Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Robi, robi... Choć znacznie mniej, niż kiedyś.

Z Twoich ust to wielki komplement - dziękuję. :) Lubię Twoje словоблудие (gierki językowe) na forum.

Sto lat Jacku! W zdrowi i dobrym humorze!

Jurij

Suski jest dobry w tym co robi, upilnował aby Małgosi nie sprzedano kitu na komisji, to i dopilnuje Mateoła..spokojna Twoja..

Kitu z Katarzyną?

Jestem Europejczykiem.

Suski jest dobry w tym co robi, upilnował aby Małgosi nie sprzedano kitu na komisji, to i dopilnuje Mateoła..spokojna Twoja..

Trudno aby pozwolił na to w czym sam jest mistrzem... Nikt nie śmiał konkurować...

co by niby powiedziec co do roznicy zdan to na milosc boska nie moze byc tak ze gosc na wszystko ma odmienne zdanie nawet na to ze w rosji leje bo u niego swieci.Po prostu wszystko ma swoje GRANICE i nalezy to widziec a nie udawac ze jak zagranica to wszystko jej wolno.W koncu wstalismy z kolan.A tak na marginesie to moze wladziu zajrzysz na rosyjskie stronki i opowiesz zes Polak i sprobuj rznac takiego wlasnie polaka idiote ...ze na przyklad nasz prezydent jest gosc jakich mało.

Gość papageno

(Konto usunięte)

wszystko ma swoje GRANICE

Ale Rosja graniczy z kim chce ;)

A na rosyjskich stronkach za obronę racji Polski byłby razstrieł. To fakt

Coś ku pokrzepieniu serc:

"Bądź jak kamień, stój, wytrzymaj

Kiedyś te kamienie drgną

I polecą jak lawina

Przez noc, przez noc, przez noc"

nie mam NIC przeciwko odmiennemu zdaniu.Zabije za robienie ze mnie wariata.A to cechuje znanego swientego z rosji.

I jesli nie dzialaja argumenty i fakty a nie dzialaja to pozostaje postawa Topa.

a rosyjski moze wyrazac zarowno milosc jak i zabic.Wyraznie ten rosyjski swienty o milosci nie gada.Nawet po rosyjsku,

Gość

(Konto usunięte)

A na rosyjskich stronkach za obronę racji Polski byłby razstrieł. To fakt

Fałszywy. Np. w największym rosyjskim wątku o katastrofie Tu-154 na forum smoleńskim wypowiadało się wiele Polaków z sekty smoleńskiej i rusofobów z salonu24 (niektóre te wypowiedzi tłumaczyłem z/na rosyjski/polski). Nikt z nich nie został zbanowany. Obecnie trwa na tymże forum napierdalanka rosyjsko-ukraińska w kilku wątkach - nikt nie jest banowany.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Fałszywy

Jurij. Przyznaj się w ramach krwi słowiańskiej. Zestrzeliliście ten samolot pod Smoleńskiem, no nie? Przecież nikt wam nic nie zrobi. Miejcie litość nad Szalonymzobłędemwoczachguevarystom.

Gość

(Konto usunięte)

Przyznaj się w ramach krwi słowiańskiej. Zestrzeliliście ten samolot pod Smoleńskiem, no nie?

Na zdradę mnie nie namówisz. 518-1.gif

PS. No dobra - nadciekły hel tam użyli, z tajnych piwnic Kremla. ph34r.gif A brzozę dla zmylenia przewidujący Stalin zasadził jeszcze w 1940 r.

20100427_StaliniBeriaSmolensk1940.jpg

Alfabet Szejnfelda na nowy rok.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Od Atlasu kotów do Zdradzieckich mord.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)

Byłeś za to kilka razy tutaj banowany.

Kłamiesz. Bana miałem (i na razie mam) tylko jednego - akurat za stosunkowo grzeczną odpowiedź na twój kolejny rasistowski wpis.

Na szczęście rusofobskich debili, używających określeń typu "kacap w onucach" jest na forum tylko kilku.

to moze jurijku jak juz w alkoholach jestescie lepsi a to ewenement na skale swiata, ale to dotyczy chyba tylko jednej dzielnicy moskwy to moze napisz cós o Nawalnym.Co to za swolocz tym razem jest.

i jak tam z piciem U NIEGO?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.