Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zamiast odpowiedzieć na proste pytanie produkujesz już drugi wpis o niczym. A odpowiedzi dalej nie ma.

Gdybyś rozumiał, co czytasz, wiedziałbyś, że postać Nadieńki - lotniczki jest tu tylko przyczynkiem do ukazania postawy polskich posłów.

A co my mamy tutaj

wywiad z Cimoszewiczem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

gdzieś już słyszałem te określenie co tutaj słyszymy i to wiele osób wypowiadało.........

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już widać dobrą zmianę... :-)

"Trzeba było sobie też życie organizować, uczyć się i studiować nieustająco, nie stać z boku i starać się poprawiać życie wokół"

Tak więc koledzy Pisowcy , jak wam znowu przyjdzie narzekać na osiem lat wstecz to Pani Pawłowska w przekładzie na polski brzmi:

"Do roboty głupki"

Ukryta Zawartość

Podział obywateli na NAS lepszych i ICH gorszych nie przeszedłby przez usta żadnemu współczesnemu zachodniemu politykowi - byłby to koniec kariery i jego, i jego partii. Takie rzeczy były na porządku dziennym w III Rzeszy lub stalinowskiej Rosji i dość rzadkie w tamtych czasach w innych krajach rozwiniętych. To, że prezydent Polski pozwala sobie na coś podobnego świadczy, jaką jesteśmy prowincją w stosunku do normalnego świata.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Brak rozumienia w Polityce to już choroba. Platforma Obywatelska też nie rozumie zupełnie nieistotnej rzeczy, że jest sprawiła Polsce największy kryzys polityczny po 1989 roku.

jesteśmy raczej kolonia niemiecko-rosyjska,a jak kolega wie Niemcom i rosji,bardzo blisko do siebie,,,,wbrew pozorom, przykładowo tw oskar,tw eryka,,,,

niech kolega sobie przypomni o Ameryce w tamtych czasach,nie wspomnę o rpa,albo australi,wielkiej brytani ,prześladowaniach katolikow,itp.,,,,

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Fajny komentarz słyszałem dzisiaj w Trójce.

Jeśli pislamiści próbują przyczyny wypadku zrzucić na poprzednią ekipę, to każdy z nas jeśli zatrzyma go policja po pół roku od zakupu auta i zauważy jakieś usterki techniczne, łyse opony, przepalone żarówki itd, może zażądać wystawienia mandatu na poprzednika.

A o co Jaruś atakujesz Wałodię?Czy to niedyskretne pytanie?

Przecie on nie z PiCu.

Ukryta Zawartość

To dla tych co nadzieją żyją.

Ukryta Zawartość

A to teraz jezd guru jakiś czy cuś?Pamiętam go jak komuchem był.

Skórkie zmienił.

I co z tego, że był? Komunistyczny prokurator, który skazywał opozycję w stanie wojennym, a teraz zmienił skórkę - rozumiem, że Ci nie przeszkadza?

do tego cimoszka handluje weglem ze wschodu,mieszka w kupionej za niemal symboliczna zlotowke lesniczowce w bialowiezy,teraz synek działa w polityce, no tak klan resortowych dzieci w akcji,aha ,to chyba ten co zjechal mieszkancow poczass powodzi,,,,ze trzeba się było ubezpieczac

A to teraz jezd guru jakiś czy cuś?Pamiętam go jak komuchem był.

Skórkie zmienił.

Jest takim samym obywatelem jak inni nawet te komuchy co są w Pisie

Ukryta Zawartość

tutaj słów komentarza nie potrzeba

post-20694-0-43574400-1457630602_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

do tego cimoszka handluje weglem ze wschodu,mieszka w kupionej za niemal symboliczna zlotowke lesniczowce w bialowiezy,teraz synek działa w polityce, no tak klan resortowych dzieci w akcji,aha ,to chyba ten co zjechal mieszkancow poczass powodzi,,,,ze trzeba się było ubezpieczac

a prezes internowany nawet nie był i co?

po jakiego wklejasz takie rzeczy?

nie jest Ci wstyd, że masz takiego prezydenta?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

jestem z tego dumny ze normalny zwykly człowiek pokonal system,i został prezydentem,wstyd mi za bolka,za pijaka,magistra klamce kwacha,za szczynukowicza ,bula,a tobie nie?

Tak jak mówiłem, oczywiście winny pęknięcia opony jest poprzedni rząd. Zaczęły się debaty na temat głębokości bieżnika.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

jestem z tego dumny ze normalny zwykly człowiek pokonal system,i został prezydentem,wstyd mi za bolka,za pijaka,magistra klamce kwacha,za szczynukowicza ,bula,a tobie nie?

a Tobą też w życiu sterują, że taka niebywała duma Cię ogarnia z wyboru dudy na prezydenta?

poza tym, przepraszam duda jeszcze NICZEGO DOBREGO ZA SWOJEJ KADENCJI N I E Z R O B I Ł .

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Mi tam nie jest wstyd za tych co wymieniłes, a o zmarłych prezydentach się nie wypowiadam. Może Wałęsa nie był super wyborem, ale to początki wolnej Polski. Kwaśniewski to bardzo dobry prezydent. Nie był fikcyjnym pajacykiem trzymającym ciągle żelowy długopis w dłoni :)

no tak idolem komuch ,okraglostolowiec z magdalenki,pijaczyna,klamca,

ale ok każdy ma swoich idoli,

każdy lubi co innego,

każdy ma prawo nalezec do roznej grupy sympatykow,

wolna Polska,to się dopiero teraz zaczyna,slyszac po kwiku swin odrywanych od koryta.

sam na walese glosowalem,,bo musialem,tyminski był nie do zaakceptowania na całej linii.

lepszy "nawrócony komuch" niż amator domowych klimatów i zagłaskiwania kotów na śmierć w czasie gdy inni z tym komunizmem walczyli :)

No ale ma pilota do sterowania niektórymi prawnikami :)

sam na walese glosowalem,,bo musialem,tyminski był nie do zaakceptowania na całej linii.

On też nie chciał ale musiał...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.