Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

On nie działa świadomie w żadnym interesie. To chory człowiek. Kaczyński podobnie. To choroba "sieroca".

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tomuś, kiedy w końcu się napijemy herbaty razem i pogadamy jak człowiekowie?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A która tam u was ładna i mądra...?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co tam PiS szykuje po cichu?Jakieś przecieki?

Przy podatkach majstrują w miarę otwarcie, przy projekcie ustawy antyaborcyjnej już po cichu, ale pewnie coś jeszcze szykują.

Jestem Europejczykiem.

Nasz Wielki Mąsz Stanu

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Co tam PiS szykuje po cichu?Jakieś przecieki?

CETA

Co myślicie/wiecie o tym? Tylko na poważnie proszę, bo że kaczor jest zły, niedobry, kawaler, nie ma konta etc to już wiemy. Mówcie o CETA

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Najlepiej na CETA znają się anarchiści, antyszczepionkowcy i antyaborcjoniści. Ich trzeba zapytać.

Osobiście ciekaw jestem, jak w tej chwili wygląda wymiana handlowa z Kanadą, jakie są prognozy po podpisaniu i jakie są ew. zagrożenia. Na razie rzeczywiście jakoś cicho wokół tematu.

Jestem Europejczykiem.

CETA i aborcja??? Chyba, żeby nie mówić o CETA

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niby dlaczego? Moje pytania chyba są proste - jaka jest w tej chwili wymiana hndlowa, jakich zmian można sie spodziewać po wprowadzeniu CETA, co nam grozi, ale tak konkretniej, na podstawie wyliczeń. Nikt nie prowadził takich analiz???

Jestem Europejczykiem.

Moje jeszcze prostsze. A to Karnowskim, do tej pory liżącym nie tylko nogi preziowi, nie podobają się decyzje PiS? Czy może po "konstruktywnej rozmowie" z którymś z piesków prezia uznają swoje sądy za błędne i zaczną CETA chwalić pod niebiosa, jak wszystko co robi i nie robi PiS?

Prognozy prognozami. Pewnie analizy są/były prowadzone, ale sprawa jest już przesądzona. Zapytałem, bo myślałem, że wiecie coś więcej

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Niby dlaczego? Moje pytania chyba są proste - jaka jest w tej chwili wymiana hndlowa, jakich zmian można sie spodziewać po wprowadzeniu CETA, co nam grozi, ale tak konkretniej, na podstawie wyliczeń. Nikt nie prowadził takich analiz???

To trochę wyjaśnia: http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/zywnosc-gmo-ceta-umowa-ceta-korzysci-w,87,0,2166103.html

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.