Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrowicz likwiduje niezależność Sądu Najwyższego

No to bardzo dobrze, że likwiduje.

Przecież na tych sędziów nie ma obecnie bata, to bez sensu, aby podlegali sami sobie, Bogu i historii.

Nie tędy droga, bo potem sodówa wali do łba i jeden z drugim kradnie wiertarki w sklepie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No to bardzo dobrze, że likwiduje.

Przecież na tych sędziów nie ma obecnie bata, to bez sensu, aby podlegali sami sobie, Bogu i historii.

Nie tędy droga, bo potem sodówa wali do łba i jeden z drugim kradnie wiertarki w sklepie.

Lepiej żeby wypełniali dyrektywy Ziobry? np do prywatnej wojenki z lekarzami

Gówniarskie odzywki na poziomie pięciolatka. No trudno spodziewać się czegoś innego.

Odzywki na poziomie pięciolatka, to jedna sprawa. Ale, rozum tomka jest wiele wyższej. Sięga poziomu nawet dwukrotnie wyższego... Musi Go rozpierać duma:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Mnie ciekawi sytuacja gdy gołym okiem widać, że ziobryści wykorzystali sytuację gdy Duda jest za granicą do przeprowadzenia skoku na Sąd Najwyższy.

W obozie Maliniaka kompletna dezorganizacja - Romaszewska już nie bardzo łapie o co chodzi, Surówka pogubiła się i w zasadzie poddała, na ratunek wezwali Muchę czy jak mu tam.

Komentarz pod zdjęciem wychodzącego Warchoła (nazwisko symboliczne dla sytuacji):

"Minister Marcin Warchoł zniknął z posiedzenia komisji pracującej nad projektem o SN i prowadził konsultacje przez telefon. Przedstawiciele prezydenta mają nieco trudniej. Muszą dzwonić do Wietnamu."

Jestem Europejczykiem.

Gość papageno

(Konto usunięte)

W obozie Maliniaka kompletna dezorganizacja

I jak zwykle nie wyciągną z tego żadnych wniosków. Bezwolne i do bólu naiwne umysły tak mają. Wiązałem pewne - co prawda nikłe - nadzieje z Panią Romaszewską, ale też pokazała, jak jest naprawdę. Ależ te autorytety się dewaluują.

Przebudzenie wieprza, czyli Semka na twitterze:

"Czy w Kancelarii prezydenta i na Nowogrodzkiej są osoby o odpowiednio wysokiej randze

aby szybko nawiązać kontakt i opanować kryzys wokół ustaw sądowych?

Ten spór kompromituje obie strony."

Byłoby śmieszne gdyby nie waga problemu.

Jestem Europejczykiem.

Relikt pokomunistyzny?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sprwadźcie sami, kto głosował w 2002 za przyjęciem ustaw o SN.

Ukryta Zawartość

i kto to mowi,,,

zukzukzuk

Przepraszam, ale bazgrzesz (w zasadzie wklejasz) już dość wiele razy. A póki co, ani razu jeszcze nie udowodniłeś, że stoisz z rozumem wyżej niż owy.

Za nic świecie nie możesz pojąć, że choćbyś wklejał artykuły o sugerowanych (przez jedynie prawfziwe media) przekrętach czy grzechach (często rzekomych) tysiąca czy 10.000 osób, to ich postępowanie (czasami złe, czasami niewłaściwe) jest praktycznie niczym w porównaniu z tym, co wyprawia obecna władza.

Poniał?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Sprwadźcie sami, kto głosował w 2002 za przyjęciem ustaw o SN.

mile tylko co z tego.Mozna z tym isc tylko do pana boga.I tak jestesmy w szatni w ktorej ukradli plaszcz.A to czy gosowali czy nie to ma znaczenie tylko dla ciebie.Reszta motlochu ma to w dupie i czeka na dziesiatego kiedy placa 500 plus.Takie fakty to mozemy sobie za ramki ...dla potomnosci.

Obecna władza jest po to aby was uj***c a cała reszta to pic na wodę i fotomontaż !?

:)

wątek proponuje zamknąć gdyz platfusy się zlatuja jak muchy do scierwa po transmisjach z wszelakich komisji a wyraz swojego niezadowolenia niech dają na ulicy a nie na forach których władza nie czyta bo i po co i skąd władza ma widzieć ze ktoś niezadowolony jak słupki rosną a na manify totalnych nawet pies z kulawa noga nie przyjdzie no chyba ze sypną grosza

masz przyklad na gorze.Facet chce miec dom, psa i porsche.I nawet jak przyjdzie Merkel i powie mu ze da to bedzie zalatwione.Tak dziala historia Polski od zawsze.I zawsze byłi tacy wszarze ktorzy za korone ,hektary zrobili wszytko..Historia Polski to kawalki historii od katastrofy do katastrofy..

przykryta rozdziawionymi gebami motlochu.Te geby oczywiscie skrzywi w koncu grymas ..ale to bedzie juz nastepna katastrofa.Wyspianski nic nowego nie wymyslil...ON tylko to opisał.Ale ci durnie AKURAT tego nie zrozumieli.ONI sie w koncu pozabijaja ale to bedzie dlugi okres czasu a dom psa i porsche szlag trafi.Ale oni tak zyja.

