Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem wobec tego jakiego typu przypadłość można wyleczyć Millerem...

P.S

Czy normalne zastosowanie okrągłego stołu, oraz wizerunek szczęśliwych młodych ludzi wpływa drażniąco na Twój system.....nerwowy..

Przed chwilą troszczyłeś się o czystość i przejrzystość wpisów na bocznicy tego gościnnego forum, teraz troszczysz się o Millera i Tuska aby pozbawić możliwości przejęcia władzy w państwie przez PiS Jarosława Kaczyńskiego, kiedy zaczniesz troszczyć się o stan wartości finansowej własnego konta w banku?

Czy aby to nie jest osią bezczelnych działań jakie tu na bocznicy przeprowadzasz za pomocą tzw ""wpisów""???

Koryto się zamarzyło, popatrzcie państwo jaki społecznik, lewicowiec czystej krwi...no Miller, czysty Miller.

Tylko Miller nie jest czysty, rządził do afery Rywina, następnie przestał rządzić i już tego nie będzie robił więcej, gdyż stracił jak widać zbyt wiele startując z list A Leppera oraz pogrążając się pudełkami w których było 15 000 000 dolarów amerykańskich.

Hyuna mu przeszkadza, zdjęcie młodej dziewczyny go razi, no patrzcie Państwo jaki mężczyzna się znalazł, obrońca czystości....forum...bocznicy...

Żenada.

Renata Beger nie przeszkadzałaby, bo sprowokowała działania szkalujące wizerunek PiS, tak ona jest pewnie piękna wg dziadkawłodka....

Co za poziom na tej bocznicy w tej zakładce, skaranie boskie z tymi postkomunistycznymi aparatczykami mieszającymi normalnym szczęśliwym spełnionym ludziom w głowach.

pachnące daleką wsią i żenującym poziomem wpisy numerka są niczym w porównaniu do tego ,co znajdziemy w programie tzw. opozycji- rozdawnictwo wszystkiego wszystkim. widać, że żerują na najniższych instynktach, myślą, że ludzie nie umieją liczyć, obiecują gruszki na wierzbie. witaj roku wyborczy!

pachnące daleką wsią i żenującym poziomem wpisy numerka są niczym w porównaniu do tego ,co znajdziemy w programie tzw. opozycji- rozdawnictwo wszystkiego wszystkim. widać, że żerują na najniższych instynktach, myślą, że ludzie nie umieją liczyć, obiecują gruszki na wierzbie. witaj roku wyborczy!

Ja mam nadzieję że to tylko kiełbasa wyborcza a w rzeczywistości tacy głupi oni nie są.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

obiecują gruszki na wierzbie. witaj roku wyborczy!

Skoro Tukowi "Mam Was w Dupie" się udało dlaczego nie miałoby się nie udać Jarosławowi "Cat Power" Kaczyńskiemu.

Wybory są po to by wybierać, czysta walka - ring wolny.

Lepsze to niż dwupłciowce, bezpłciowce czy też lewackie dziunie niedojebane u władzy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

pachnące daleką wsią

Słoma, zapomniałeś o słomie....

oni

Jacy oni?

A ci z PO, to jest kto ""my"", """wy""", czy jak ???

...............

wyborczy!

Sam jesteś wyborczy, tylko nie jestem pewien co do tego czy to czasem nie "wyborcza"...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przed chwilą troszczyłeś się o czystość i przejrzystość wpisów na bocznicy tego gościnnego forum, teraz troszczysz się o Millera i Tuska aby pozbawić możliwości przejęcia władzy w państwie przez PiS Jarosława Kaczyńskiego, kiedy zaczniesz troszczyć się o stan wartości finansowej własnego konta w banku?

Czy aby to nie jest osią bezczelnych działań jakie tu na bocznicy przeprowadzasz za pomocą tzw ""wpisów""???

Koryto się zamarzyło, popatrzcie państwo jaki społecznik, lewicowiec czystej krwi...no Miller, czysty Miller.

Tylko Miller nie jest czysty, rządził do afery Rywina, następnie przestał rządzić i już tego nie będzie robił więcej, gdyż stracił jak widać zbyt wiele startując z list A Leppera oraz pogrążając się pudełkami w których było 15 000 000 dolarów amerykańskich.

Hyuna mu przeszkadza, zdjęcie młodej dziewczyny go razi, no patrzcie Państwo jaki mężczyzna się znalazł, obrońca czystości....forum...bocznicy...

Żenada.

Renata Beger nie przeszkadzałaby, bo sprowokowała działania szkalujące wizerunek PiS, tak ona jest pewnie piękna wg dziadkawłodka....

Co za poziom na tej bocznicy w tej zakładce, skaranie boskie z tymi postkomunistycznymi aparatczykami mieszającymi normalnym szczęśliwym spełnionym ludziom w głowach.

Cicho czubie! Bo zacznę PiSać o Telegrafie.

Cicho czubie

Cicho czubie

Cicho czubie

Wolność słowa..

Troska o Polskę...

Troska o forum...

Takie trzy w jednym....wpisie....dziadekwłodek zaczyna się rozkręcać i pokazywać możliwości.

