Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Duchowi i bezpośredni spadkobiercy tych co zamordowali 100 milionów ludzi bronią wolności! Paradne! :)

PiS idzie po większość konstytucyjną!

W ustawionych sondażach.

Więc już wkrótce z Konstytutą się pożegnamy! :)

Irlandia ma zmienić konstytucję? Pierwsze słyszę.

daruj sobie opowiadanie głupot

Właściwym adresatem tego apelu jesteś Ty patrioto korespondencyjny.

Obowiązująca Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej została zatwierdzona w wyniku ogólnoNARODOWEGO referendum

Gdzie głos polskojęzycznego liczył się tak samo jak głos Polaka?

Dziękuję za taki "naród"!

I dziękuję za taką Konstytutę.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ależ pilnuję, idzie mi doskonale. :)

A od nas się odstosunkuj.

Z moją wiedzą, doświadczeniem i talentem mogę pracować wszędzie - nawet na Księżycu. :)

Prawdziwa wiedza, doświadczenie i talent nie wymagają autoreklamy gdyż są oczywiste dla każdego bez dodatkowych słów. Powtarzając te peany na swoją cześć dowodzisz, że jesteś żałosnym Panem Nikt który rozpaczliwie próbuje podbudować swoje wątłe ego.

No właśnie. Fakt że ktoś mieszkający na stałe za granicą ma prawo głosu jest poważnym błędem. Nie będzie nam tu urządzał życia ktoś kto nie odczuje na sobie skutków swoich decyzji przy urnie wyborczej.

Dokładnie tak działa wymiar niesprawiedliwości w tej chwili!

Dokładnie, Duda ułaskawił dwóch gości z jego ugrupowania jeszcze przed prawomocnym wyrokiem. Będzie coraz "lepiej".

Dokładnie z tą patologią walczy Kaczor i Ziobro!

Trzeba być kompletnie zaślepionym żeby nie widzieć że "Kaczor" i Ziobro tworzą gigantyczną patologię na swoje potrzeby w stylu białorusko-moskiewskim. Z tą patologią nikt w sądzie nie wygra. Myślałem doktorze że lepiej życzysz Polsce ale ciebie rozumiem, im gorzej w kraju tym Twoje notowania rosną w oczach kolegów którzy tu pozostali.

Prezes Fundacji Łączka występuje z pożyteczną inicjatywą: NORYMBERGA DLA KOMUNY!

Myślisz o komunie tworzonej przez Prezesa, Piotrowicza, i związkową Dudę ? Tu się w całej rozciągłości zgadzam.

Gdyby Polska naprawdę była wolnym krajem to już w 1990 mielibyśmy kraj fizycznie zdekomunizowany.

Niemożliwe, Piotrowicz by zniknął czy może tylko zmienił nazwisko ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A co z Wolskim, Królem, Pietrzakiem i całą resztą malowańców? Co z milionami członków PZPR i bezpartyjnych członków pochodów 1-Majowych?

Co z weteryniarzami?

że jesteś żałosnym Panem Nikt

Nie jestem Panem Nikt.

Nie przyznaję się do autorstwa tych (znakomitych skądinąd) książek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fakt że ktoś mieszkający na stałe za granicą ma prawo głosu jest poważnym błędem.

Jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Np. to właśnie Rumuni mieszkający za granicą uratowali swój kraj od prezydenta komunisty w ostatnich wyborach.

Jest doskonałym rozwiązaniem bo polski ciemny lud głosuje głupio. Dopiero ostatnio zmądrzał trochę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

I dziękuję za taką Konstytutę

a tak blizej to CO ci sie w niej nie podoba?

i szybciutko... ile liczy stron?

polaczku mały.

Nie jestem Panem Nikt.

wiemy wiemy masz kase samochod i wszyscy chca cie zatrudnic.Ale w Polsce nawet prywatnego gabinetu nie udało ci sie zalozyc.a moze był tylko klienci uciekli.

Jest doskonałym rozwiązaniem bo polski ciemny lud głosuje głupio. Dopiero ostatnio zmądrzał trochę.

I zagłosował na koalicję Prezes, tow. Piotrowicz, związkowa Duda. Chyba zgłupiał a nie zmądrzał, ale czego można chcieć od ciemnogrodzian.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Kochani, jest apel do wszystkich Ludzi Dobrej Woli, którzy kochają Mateusza i Konstytutę... :)

e6c0101d5aeab.jpg

Gość papageno

(Konto usunięte)

Był sobie raz doktór, który kilkanaście lat spędził w Krainie Kangurów i U.K. Dorobił się tam jakiejś wcześniejszej emerytury, nabył wypasionego Mercedesa i postanowił wrócić do Polski by przynieść tu cywilizację zachodnią. CV porażające wszechwiedzą i wszechkompetencją, żądania jak stąd do Pernambuco. Przebudowali mu gabinet, dodali osobistą sekretarkę, dali solidny kontrakt. Doktor tak się rozochocił, że nóg ze stołu nie zdejmował, podobnie jak z siebie garniturów. Do asystentów "z rozpędu" gadał po angielsku, robił im wykłady, stosował tablice na wzór Huose'a, nawet do pacjentów zagadywał w języku Nelsona. No totalny luz. Atoli szybko okazało się, że trzymanie nóg na stole nie leczy, pacjenci z trudem rozumieją po polsku, a sekretarka nie może pojąć, że angielski humor jest specyficzny. Diagnozy z powietrza, dokumentacja na odpieprz się, a efekty terapeutyczne mniej niż mierne. I po 2 latach spuścili go w kanał. Nie dał rady, mimo, że podobno wszyscy go chcieli.