Wyspianski nic nowego nie wymyslil...ON tylko to opisał.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Obecna władza jest po to aby was uj***c a cała reszta to pic na wodę i fotomontaż !?

wątek proponuje zamknąć gdyz platfusy się zlatuja jak muchy do scierwa

Czyś tak głupi, czy udajesz? A może ślepy?

Czy ktoś z Twoich adwersarzy napisał, że tęskni za poprzednią władzą?

Zukzuk nie będę odpowiadał na tak prymitywne wpisy gdyż uważam ze autor nie grzeszy intelektem i delikatnie mówiąc nie jest zbyt rozgarnięty, a ja jestem inteligentny i błyskotliwy i nie chce mi się zniżać poniżej poziomu tej budki z piwem

Zukzuk nie będę odpowiadał na tak prymitywne wpisy gdyż uważam ze autor nie grzeszy intelektem i delikatnie mówiąc nie jest zbyt rozgarnięty, a ja jestem inteligentny i błyskotliwy i nie chce mi się zniżać poniżej poziomu tej budki z piwem

Oto przykład nie-prymitywnego wpisu, którego autor wykazuje się ogromnym intelektem:

wątek proponuje zamknąć gdyz platfusy się zlatuja jak muchy do scierwa po transmisjach z wszelakich komisji a wyraz swojego niezadowolenia niech dają na ulicy a nie na forach których władza nie czyta bo i po co i skąd władza ma widzieć ze ktoś niezadowolony jak słupki rosną a na manify totalnych nawet pies z kulawa noga nie przyjdzie no chyba ze sypną grosza

Rację miał dzisiaj Karol Modzelewski mówiąc, że PiS to lumpen-inteligencja.

masz na mysli Cyryla Budniewicza?

Przepraszam, ale bazgrzesz (w zasadzie wklejasz) już dość wiele razy. A póki co, ani razu jeszcze nie udowodniłeś, że stoisz z rozumem wyżej niż owy.

Za nic świecie nie możesz pojąć, że choćbyś wklejał artykuły o sugerowanych (przez jedynie prawfziwe media) przekrętach czy grzechach (często rzekomych) tysiąca czy 10.000 osób, to ich postępowanie (czasami złe, czasami niewłaściwe) jest praktycznie niczym w porównaniu z tym, co wyprawia obecna władza.

Poniał?

nie wiem co znaczy ponial,

ale slyszalem dziwne rzeczy o tobie,czy to prawda,co pisali koledzy z forum ?

i nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi.

Czyli, Twoim zdaniem, pytanie które Ci zadałem jest prymitywne?

Rcz uruchomić swój znakomity i błyskotliwy inelekt i zacytuj np. mój wpis, w którym tęsknię za poprzednią władzą...

W przeciwnym razie będę uważał, że łżesz jak pies, o pardon - łżesz jak pisowiec!

ale slyszalem dziwne rzeczy o tobie,czy to prawda,co pisali koledzy z forum ?

i nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi.

Ty nie jesteś nic lepszy, a do tego powtarzasz zasłyszane ŁGARSTWA...

A czy jest jakaś inna partia opozycyjna poza PO która mogłaby w tej chwili rządzić w Polsce oczywiście po uprzednio wygranych wyborach,nie ma takiej partii,wszystko poza PO jest na granicy progu wyborczego wiec jedyna realna opozycja to właśnie PO i pozostali jak się dogadają wiec psiocząc na PiS pomagasz PO, chociaż w sumie to nawet niewiadomo bo i tak słupki PiS rosną :)

Nie wiem kto zacz. Mam na myśli całokształt PiS-iarstwa.

Profesor Stefan Niesiołowski ma swoje ulubione powiedzenie o PiS-owskich nieukach.

i tak słupki PiS rosną :)

PZPR miała 99% poparcia. Nie na wiele się to przydało.

Czy w związku z tym mamy popierać bezprawie uprawiane przez PiS? Ciekawa koncepcja.

Gdzie ty widzisz to bezprawie,wszystko jest całkowicie zgodne z prawem,trybunał niczego nie kwestionuje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.