Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli to prawda (bo oznaczenia opon na podstawie których odczytano ze stron producenta typ i date produkcji, z wielkim namaszczeniem ogłosił narodowi jakiś nowointeligentny z Telewizyjnego Dzienika Kurskiego, więc traktuje to info jako niepotwierdzone) to mamy to co było do przewidzenia - skutek burdelu w służbach po pięciomiesięcznej czystce kadrowej pissuaru. Zima, przymrozki, miejscami zamarznięte kałuże na asfalcie, a jakiś palant wsadza prezydenta do trzytonowej, tylnonapędowej gabloty na letnich gumach, na dodatek sześcioletnich. I zapewne odmeldował przedtem dziarsko, ze maszyna i załoga sprawne i gotowe. To musiało jebnąć. No to teraz będzie niezły burdel, przecież pisowski szef boru za ch*ja nie pozwoli żeby ktoś z jego totumfackich poniósł jakiekolwiek konsekwencje zaniedbań, bo to by jego samego obciążyło. Możemy się spodziewać wszystkiego od obwiniania za zaniedbania ludzi z platformy ( sasin już zaczął) po teorie spiskowe i zamachowe.

Piszą że opony w BMW były letnie, produkcja 2010.

Czy to oznacza winę PO ? Opony kupione za PO, jazda po autostradzie zbudowanej za rządów PO, auto pewnie też kupione za PO a co gorsza najwięcej używane za PO (chyba). To wszystko układa się w logiczną całość. Za ten "zamach" (kolejny już zresztą) odpowiedzialność ponosi............... ;-) ;-) ;-).

Zima, przymrozki, miejscami zamarznięte kałuże na asfalcie, a jakiś palant wsadza prezydenta do trzytonowej, tylnonapędowej gabloty na letnich gumach, na dodatek sześcioletnich

I jeszcze wiezie z dużą prędkością. Są zdania że nawet 200 km/h. Na pewno dużo pond prędkość dopuszczalną.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czy to oznacza winę PO ? Opony kupione za PO, jazda po autostradzie zbudowanej za rządów PO, auto pewnie też kupione za PO a co gorsza najwięcej używane za PO (chyba). To wszystko układa się w logiczną całość. Za ten "zamach" (kolejny już zresztą) odpowiedzialność ponosi............... ;-) ;-) ;-).

Na dodatek auto było NIEMIECKIE!

Jestem Europejczykiem.

Na dodatek auto było NIEMIECKIE!

Jasny gwint, rzeczywiście przegapiłem ten najistotniejszy element. To może sugerować możliwą dywersję ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Niemiecki faszyzm, czy nazizm miał swoje początki w Monachium.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ale czyje były opony?

Już pytałem, ale to chyba jakaś tajemnica.

Gość

(Konto usunięte)

Niemiecki faszyzm, czy nazizm miał swoje początki w Monachium.

http://www.dw.com/pl/pierwsze-centrum-dokumentacji-nazizmu-w-monachium/a-18419876

Faszyzm i nazizm to nie to samo, tak to jest jak się wiedze nabywa na szybko z internetu....

"Niemiecki faszyzm, czy nazizm" to nie to samo co "faszyzm i nazizm".

Tak to jest, jak się wiedzy nie nabyło w ogóle.

Nawet nie z Wiki:

Nazwa faszyzm określała pierwotnie jedynie system polityczny powstały po pierwszej wojnie światowej we Włoszech. Wkrótce jednak została rozciągnięta na inne reżimy polityczne powstające w kolejnych latach w innych państwach, przede wszystkim w Niemczech, po zdobyciu władzy przez nazistów. Wciąż dyskusyjna jest kwestia pokrewieństwa pomiędzy faszyzmem włoskim a reżimami autorytarnymi zainspirowanymi włoskim przykładem.

Nie doczytałem. Jestem tu nowy. :-)

Pierwsze moje pytanie było jakiej firmy były opony. Wszyscy wtedy mówili tylko o BMW a to na pewno nie BMW odpowiada za to pęknięcie. Oczywiście możliwe że producent opon też nie odpowiada, ale dywagacje początkowe jak przy Smoleńsku. Po prostu trzeba to wyjaśnić. Przypuszczam że sensacji nie będzie choć znając inklinacje PiS do snucia teorii spiskowych temat jakiś czas będzie eksploatowany. Pewnie niezbyt długo bo nikt nie zginął, chyba że to był zamach ;-).

Wg specyfikacji do tego modelu są tylko jedne koncernu Michelin

Czyli trop niemiecki upada.

No może nie do końca bo oponę mogła przebić jakaś część leżąca na asfalcie pochodząca z np. niemieckiego samochodu, który jechał (miał wypadek) wcześniej (było tam takie zdarzenie).

LINK:

Ukryta Zawartość

Tworzona przez Niemcow mapa (wraz ze zrodlami) przestepstw popelnionych przez "uchodzcow" przez ostatnie pol roku.

Fioletowy - napasc na tle seksualnym/gwalt

Czerwony - ataki na dzieci w tym na tle seksualnym

Pomaranczowy - wlamania i kradzieze

Ciemny niebieski - napasci/pobicia

Czarny - morderstwa/proby morderstw

Jasny niebieski - zamieszki/grozby/rozne

Ktos jeszcze ma zamiar podwazac fakty.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Zgadzam się z kichandetą w stu procentach,Lechu to propagandzista lewacko - pełowski.Beton

Ja jestem samodzielny więc trudno mnie nazwać lewakiem. To Ty czekasz aż ktoś ci da np. PiS. Tacy to jest najgorszy beton. Siedzą na zadniej części ciała i narzekają wyzywając wszystkich dookoła od lewaków. Są niezadowoleni z wszystkiego.

