Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a tu jeszcze jedna zadyma

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W Hanowerze obraduje kongres Alternatywy dla Niemiec. Towarzyszą mu liczne protesty. Delegatów chronią zasieki z drutu kolczastego.

o!!! wraca stara niemiecka tradycja,drut kolczasty,ciekaw jestem czy pod napieciem,jak myslicie?

Gdzies juz "zasieki" widziałem

gdzie to było...

z21152084_IH_Barierki-wokol-_Sejmu.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przepraszam, dawnom nie był...

To one o mnie w tym zamku decydują?

I za moje pieniędze?

Panowie chyba sobie żartują, a tu śmiać się nie ma z czego...

Gdzies juz "zasieki" widziałem

gdzie to było...

z21152084_IH_Barierki-wokol-_Sejmu.jpg

dzis pisza,ze ci ktorzy protestowali,tupali w to nogami,to ci z krymskimi paszportami ich finansowali za kase z moskwy.

szczerba w to zamieszany i kilku innych,o kodzie nie wspomne,,,robi sie ciekawie.

to TO sie teraz nazywa ZASIEKI?

@trebliG i Tomaszek!

Prosze o poszanowanie kultury wypowiedzi jak siebie nawzajem nie jesteście w stanie!

Z całym szacunkiem, jedyny bluzg cieżkiego kalibru jakiego uzyłem dziś na forum i za który mi się po uszach dostało, odnosił sie personalnie do towarzysza prokuratora PRL, obecnie posła partyji rządzącej. Jeśli ktos odniósł natomiast wrazenie, ze było to adresowane do kogokolwiek z forum, to zdecydowanie nie było to moim zamiarem, nie tak miało być. Co do kolegi Tomasza, to mogę się z nim nie zgadzać, mogę mu prosto w głośnik powiedzieć, że głupoty wypisuje, jesli tak uważam, i vice wersa zresztą takich samych zarzutów od niego pod moim adresem również mogę wysłuchać, ale za diabła człowieka bym nie zbluzgał ciężkim słowem tylko za to, że ma odmienne od moich poglądy. Mam nadzieję ze powyższe wyjaśnienie ewentualne niejasnosci naświetliło i wyprostowało.

Z całym szacunkiem, jedyny bluzg cieżkiego kalibru jakiego uzyłem dziś na forum i za który mi się po uszach dostało, odnosił sie personalnie do towarzysza prokuratora PRL, obecnie posła partyji rządzącej. Jeśli ktos odniósł natomiast wrazenie, ze było to adresowane do kogokolwiek z forum, to zdecydowanie nie było to moim zamiarem, nie tak miało być. Co do kolegi Tomasza, to mogę się z nim nie zgadzać, mogę mu prosto w głośnik powiedzieć, że głupoty wypisuje, jesli tak uważam, i vice wersa zresztą takich samych zarzutów od niego pod moim adresem również mogę wysłuchać, ale za diabła człowieka bym nie zbluzgał ciężkim słowem tylko za to, że ma odmienne od moich poglądy. Mam nadzieję ze powyższe wyjaśnienie ewentualne niejasnosci naświetliło i wyprostowało.

ja do ciebie nie mam zadnej pretensji,masz ochote pobluzgac,to zrob to.

Sygnalistów było wielu......

Ale kto to w obecnych czasach pamięta?

Ci którzy nie pamiętają o własnej historii nie zasługują na przyszłość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ja do ciebie nie mam zadnej pretensji,masz ochote pobluzgac,to zrob to.

prowokatorek z Tomusia!!! Uczy się, to dobrze. Beda z niego - ups... chyba wpadłem w euforię - sorry.

Włodek.

nie wlasciwie odczytujesz moje intencje.Vlado.

Nie może byc! Wystraszyłeś mnie.

Toz jak trebliG wyskoczy z bluzgamy, to ja jako moderacyja dam mu punkcika. A jak wiadomo ziarnko do ziarnka i zbierze się większy wyrok. Na bank! :-)

No to czym jest ta Twoje rada Tomeczku jak nie kukułczym jajem??

Włodek

Vlado

no widzisz troche inaczej rozumujemy.ja tam w czlowieku widze dobro.

i nie jestem wyksztalciuchem i szuja ,ktora podpuszcza.

a jak potrafie sobie poradzic z tymi co mnie zirytuja,to niech powie pewiem kolega z tego forum,co juz omija mnie szerokim łukiem.

Toz jak trebliG wyskoczy z bluzgamy, to ja jako moderacyja dam mu punkcika. A jak wiadomo ziarnko do ziarnka i zbierze się większy wyrok. Na bank! :-)

Spox, ja tu prywatnie, nie słuzbowo ;-) Jak sobie werbalnie ulżę czasem dla spokojnosci duszy, budowlańcem tu i uwdzie rzucając i bana za to zarobię, to chleba mi od ust nie odejmie. Miłego wieczoru, Panowie i dobrej nocy. Idę sobie Knopflera posłuchac, czego i Wam życzę.

dzis pisza,ze ci ktorzy protestowali,tupali w to nogami,to ci z krymskimi paszportami ich finansowali za kase z moskwy.

szczerba w to zamieszany i kilku innych,o kodzie nie wspomne,,,robi sie ciekawie.

Czy można gdzieś zgłaszać wypowiedzi do nagrody za najbardziej debilny wpis roku?

Nie, żebym tę akurat zgłaszał, ja się tylko pytam na zaś.

Jestem Europejczykiem.

Nęcąca propozycja. Jednak trzeba by na taki wateczek ogólnej zgody, bo Regulamin zabrania zakładania wątków przeciw użytkownikom.

A taki z nominowanymi cytatami no i z wyłonionym zwycięzcą, raczej ma charakter stygmatyzujacy laureata :-(

Nęcąca propozycja. Jednak trzeba by na taki wateczek ogólnej zgody, bo Regulamin zabrania zakładania wątków przeciw użytkownikom.

A taki z nominowanymi cytatami no i z wyłonionym zwycięzcą, raczej ma charakter stygmatyzujacy laureata :-(

Dlaczego przeciw??? Przecież to byłoby "za"! Obecnie głupota jest na fali, en vogue że użyję języka narodu który uczyliśmy jeść widelcami.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.