Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie czytam w newsach, że Pan Wojciechowski z PISu dostał fuchę załatwioną przez PIS, na której zarobi 7 milionów pln w ciągu 6 lat!! I przypomniało mi się...gdzie jest Duda Pomoc!? Pamiętam w kampanii wyborczej jak właśnie Pan Wojciechowski zajmował się tą wielką akcją pomocy obywatelom i zapewniał, że po wyborach ta akcja nadal będzie mieć miejsce! Pamiętam jak pod biurem gdzie zorganizowano siedzibę tejże Pomocy ustawiały się tłumy obywateli ze swoimi problemami, często wynikającymi z opieszałości i niekompetencji urzędniczej. Były też wywiady z osobami, które ze smutkiem wracały do swoich domów rozczarowane faktem, że poza pustymi obietnicami nic nie udało się im załatwić. I gdzie jest ta Duda Pomoc dzisiaj? Oszukano obywateli?

W trójce takie banialuki wygadywal teraz wiem dlaczego 6 baniek piechotą nie chodzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prawym i biednym do poczytania

Ukryta Zawartość

A gdzie to się ma odbyć?Pójdę.

Nie wiem, niestety.

Polukaj w necie.

Pamiętaj, żeby pozdrowić niemieckich Przyjaciół i ode mnie! ;)

2ead1067282_marian_kowalski.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dlatego teraz kwiczą....odrywani.

Dokładnie. Odrywanie ryja od koryta to bolesny zabieg. Ale cóż - niezbędny, by zakwitło Drzewo Wolności. :)

CUmhOkfUkAAeWss.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jakos nie rozumiem co niby mialby robic pan prezydent Duda? [...]

Komentarz znaleziony w sieci - celny moim zdaniem.

Kim ty jesteś? Prezydentem

Jaki znak twój? Pismo Święte

Kto cię wybrał? Naród głupi

Kto twym panem jest? Biskupi

A co z Polską ? Oszukana

Jak pracujesz? Na kolanach

Komu służysz? Prezesowi

Hołd oddajesz? Rydzykowi

Oszukujesz? I co z tego?

A sumienie? CO TAKIEGO ???????

(z sieci)

Dokładnie. Odrywanie ryja od koryta to bolesny zabieg. Ale cóż - niezbędny, by zakwitło Drzewo Wolności. :)

Ależ tak, drzewo wolności, czyli przy korycie jednych zastępuje się drugimi... :-))

Jeśli taki elektorat jak ten salowy ma PIS to nie dziwota, że jest jak jest.

Ależ tak, drzewo wolności, czyli przy korycie jednych zastępuje się drugimi... :-))

I to cię tak boli? Dlatego kwiczysz rozpaczliwie? :)

powiewem wolności nazywa sytuację, gdy jedni zastępują drugich przy korycie.

To oczywiście nie jest jeszcze żadna wolność. Ta dopiero nadejdzie.

To co dzieje się w tej chwili, określiłbym jako krok w dobrym kierunku. :)

Pierwszy, ale oczywiście nie ostatni. :)

Czyli zastąpienie jednych świń u koryta innymi oznacza nadchodzącą wolność? Ciężki los salowego skoro ma taki poziom percepcji i rozumowania. Do kaczki to może wystarcza... :-)

Nie jestem zwolennikiem PiCu ale przypomnę ci o niejakim Chlebowskim spoconym,jak mamy dyskutować o wzorcach.To na POczątek.

Czyli co jak PO mianowało kiedyś na stołek krętacza, to znaczy ze PiS ma teraz obowiązek na to miejsce mianować UBckiego płatnego kapusia i znaną kanalię? To faktycznie DOBRA ZMIANA...

Żeby nie było że jestem gołosłowny i się kryształowego człowieka czepiam, to podaje króciutki brief o tym świetnym specjaliście ds kolejnictwa i znanym felietoniście "Radyja" - dane z IPNu:

„Bogusław Kowalski był rejestrowany w dniu 4.II.1987 r. pod numerem 99133 przez Wydział III Departamentu III MSW jako kTW, następnie przerejestrowany jako TW PS. „Mieczysław”. W dniu 12.I.1988 r.

został przekazany Wydziałowi SUSW (nr rej. 54803). Pseudonim „Mieczysław” zamieniono później na „Przemek”. Przez cały okres współpracy

oficerem prowadzącym TW „Mieczysław”/„Przemek” był ppor./por Teofil Trzeciak

Akta TW „Mieczysław”/„Przemek” zniszczono w styczniu 1990 r.

Informacja na podstawie karty z kartoteki ogólnoinformacyjnej byłego

Biura „C” MSW, dzień zarejestrowanego MSW, wydruki z ZSKO – 90,

wydruki z systemu elektronicznego SYSKIN, raportów kasowych funkcjonariusza operacyjnego Departamentu III MSW oraz raportów kasowych funkcjonariusza operacyjnego Wydziału III SUSW. Zob.: IPN

BU01210/2; IPN BU 01210/3; IPN BU 01210/4; IPN BU 0700/2 198; T. 1

i 8. Katalog bip.ipn.gov.pl”.