Już widzę jak lekarz w PL ma sekretarkę... Tiaaa... dwie i trzecią malutką. :)

Już widzę jak lekarz w PL ma sekretarkę... Tiaaa... dwie i trzecią malutką. :)

Prezes, tow. Piotrowicz, związkowa Duda. Ciekawy sojusz nieprawdaż ?

Prezes, tow. Piotrowicz, związkowa Duda. Ciekawy sojusz nieprawdaż ?

A co w tym ciekawego? Jak to socjaliści - trzymają się razem.

Dla mnie to naturalne.

A co w tym ciekawego? Jak to socjaliści - trzymają się razem.

Dla mnie to naturalne.

Może też jesteś z tej opcji ? Socjalistycznej. Wiele na to wskazuje.

Kochani - są dobre wieści z Polski! :) Oczywiście "niezależne" sądy Farmazona nie tkną bo im oficer prowadzący nie pozwoli. Ale jeśli uda się go sądzić już po reformie sądownictwa to surowo ukażą go za napaść.

Ukryta Zawartość

Może też jesteś z tej opcji ? Socjalistycznej. Wiele na to wskazuje.

Nie. Ja jestem element antysocjalistyczny :). Ale zawsze PiS dla mnie będzie mniejszym złem niż Partia Oszustów. Przecież gdyby Prezes przegrał ostatnie wybory to Polski by już nie było a Ty byś spierniczał przed jakimś synem pustyni goniącym Cię z nożem.

Doceń to.

Ukryta Zawartość

ano nie wiem czy to dobre bo byc moze po zmianie bedzie miał emeryture kombatanta za wolnosc nasza i wasza.Jakos nie zainteresowales sie spalonym wozem transmisyjnym TVN czy rozbita kamera korespondenta z PuszczyB. Moze ty masz tylko jedno oko towarzyszu..A moze robisz za idote .

• Redaktorzy

Przecież gdyby Prezes przegrał ostatnie wybory to Polski by już nie było a Ty byś spierniczał przed jakimś synem pustyni goniącym Cię z nożem.

Fantazje.

Ukryta Zawartość

"Prezes TVP SA Jacek Kurski pisał: „Nie ma zgody na chamstwo i przemoc wobec dziennikarzy”.

I kto to powiedział ? Oaza polskiej "kultury". Bulterier Prezesa. Tak go kiedyś nazywano. Facet który ma za nic przepisy ruchu drogowego jak go strzeże immunitet. Dobry wzorzec. Brawo doktorze.

Ukryta Zawartość

takie polucje nocne.

swoja droga gosc napina sie jak typowy serdelek z krotkim karkiem a byle muzulmanin powoduje u niego drzenie rak.A moze i nog.

Serdelki z testu smoleńskiego "badaczy" z komisji Antoniego źle skończyły. Popękały ;-).

Nie. Ja jestem element antysocjalistyczny

Nic na to nie wskazuje. Zastanów się nad sobą. Prezes, tow. Piotrowicz, związkowa Duda. To przecież czysty socjalizm. I co z tego że zamaskowany pod czarną pelerynką ?

Przecież gdyby Prezes przegrał ostatnie wybory to Polski by już nie było a Ty byś spierniczał przed jakimś synem pustyni goniącym Cię z nożem.

Doceń to.

W takim razie współczuję Tobie. Pewnie boisz się wyjść na ulicę w kraju w którym mieszkasz. Tam pewnie jest sporo "synów pustyni". W Polsce to raczej strach przed jakimś pijanym synem z nad Wisły w szaliku klubu piłkarskiego wspieranego przez Prezesa i jego wesołą kompanię, któremu nie spodoba się Twoje spojrzenie.

"Prezes TVP SA Jacek Kurski pisał: „Nie ma zgody na chamstwo i przemoc wobec dziennikarzy”.

I kto to powiedział ? Oaza polskiej "kultury". Bulterier Prezesa. Tak go kiedyś nazywano. Facet który ma za nic przepisy ruchu drogowego jak go strzeże immunitet. Dobry wzorzec. Brawo doktorze.

..

I kapkę partyzantki zaliczył . Chowanie się w krzakach.

A sędzie Tuleja troche pieprzu na ogon picuniokom posypal.

Dziękuję za taki "naród"!

I dziękuję za taką Konstytutę.

Mam dwa drobne pytania:

- Kim jest niejaki" polskojęzyczny"?

- Co to jest "Konstytuta"?

A! I takie trzecie zapytanie:

- Jakiż to naród ci się nie podoba?

Bez specjalnego oczekiwania na odpowiedź, tudzież bez pisdrowień.

Jacek.

Raczej brednie chorego człowieka.

To się nazywa "chory sen pijanego idioty".

I, zanim prawaki z pyskiem do Moderacji polecą - to tekst autorstwa niejakiego Pana Pietrzak.

Jedyne, co do polskiej kultury włożył, to kilka naprawdę (!) niezgorszych żarcików.

Istnieje lista stanowisk, obraza przedstawicieli których ścigana jest z urzędu. Dziennikarzyna z TVP na tej liście się nie znajduje. Czy ta pani wytoczyła proces z powództwa prywatnego o obrazę osobistą? Jeśli nie - to na jakiej podstawie ściga się gościa za kilka słów prawdy o niej?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.