Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Problemem politycznym są nie tyle neonazistowskie ciągotki części społeczeństwa co mniej lub bardziej jawnie demonstrowana tolerancja dla tego typu zachowań ze strony PiS.

I nie jest to problem nowy - za poprzednich rządów PiS jawnie mrugał okiem do kiboli, do narodowców, do wszystkich którzy wprawdzie łamali prawo, ale byli przeciwko PO i przeciwko lewicy.

Teraz PiS będzie próbował lawirować - potępienie będzie werbalne ale realnie niewiele się zdarzy.

Jestem Europejczykiem.

miszczu Języka Polskiego

Tak, wystąpił błąd, program poprawiający pisownię nie działa mi poprawnie, cóż, pech, przepraszm.

Już się wyłączam, wedle życzenia Kolegi.

Żegnam Państwa.

Jeszcze nie dotarło do Ciebie ze skreśliłeś mnie za poglądy ?

Poczytaj samego siebie , zobacz jaką nagonkę tu sam na mnie uprawiasz wraz z wiernymi towarzyszami.

Następny k**wa PiSowski męczennik, skrzywdzony przez moderatora zbanowaniem za trollowanie w tamtym czasie każdego wątku spamem z Hujnią i pyskówkami personalnymi przez PW, próbujący wykazać moderacji że jest najważniejszy na AS!

Skreśl samego siebie, parę osób odczuje ulge dobrodzieju.

Twoja bezczelność przekroczyła już nawet moja cierpliwość do Ciebie!

Wynużenia - cały Vlado w pełnej krasie - podsumował osobe, która dla forum, poświęciła spory fragmnt życia, a dla audio - całe !

W końcu zdeklaruj się ostatecznie - poświeciłeś swe życie dla nauki, czy dla tego Forum? :-) Przecież przed chwila grzmiałeś, że jesteś tak zajęty praca naukowa, że nie masz czasu na pisanie tutaj dla nas idiotów??? Codziennie nas ŻEGNASZ tak jesteś zapracowany poświęcając swe życie :-)))

Dobra. Wygrałeś.

Dosyć tych bzdur. Mogę rozumieć Twoje osobiste problemy, ale kłamstw i bezczelności tolerować nie będę!

I to jest mój ostatni wpis do Ciebie w formie prywatnej rozmowy.

Włodek.

poświeciłeś swe życie dla nauki, czy dla tego Forum?

Poświęcił dla wodza (Prezesa).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

neonaziści to zwykłe przygłupy

Debile po prostu.

Całe szczęście, że jest ich znacznie mniej niż obecnie w Niemczech, Belgii i Holandii.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

że jest ich znacznie mniej niż obecnie w Niemczech, Belgii i Holandii.

I to jest powód by pisiarstwo "podhodowało" ich tyle, by było ich co najmniej tyle co w Niemczech, Belgii i Holandii?

Jeszcze kilka dni, jeszcze kilka nocy i prawda internetu stanie się prawdą lepszej zmiany:

„Jeżeli chodzi o materiał z naziolami to jestem pewny, że jest na zlecenie i robiony przez świadków tvnu. Oni są zdolni do wszystkiego i juz wpadli na innych ustawkach.”

Mówisz i masz

„Też tak sądze, że to TVN-y reżyserowały.”

Zresztą polecam całość poczytać..zwróćcie uwagę na patriotyczne awatary idące, co widać po wypowiedziach, z ujemnym ilorazem inteligencji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gdy prawie sto lat temu pewien pan z czarnym wąsikiem snuł w monachijskich piwiarniach swoje chore wizje świata - również wzruszano ramionami i mówiono że to nieszkodliwy wariat. Co było dalej wszyscy wiemy.

Rodzącego się faszyzmu nie wolno bagatelizować. Bo to się w najmniej oczekiwanym momencie wymyka spod kontroli.

ich czy

Muls

Z czym się nie zgadzasz?

Wiesz chociaż?

I to jest powód by

To nie jest powód abyś zgłupiał do reszty.

Rodzącego się faszyzmu

Tak samo jak rodzącego się skrajnego lewactwa.

Nie wolno tolerować.

Pomijam oczywiście Twój całkowity brak wiedzy historycznej.

coś...do powiedzenia

Uważasz, że należy tolerować faszyzm, neonazizm i skrajne lewactwo?

