Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Poza tym sprawa 

Hasła anty-PO wykrzykiwane przez mordercę jednoznacznie określały jego polityczne sympatie.

Raczej antypatie.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie pochwalam tego typu zachowań. Ale PiS nie powinien udawać oburzonego, gdyż tego typu metody "dysputy publicznej" praktykuje od dawna. 

Obecnie PiS zbiera żniwo z ziarna które sam pracowicie siał.

A ten atak to na czym polegał, bo z SE jakoś sie tego nie dowiedziałem poza tym, że go zbluzgał?

A może to jakiś kolo podstawiony, wcale bym się nie zdziwił. Budyniowi coś kiepsko idzie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Symetria. Cyba, były członek PO

Zabojca Adamowicza, psychol.

Niezla symetria.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Przeciez wiadomo ze podstawiony. Tylko ci drudzy nie podstawiają.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Podobno oglądał tvn, a nie jedynkę

Oglądał TVP-Info. Gdy zostało to podane w mediach - dyrektor więzienia pospieszył z informacją że tego kanału w kablówce u niego nie ma. W momencie gdy to mówił była to prawda, gdyż uprzednio kazał ten program wycofać.

Idąc Twoim tokiem rozumowania (winien Owsiak) można powiedzieć że w sprawie Cyby winien był poseł Marek Rosiak gdyż niezależycie zabezpieczył swoje biuro, choć jako poseł miał na to środki. Pewnie szkoda mu było kasy.

8 minut temu, bubusia napisał:

Raczej antypatie.

Rozwadniamy? Bagatelizujemy? Jakież to bardzo PiS-owskie...

Przemoc i prowokacja plus hate to tylko PIS.

Ta druga strona jest święta. 

Tak tez można.

9 minut temu, skynyrd napisał:

Facet ubrdał sobie, że został skrzywdzony przez PO.

Czyżbyś nie potrafił wyciągnąć oczywistych wniosków? Wiem że potrafisz. Tylko nie chcesz.

5 minut temu, skynyrd napisał:

To na bank agent...

...Tomek

Agent Tomek siedzi bo upowszechnił informację o szwindlach swoich kumpli. Taka PiSowska dintojra.

W reżimowej telewizji nie mówili?

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, skynyrd napisał:

Prawdopodobnie, gdyby sobie wyimaginował, że skrzywdził go PIS, zamordowałby jakiegoś pisowca.

Tutaj jest tylko "prawdopodobnie". W przypadku Adamowicza jest to niestety zaistniały fakt.

8 minut temu, bubusia napisał:

Symetria. Cyba, były członek PO

Zabojca Adamowicza, psychol.

Niezla symetria.

Teraz bardzo wygodnie robić z niego psychola. Klasyczna zagrywka. Naszych morduje opozycja. Waszych - świry. Ty w to wierzysz?

Czyli Rosiaka zamordował anty-PiS-owiec, a Adamowicza anty-PO-wiec. W pierwszym przypadku ofiara była autentycznym członkiem PiS. W drugim dostał za niewinność jako nie-członek PO. 

4 minuty temu, bubusia napisał:

To akurat fakt w tym przypadku, reszta publicystyka

Umniejszamy, bagatelizujemy...

Rosiak: zbrodnia, morderstwo (ja też tak uważam).

Adamowicz: no cóż, świry zdarzają się...

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

sie tego nie dowiedziałem

Jaro, to jedno z najważniejszych wystąpień publicznych ostatnich lat, posłuchaj sobie Europejczyku.

NAPISZĘ TO JEDNAK, PZPR - owski agent PiS - owski mówi wprost cytuję - pozostawanie w Unii Europejskiej oznacza pozostawanie w OBSZARZE ROSYJSKIM !

Teraz rozumiem Twoją całą działalność na forum.

Chołubiłeś PZPR - owskich dygnitarzy oraz nazywałeś siebie - jestem Europejczykiem, pozornie ktoś mógłby początkowo widzieć w tym sprzeczność, Targalski to doskonale wyjaśnia w tym materiale, po raz pierwszy bez ogródek, prosto na twarz - Unia Europejska równa Soviet Union.

Powodzenia w CCCP.

Ja wysiadam, wolę płacić Żydom... 

480px-Prezydent_Rzeczypospolitej_Polskie

Andrzej Duda naszym nowym Prezydentem.

15 minut temu, skynyrd napisał:

Przecie ryczał, że ma pretensję do PO.

A był na tyle durny, że czołganego przez PO Adamowicza, utożsamił z PO.