Trzy w jednym, to są właściwości proszku do prania...

tawariszcz njumerek, a jak nieudacznik Jarosław znowu z kretesem przerżnie kolejne wybory, to kto wyprowadzi sztandar? Bruździński? towarzysz od wyższych celów Gliński? czy mołojec Hofman, ten od pokazywania pisiora?

No, pokazałeś swą zdolność do napisania merytorycznego komentarza.

Ludzie to czytają i rozliczą przy urnie wyborczej.....jeśli wybory będą uczciwe, to o wynik jestem spokojny.

1779288_677962652254706_1277842470_n.jpg

Hej tam, sportowcy! Czy mnie słyszycie? Mówi do Was premier, Wasz premier. Jestem jednym z Was, przecież biegam za piłką częściej niż za jakimkolwiek innym zajęciem, a i na nartach czasem się przejadę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prywatna klinika EuroMedic dostała od śląskiego NFZ bajeczny kontrakt na proste i wysokopłatne usługi medyczne – ponad 40 mln złotych w 2012 i 2013 roku. Tygodnik "Wprost" opisuje szczegóły konkursu, którym zajmuje się Centralne Biuro Antykorupcyjne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński natchnął sportowców siłą, już dziś, kiedy nie wystąpił, wyniki są dużo słabsze, nasi biegacze w sztafecie byli przedostatni.....

747 zdradź mi tajemnicę : po jakich to medykamentach pojawiają się takie refleksje? Kojarzysz co łykasz czy raczej dostajesz zapakowane w kolorowe pudełko z nazwą dnia tygodnia?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

a sukcesem opozycji, że Mucha odleciała to i sukcesy nadejszły.

Mam nadzieję, że kiedyś doczekam jakiegoś twojego sensownego wpisu.

Jak rozumiem za sukces (i to opozycji) uważasz zamianę Muchy przez partyjnego aparatczyka Biernata ktory stanowisko otrzymał w nagrodę za wykończenie Schetyny.

Nie wiem czy takie spojrzenie to głupota czy naiwność (obydwie bezdenne) ale nad tym nie będę się zastanawiał.

Jestem Europejczykiem.

Panowie CH z Donaldem i Jarosławem - sport to sport i nasi wygrywają albo już wygrali co mieli wygrać.

Winą Tuska jest to, że sporty zimowe w Polsce opierają się tylko na 4 osobach mimo, że pojechało 58,

a sukcesem opozycji, że Mucha odleciała to i sukcesy nadejszły.

Ho, ho , ho ! - Jacku!:) Opozycji całoroczne sukcesy (?) opierają się li tylko na jednym osobniku:) Mimo, że jedzie podobno na jego karku - mnóstwo ludzików!:) Ty - też? :) PS - nawet, do niedawna - wyznawca z Irlandii - zaczyna wątpić!:))) Straszne, nie?

muls - wystarczy i tak już wszystko ci się troi - nie tylko w oczach

tak myslalem ze nie zauwazysz udzialu w projekcie ...podnosimy poziom koziołkow matolkow.Zgodnie z zasada ze jak powiesz to koziolka matolka trzy razy to....dotrze do celu.Ty jak widac potrzebujesz piec...razy..
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

tak myslalem ze nie zauwazysz udzialu w projekcie ...podnosimy poziom koziołkow matolkow.Zgodnie z zasada ze jak powiesz to koziolka matolka trzy razy to....dotrze do celu.Ty jak widac potrzebujesz piec...razy..

y9auit1e_cenebit.jpg

a to nie TY???to przeprasiam.Uderzajace podobienstwo.

Witaj,

Wielkie dzięki za maila. Przetaczają się one wspaniałym strumieniem przez naszą Fundację i dają bardzo, bardzo dużo sił i energii. Bardzo dziękuję za Twoje słowa. Nawet nie masz pojęcia jak pomagają i resetują te wszystkie słabe doznania. Niezmiennie zapraszam do obserwowania tego, co robimy. Za moment rozliczymy Finał i już za chwilę będziemy robili pierwsze zakupy sprzętu medycznego. Mamy mnóstwo planów i czując, że jesteś z nami, po prostu wiem, że je zrealizujemy. Ukłony ode mnie i od całej ekipy!

Się ma!

Jurek a to Owsiaka na mojego meila odpowiedz.

Jak rozumiem za sukces (i to opozycji)

Jaruś nadymasz się znowu.

Opozycja to szerokie pojęcie i mieści się nawet w szeregach pełowskich.

Poza tym sarkazm nie jest Ci słowem obcym sądząc z twoich wpisów,

Jeśli chodzi o Muchę i Schetynę to jedynie uroda przemawia za Muchą

Schetyna? Kto to taki? .

Biernat? Kto to taki?

Wreszcie nic sportowców nie rozprasza.

zaczyna wątpić!:))) Straszne, nie?

Straszne.

Bo nie ma znaczenia kto będzie rządzić

Zwyciężymy! :)

z14936602V,Demonstrant-z-polska-flaga-na-pl--Zbawiciela--W-tl.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

kogo??

Nie kogo tylko co.

podsumował Daniel Olbrychski- poziom Gomułki!

Na gomułkowski vintagepal Azję.

Jaruś poziom Gomułki, Tusk poziom Gierka ale k**wa postęp w tej polskiej polityce.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.