Głupio

Skoro tak uważasz.

Widać jak na dłoni jak przy okazji ujawnienia dziwnej tolerancji dla neonazistów PiSiaki robią z siebie idiotów, wykręcają kota ogonem, rozmywają problem i szukają wszelkich sposobów żeby uciec od tematu.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe na czyjej dłoni?

rozmywają problem i szukają wszelkich sposobów żeby uciec od tematu.

Przecież jest reakcja tak premiera, jak MSW i MS.

Z poleceniem wszczęcia śledztwa w tej sprawie.

...i słusznie.

Przypominam, że "Duma i Nowoczesność" działa bez większych problemów od 2011 roku.

Mimo delikatnego "nękania" przez ABW tak za POPSL, jak i za PiS.

Może teraz wreszcie to się skończy.

Gdy prawie sto lat temu pewien pan z czarnym wąsikiem snuł w monachijskich piwiarniach swoje chore wizje świata - również wzruszano ramionami i mówiono że to nieszkodliwy wariat. Co było dalej wszyscy wiemy.

Rodzącego się faszyzmu nie wolno bagatelizować. Bo to się w najmniej oczekiwanym momencie wymyka spod kontroli.

To nam nie grozi, ale że nie przeraża Cię wszechobecny neomarksizm.

neomarksizm.

Równorzędna zaraza z tym, że powszechniejsza i gdzie nie gdzie u władzy.

Mnie przeraża zidiocenie

Czyżby?

Ciekawe na czyjej dłoni?

Pani Kurzpietowskiej i pana Pipsztyckiego.

Na głupie pytania istnieją jedynie słuszne głupie odpowiedzi.

Przecież jest reakcja tak premiera, jak MSW i MS.

Słowa, słowa, słowa...

(Shakespeare)

Teraz oburzonej opinii publicznej rzuca się ochłap że "zajmiemy się sprawą". A potem się umarza z powodu "braku znamion przestępstwa". Wywieszenie na szubienicach portretów europosłów to (zdaniem prokuratury) jedynie "wyrażenie poglądów politycznych". Kilka lat temu malowanie na murach swastyk to "nic groźnego, przecież to staroindyjski symbol szczęścia".

To nam nie grozi, ale że nie przeraża Cię wszechobecny neomarksizm.

Bawi mnie niezmiernie gdy prawactwo walczy z papierowymi tygrysami.

Ukryta Zawartość

I mamy rozmywanie sprawy. Na zasadzie "tak, ale...".

Ukryta Zawartość

To nie jest powód abyś zgłupiał do reszty.

Tobie już zgłupienie nie grozi. Masz to już dawno za sobą...

Tak samo jak rodzącego się skrajnego lewactwa.

Nie wolno tolerować.

Tu się w pełni zgadzam. PiS jako katolewactwo trzeba jak najszybciej zdelegalizować.

przeraża

Przeraża, jak najbardziej. U obecnie rządzących.

prawactwo walczy z papierowymi tygrysami.

Szczególnie, że samo je nieudolnie usiłuje stworzyć, by tzw. walką z tymi wyimaginowanymi stworami odwracać uwagę od własnych poczynań. Że czego się tkną to spieprzą to i tworzenie i walka tylko śmieszna i pokraczna.

Ukryta Zawartość

I mamy rozmywanie sprawy. Na zasadzie "tak, ale...".

O tym właśnie mówiłem. Plus bajki o jakimś lewactwie Jakie lewactwo, co to za żałosne pier...e??? Ktoś biega po lesie z portretem Stalina?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

...Przecież jest reakcja tak premiera, jak MSW i MS.

...

Reakcja już była, na prośbę posła Winnickiego minister sprawiedliwości / prokurator generalny nakazał umorzenie śledztwa przeciwko jednemu z uczestników biegów po lasach z portretem Adolfa.

Postępowanie wszczęto za to przeciwko biegłej, która śmiała wspominać coś o faszyzmie w umorzonej sprawie.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Waszcza schowali, ale naczelnik ten sam:

Blamaż organizacyjny urzędników #MSZ.Nietypowe spotkanie ministra #Czaputowicz z F.#Timmermans w saloniku VIP na lotnisku w Brukseli .Nie sprawdzono kalendarza Wiceprzewodniczącego #KE ,który odlatywał do Sofii ....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.