Przestan idiotę z siebie robic większego niz jesteś

czytam te bzdety co wciskasz tutaj i rzeczywiście ktos jakby tylko kurskiego telewizje oglądał by w to uwierzył ...zapomniałeś dodać o wysyłanych przez tzw nieznanych sprawców aktów zgonu także do Adamowicza z Nim w roli głównej

Moze pajacu powiewsz ile to dziennie czasu ta tzw telewizja czasu przeznaczała na hejt o Adamowiczu?

Podam ci żebyś sie czasem nie trudził pisowska pacynko 

Ukryta Zawartość

kulson mac mówią idiotów nie sieja ale ten...

Mieszkam w mieście którego prezydentem był Adamowicz i to dzięki takim kłamstwom ten człowiek nie żyje....krwa mac

Ukryta Zawartość

41 minut temu, 747 napisał:

Jaro, to jedno z najważniejszych wystąpień publicznych ostatnich lat, posłuchaj sobie Europejczyku.

NAPISZĘ TO JEDNAK, PZPR - owski agent PiS - owski mówi wprost cytuję - pozostawanie w Unii Europejskiej oznacza pozostawanie w OBSZARZE ROSYJSKIM !

Teraz rozumiem Twoją całą działalność na forum.

Chołubiłeś PZPR - owskich dygnitarzy oraz nazywałeś siebie - jestem Europejczykiem, pozornie ktoś mógłby początkowo widzieć w tym sprzeczność, Targalski to doskonale wyjaśnia w tym materiale, po raz pierwszy bez ogródek, prosto na twarz - Unia Europejska równa Soviet Union.

Powodzenia w CCCP.

Ja wysiadam, wolę płacić Żydom... 

Ukryta Zawartość

Andrzej Duda naszym nowym Prezydentem.

wstyd.jpg.eae2762f8b437cac0695fa9f48784177.jpg

Ukryta Zawartość

56 minut temu, skynyrd napisał:

Mówili we wszystkich, ale pewnie pis go podstępnie wypuścił - dlatego był w kominiarce.

Myślisz że tym cienkim popiardywaniem przykryjesz cieniznę Budynia i kolejne wpadki reżimowej propagandy?

Nie wiem czy wiesz, ale nie wszyscy Polacy to idioci.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Myślisz że tym cienkim popiardywaniem przykryjesz cieniznę Budynia i kolejne wpadki reżimowej propagandy?

Nie wiem czy wiesz, ale nie wszyscy Polacy to idioci.

Nawet powiem, że niewielu...sądząc po ostatnich sondażach, to margines jakieś circa 20%.

...tych idiotów...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 godziny temu, skynyrd napisał:

Przeciwnik Dudy i PiS-u ZAATAKOWAŁ asystenta ministra.

"Nie pochwalam, ale rozumiem."

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Przeciwnik Dudy i PiS-u ZAATAKOWAŁ asystenta ministra. Niebezpieczny incydent w Warszawie.
Bobo i Sine - to co napisaliście jest tak żałosne, że nawet mi się nie chce nad wami pastwić...
Wasz relatywizm osiągnął nieprawdopodobny wręcz poziom.

To ten niepełnosprawny sk***ysyn o kulach z białą różą? 3b3c922775764e7f02fbbb80cfc2999c.jpg
4 godziny temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Cóż, w wszystkich opcjach mamy prze..ne.

Nikomu nie jesteśmy potrzebni, tylko przeszkadzamy.

Pozostaje nam tandeta i zacofanie pod każdym względem.

Tu podaje przykład tandety.

A miało być tak pięknie - marzyło się dołączenie do zachodu.

Ukryta Zawartość

Jakoś dopiero teraz dotarł do mnie ostatni mocny występ Budynia w Kozienicach, za co Kolegów PiSowców serdecznie przepraszam.

Zlekceważyłem to, bo myślałem że to jaja z gatunku tych najgłupszych i robionych na siłę. Ale nie, to wydarzyło się naprawdę:

"- Oczywiście niektóre produkty zdrożały bardziej, oni podawali, że o 25 proc. zdrożały chleb i cukier. Ale z w ogromnym stopniu potaniał olej."

Znaczy się na śniadanie zamiast chleba mam sobie kłapnąć pół szklanki oleju?

Naprawdę słodki jest ten nasz Budyń - znaczy się oleisty ;-).

Jestem Europejczykiem.

Za komuny mówili, że staniały lokomotywy. To przynajmniej jakoś brzmiało i nie dało się tego sprawdzić bo kto u licha wie ile kosztuje lokomotywa? To, że budyń łże sprawdzić niezwykle łatwo: 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.