchem MARKSISTOWSKIM.

aCH CI NIEMCY ,Mistrzunie manipulacji …….O mały włos im się nie udało ……..Ale nie rezygnują ,O nie .

Ci poparańcy z Konfederacji przegrają i dobrze ……..Korwin jest prawdopodobnie konfidentem .

Rozumiem iż masz nadzieje na to że ci popaprańcy od Korwina odbiorą część głosów PISowi .Co będzie niwelować przegraną PO .Nic z tego ,kolego.

Daremne nadzieje twoje . PIS ma swoich wyborców .Zwycięży .

Sieg PiS!

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Kozy zdychają zadręczone przez lewackich sodomitów-zooflli którzy korzystając z niskiego poziomu wody przekradają się na wyspę i urządzają tam orgie. Trzaskowski wie o wszystkim, ale ukrywa to aby chronić swój elektorat.

Ciekawe, pierwsze czytam ale może to być nawet prawdziwe co piszesz.
Pamiętaj ty to napisałeś.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, xniwax napisał:

Ciekawe, pierwsze czytam ale może to być nawet prawdziwe co piszesz.
Pamiętaj ty to napisałeś.

Pamiętam i w odpowiednim czasie wystąpię o przyznanie medalu "Zasłużony dla propagandy PiS" i dodatku do emerytury.

Jestem Europejczykiem.

35 minut temu, Lech36 napisał:

"rozdupcy" Polskę razem z tymi swoimi inteligentnymi inaczej wyborcami.

Może i rozdupcy ale nie zasra jak ludzie PO.
Masz wybór i wybieraj, chcesz być rozdupcony czy permanentnie obsrany.. Nie świruj i idź na wybory.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

dodatku do emerytury.

Najpierw trzeba PO wyeliminować z polityki bo jak dorwą się do władzy to spore grono Polaków w ogóle takowej nie dożyją.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

wszystko jasne.

Co jest jasne?
Jedyne co jest jasne to to, że ci na których głosowałem już nie ma, zostali skonsumowani przez drapieżną zdychająca koniczynę.

No to przebierz się za Rambo i do boju!

Do walki ze zdychającą drapieżną koniczyną. Swoją drogą ciekawe połączenie, brałeś coś dzisiaj?

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Do walki ze zdychającą drapieżną koniczyną.

Jakiej walki, z kim?
Nie kopie się leżącego.
Natomiast PO jeszcze stoi ale dzięki decyzjom Grzesia ledwo co.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

brałeś coś dzisiaj?

Wpływ trzaskowskiego smrodu na mnie nie działa, jak widzę Tobie służy.
Poza tym ja nie mam za złe do PO za to, że pozostawiło tylu matołków wkoło, nadchodzą kolejne, bardziej matołkowate, nie dość, że czerwone to i jednopłciowe.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

nie

Czytasz i...nie kojarzysz, a pisałem o matołkach nie myśląc wcale o Tobie.
Nawet jestem ciekaw na kogo będziesz głosował?
Na twoim miejscu chyba nie poszedłbym na wybory.
Nie masz na kogo głosować. Chyba, że się mylę co do Ciebie.

Na Bocznicy zachwyty na nowym tworem zjednoczonej Lewicy. Niektórzy piszą nawet - nie krytykuj, bo im zaszkodzisz. Tymczasem Zarząd Krajowy Unii Pracy opublikował swoje stanowisko wyrażające dezaprobatę dla poczynań trzech lewicowych kontratenorów sopranowych. W szczególności za brak postulatów programowych UP: "człowiek ważniejszy od kapitału, środowisko ważniejsze od biznesu, Unia Europejska ważniejsza od USA"; autokratyczne tworzenie list wyborczych oraz pozorne otworzenie się na partnerską współpracę z innymi organizacjami polskiej Lewicy. Dlatego UP nie będzie wspierać tego przedsięwzięcia.

Aha. Czyli kanapowy twór pod nazwą Unia Pracy obraził się na realnie znaczące partie. Sądzę, że nikt oprócz Zyzola nawet tego nie zauważył.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.