Ktos jeszcze ma zamiar podwazac fakty.

Jak Tobie Dawid udaje się przeżyć w takiej Anglii ? Tam obcych jest znacznie więcej niż w Niemczech.

Jak widzisz nie sa az tak "obrotni".

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Jak widzisz nie sa az tak "obrotni".

Boisz się że mogą się stać obrotni ?

Boisz się że mogą się stać obrotni ?

Jesli tak jak pokazuje to mapa, ktora dalem wyzej to tak, a Ty nie odczuwasz strachu przed tym?

Jesli tak jak pokazuje to mapa, ktora dalem wyzej to tak, a Ty nie odczuwasz strachu przed tym?

Trudno mi powiedzieć bo w Polsce ich praktycznie nie ma. Skoro Ty się nie boisz chodzić po ulicach kraju gdzie ich jest zatrzęsienie, to myślę że nie powinniśmy się nadmiernie przejmować problemem. Przynajmniej nie sposób histeryczny.

Tylko ze spora czesc muzlumanow tutaj pochodzi z Sri-Lanki/Turcji/Indii. Plus spora czesc tzw. "ciapkow" to takze spora czesc ludzi z Indii ktora z muzlumanstwem ma malo wspolnego. Wiec to nie muzlumanie arabscy ktorzy szturem biora sie za Europe. Ci zas tu w UK robia sporo problemow, np. nie asymiluja sie, dosc ciezko poruszac sie po dzielnicach ktore sobie zawladneli. Na szczescie tam gdzie obecnie mieszkam, nie ma tego typu przypadkow. Choc w miejscowsci w ktorej mieszkalem, taka dzielnica byla. Takze cieszy mnie stanowisko Wegier, szkoda ze Polska mieknie. Widac jednak Szydlo nie ma az tyle sily w sobie, co dziwne bo to Slasko Baba. Moj region.

Calosciowo patrzac na problem, nie moze byc tak ze mniejszosc bedzie ponad wiekszoscia. Zas Islam w Europie wlasnie to robi, zamienia swoja mniejszosc w wiekszosc, niszczac i podporzadkowujac sobie stopniowo kraje. Na to nie mozna pozwolic, nie moga pozwolic na to Chrzesciajanie, ktorzy teraz sa coraz bardziej atakowani, gdyz maja korzenie - czyli cos co pozwala zachowac im tozsamosc.

Duda postanowił dzisiaj pożegnać wszelkie pomysły bycia w miarę przyzwoitym prezydentem.

Jego wystąpienie było idiotyczne, ciężko je zrozumieć, facet zrobił z siebie buraka i posłusznego propagandzistę prowadzonego przez Prezesa na krótkiej smyczy.

Jestem Europejczykiem.

Co to k..wa ma być? Sorty, kategorie... Oni mają jakieś mega kompleksy, czy może od jutra oznaczamy pierwsze wagony w tramwajach "Nur fur PiS-Menschen"?

Słyszałem tą mowę. Poziom skandaliczny.

Zupełne dno. Agitacja jak żywcem z lat trzydziestych XX w.

Faktycznie nie tylko utył ale i wyłysiał.

Chce być bardziej papieski jak sam papież i kopiuje dokładnie ostatnie wystąpienie pryncypała. Tamto oryginalne choć skandaliczne w treści, miało przynajmniej jakąś wartość, bo wygłosił go ktoś mający realną władzę. Przemówienie p.o. prezydenta było już tylko żałosne i śmieszne.

Widzieliście zdjęcie pękniętej prezydenckiej gumy? Coś nagle ucichły wszelkie pierdy o zamachu. Zwykła zimówka PAXa, żadnych wzmocnień, mocno zużyta i do tego pięcioletnia. Z max. dopuszczalną prędkością 190 i to w normalnym aucie, nie 3.5 tonowym. Nieoficjalne dane mówią, że takie high security BMW 760 ma ogranicznik prędkości do 210, jak jest na prawdę nie wie nikt, bo rozpędza się do grubo ponad 270. Nawet jak ma ogranicznik do 210, to opony jakie miało założone nie spełniają wymogów, bo muszą mieć indeks prędkości wyższy jak prędkość maksymalna auta. W normalnych warunkach, jak pęknie w aucie opona z niższym indeksem prędkości niż max. auta i stanie się jakąś szkoda to ubezpieczyciel odmawia odszkodowania z tego powodu. Kabaret po prostu...

" Faktycznie nie tylko utył ale i wyłysiał."

Masz rację, zupełne dno.

Dla zatarcia tego wrażenia posłuchaj sobie prezydenta Komorowskiego. Wybrany fragmet nie będzie mieć znaczenia. I tak nie zawiedziesz się. Uśmiech na twojej twarzy znów zwita. Prześlij link do slaya.

Ale wam zazdroszczę.

" Faktycznie nie tylko utył ale i wyłysiał."

Masz rację, zupełne dno.

Dla zatarcia tego wrażenia posłuchaj sobie prezydenta Komorowskiego. Wybrany fragmet nie będzie mieć znaczenia. I tak nie zawiedziesz się. Uśmiech na twojej twarzy znów zwita. Prześlij link do slaya.

Ale wam zazdroszczę.

Czemu Komorowskiego i co on ma do tego? Komorowski to były prezydent, rozmawiamy o obecnym.

Ja nie krytykuję jego wyglądu tylko stwierdzam fakt. Porównaj sobie zdjęcia z kampanii wyborczej. Widać gołym okiem że mu prezydentura nie służy, konsekwencji silnego stresu i zachowań psa łańcuchowego nie widzi tylko ten kto nie chce widzieć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.