Ciekawe czy również ten osobnik będzie plótł duby smalone o tym, ze był Wallenrodem pomagającym opozycji i w ogóle to mu było o wiele trudniej żyć w komunie niż internowanym, jak poprzednicy. A swoją droga to trzeba było być niewąskim idiotą, żeby pchać się do ubecji w 87, gdy już nawet dzieci wiedziały, ze ten socjalistyczny burdel się sypie od góry do dołu...

Co do "prezydenta" Dudy zaś, jest to człowiek, który łamie prawo, kręci, okłamuje naród, nie ma za grosz klasy, sprzyja tylko jednej formacji i jest za malutki na to, kim się dzięki socjotechnice i łgarstwom stał. To nie agresja, Tomelku, to fakty.

Przypominam tylko, ze obrazanie głowy Państwa jest ścigane z urzędu, czas pohamować swoje języczki pogardy i nienawiści.

Komentarz znaleziony w sieci - celny moim zdaniem.

-----------Kto cię wybrał? Naród głupi---------------

To może znajdź sobie nowy, mądry naród, który zasługuje na ciebie zamiast niezdrowo podniecać się pierdołami znalezionymi w sieci

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Przypominam tylko, ze obrażanie głowy Państwa [...]

[...]

Jak na razie, to tylko stwierdzenie faktu.

To zresztą też (foto sprzed godziny) :

duda_3.jpg

P.S.

Chyba wyjątkowo wkurzyły co niektórych dzisiejsze wydarzenia, skoro się główny supervisor tutejszych katotalibskich trolli raczył odezwać :)

Przypominam tylko, ze obrazanie głowy Państwa jest ścigane z urzędu, czas pohamować swoje języczki pogardy i nienawiści.

ORMO czuwa...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzisiaj było słychać ostatni kwik świń odrywanych od koryta hehe tzn KOD

Ja tam nie mam nic do odrywania. Natomiast cholernie mi się nie podoba to, że w miejsce oderwanych od koryta świń, przyspawane są do tego koryta znacznie gorsze bydlęta. DOBRA ZMIANA ich mać...

Ja tam nie mam nic do odrywania. Natomiast cholernie mi się nie podoba to, że w miejsce oderwanych od koryta świń, przyspawane są do tego koryta znacznie gorsze bydlęta. DOBRA ZMIANA ich mać...

A kto miał przyjść na ich miejsce?Sierotka Marysia i 7 ufoludków?

Co innego gdy Wyście obrażali prezydenta Kwaśniewskiego czy Komorowskiego. To wtedy nie był "język pogardy i nienawiści", lecz wyłącznie "stwierdzenie faktów" oraz "patriotyzm".

Wiadomo "od zawsze", że jedną najbardziej charakterystycznych cech wyróżniających Waszą stronę sceny politycznej jest podwójna etyka i stosowanie podwójnej skali ocen.

1449678304_2ws9mu_600.jpg

Czyli już wiadomo skąd PiS będzie czerpał kolejnych Dyrektorów i Prezesów spółek Skarbu Państwa. Jeden ubecki kapuś właśnie dostał fuchę szefa PKP, reszta czeka na swoje nowe stołki.

A kto miał przyjść na ich miejsce?Sierotka Marysia i 7 ufoludków?

Właściwie to masz rację. Kogo innego mógłbym się spodziewać na stołkach podczas rządów PiSu. Tylko SBckich kapusiów.

Nie maja nikogo, muszą wspierać się prokuratorami stanu wojennego ,partyjniakami i ten najważniejszy co teleranka pewnej zimowej niedzieli nie obejrzał......

tymi co maja wyroki tymi co najważniejszy(zaraz po tym pierwszym) uchyla

tym i co wmawiali Nam że będzie inaczej a jest o wiele gorzej tymi co mamili w wyborach różnymi obiecankami wyborczymi a już dochodzą nas że będzie inaczej ( bedziem zap....lac za lyżke zypy bo pieniędzy na emeryturze bedzie niewiele wiec robim dłużej )

Jutro w moim Miescie będzie demonstracja .......... ide

ostatni raz byłem w 88 roku czas sobie przypomnieć a mysalem że nie będę musiał do tego wracac ...

To może znajdź sobie nowy, mądry naród, który zasługuje na ciebie zamiast niezdrowo podniecać się pierdołami znalezionymi w sieci

Argusik jezt ślepo zakochany w Peło i nic go z tego stanu nie jest w stanie wyrwać.To miłość dozgonna widocznie,bez względu na skutki.

Ale to właśnie doktorek uważa,że jest tym prawdziwym narodem i że on lepiej wie jak mamy tutaj żyć.No cóż nie dała Bozia rozumu,nie dała.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.