Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Pomylili Jarosława Kaczyńskiego z nieżyjącm Lechem. WPADKA portalu

Zdjęcie czytającego Kaczyńskiego od razu stało się hitem sieci i zostało zauważone także przez zagraniczne portale. Internauci od razu zauważyli, że o przeglądaniu książki o kotach napisał też turecki portal Daily Sabah i... zaliczył wpadkę. Tekst zatytułowany "Polski polityk czyta książkę o kotach w parlamencie w czasie sesji parlamentu" zilustrował nie zdjęciem Jarosława Kaczyńskiego, a Lecha Kaczyńskiego. Na doniesienia o wpadce natychmiast zareagował poseł Dominik Tarczyński z PiS. "- Tak więc jest to wiarygodność dziennikarska @DailySabah Nie macie pojęcia o Polsce i naszych politykach. Zdjęcie to przedstawia Lecha Kaczyńskiego, naszego Prezydenta, który zginął w katastrofie lotniczej (Smoleńsk, Rosja 2010) Użyjcie Googla albo mózgu - ostro zareagował poseł.

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/pomylili-jaroslawa-kaczynskiego-z-niezyjacm-lechem-wpadka-portalu_1029153.html

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Krzytofffffff ma dziesięć wpadek dziennie i nikt się temu nie dziwi.

Wiceprzewodniczący Platformy Obywatelskiej Borys Budka w rozmowie z portalem niemieckiego dziennika Zeit.de krytykuje obniżenie wieku emerytalnego i program 500 plus. Jego zdaniem to „nierozsądne reformy”, które w dłuższej perspektywie są niemożliwe do sfinansowania. Jeszcze kilka miesięcy temu PO przekonywała, że program chce utrzymać, a nawet rozszerzyć jego zakres. Jak partia Grzegorza Schetyny zmieniała zdanie ws. 500 plus?

http://www.tvp.info/33716463/jak-platforma-obywatelska-zmieniala-zdanie-ws-500-plus

Krzytofffffff ma dziesięć wpadek dziennie i nikt się temu nie dziwi.

Ja się dziwie tobie,że nie widzisz,że on robi swoje- ignorując wasze zaczepki.

Myślę,ze został wystawiony do konkretnej roboty i to robi.

Taka praca. Służba nie drużba.

Masz rację

Nie warto sobie zawracać głowy

jedynie trza uważać na wentylator ...ma włączony...

Wiceprzewodniczący Platformy Obywatelskiej Borys Budka w rozmowie z portalem niemieckiego dziennika Zeit.de krytykuje obniżenie wieku emerytalnego i program 500 plus.

Ja też i inni.

Myślę,ze został wystawiony

Dlatego właśnie nikt się jego wpadkom nie dziwi.

Kryze jeszcze zyje xynwax ... w uklonach.

a jeszcze masz wielu muszynski ,przylebski, przylebska i jeszcze wielu przyjaciol maciarewicza z SB.a nawet GURu.

tez w uklonach

Wybrałeś właśnie ich towarzystwo wśród narodów świata.

Wszak ktoś się musi poświęcić

by posiew powstania rozniecić

Por. Wacław "Nowina" Stacherski

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Potępienie ideologii, która doprowadziła do tragedii milionów ludzi i oddanie hołdu ofiarom bolszewickiej rewolucji wyraża tekst uchwały przyjętej w miniony piątek przez Sejm RP. Za przyjęciem uchwały głosowało 283 posłów, a wstrzymało się czterech. Nie było głosów sprzeciwu. Sejm odrzucił wcześniej poprawkę klubu Platformy Obywatelskiej. 25 posłów z Nowoczesnej i wszyscy posłowie PO wyjęli karty do głosowania.

http://niezalezna.pl/209696-ostre-starcie-w-woronicza-17-rachon-musial-przywolac-grabca-do-porzadku

no i o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad ...a juz zapomnialem. Mogliby tez walnąc tekst o wiodacym narodzie swiata...etc etc.Mysle ile byłoby glosow sprzeciwu.Toz to jakis szkolny kaberacik leci.Kto to przeczyta i co z tego wynika.Jednoczesnie holubi sie faszytowska dzicz na ulicach.

Pisomatołkom proponuję posłuchać prof. Matczaka w "Kropce nad i", który tłumaczy i wyjaśnia jak to Prezydent i PiS mataczą, i łamią zapisy Konstytucji przy propozycjach nowych ustaw o KRS, SN czy Prawie wyborczym...

Podłość obecnej władzy nie ma granic![

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

U was komuna zawsze była jest i będzie,bez zmiany pokoleniowej nic się nie zmieni dlatego ja młode pokolenie jestem za odebraniem praw obywatelskich osobom urodzonym przed 78 r z wyjątkiem oczywiście członków PiS i wyborców

U was komuna zawsze była jest i będzie,bez zmiany pokoleniowej nic się nie zmieni dlatego ja młode pokolenie jestem za odebraniem praw obywatelskich osobom urodzonym przed 78 r z wyjątkiem oczywiście członków PiS i wyborców

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A ja proponuje nie słuchać profesorów z kreski na ź tylko menela z pod budki z piwem bo to bardziej wiarygodne źródło

Słuchasz tych spod budki, którzy zasadniczo wszystko i wszystkich obwiniają za swój alkoholizm, a potem powtarzasz te farmazony na forum.

Podobnie robi PiS, opierając swoją politykę na niskich instynktach i żerując na reakcjach ciemnego ludu.

Co gorsza, te matoły "naprawiają" świat metodami tych spod budki, a tamci bełkoczą radośnie i klaszczą w dłonie (tak długo, póki nie osłabną i zasną pod naporem promili)...

A ta "lepsza" część ciemnego ludu, wypisuje radosne brednie w necie i na forach. Byleby zniszczyć wszystko i wszystkich, przez których ci spod budki (i oni też) nie zrobili kariery i pieniędzy.

Żenujące:(

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Iwaszszukiewicz, a to tez zasługa PiS ? a może propaganda ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja proponuje nie słuchać profesorów z kreski na ź tylko menela z pod budki z piwem bo to bardziej wiarygodne źródło

Taka jest właśnie obecnie obowiązująca, antyinteligencka linia Partii. Czysta bolszewia.

Jestem Europejczykiem.

Byleby zniszczyć wszystko i wszystkich, przez których ci spod budki (i oni też) nie zrobili kariery i pieniędzy.

Żenujące:(

Przypomniała mi się modlitwa Polaka z filmu "Dzień Świra". Kwintesencja polskiego katolicyzmu i moralności.

Gdy wieczorne zgasną zorze,

zanim głowę do snu złożę,

modlitwę moją zanoszę,

Bogu Ojcu i Synowi.

dopier**lcie sąsiadowi!

Dla siebie o nic nie wnoszę,

tylko mu dosrajcie, proszę!

Kto ja jestem?

Polak mały! Mały, zawistny i podły!

Jaki znak mój? Krwawe gały!

Oto wznoszę swoje modły

do Boga, Maryi i Syna!

Zniszczcie tego sk***ysyna!

Mojego rodaka, sąsiada,

tego wroga, tego gada!

Żeby mu okradli garaż,

żeby go zdradzała stara,

żeby mu spalili sklep,

żeby dostał cegłą w łeb,

żeby mu się córka z czarnym

i w ogóle, żeby miał marnie!

Żeby miał AIDS-a i raka,

oto modlitwa Polaka!

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.