Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Hitler kaputt

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prawidłowa reakcja tego człowieka ...faszystowskie bydło i ich pociotki co z wafelków hakenkreuz-e tworzą....

Ukryta Zawartość

Prawidłowa reakcja tego człowieka ...faszystowskie bydło i ich pociotki co z wafelków hakenkreuz-e tworzą....

I to zdaje się, że na dzikiej ziemi. W Polsce Panie cywylyzacja zachodnia...

Ukryta Zawartość

post-48501-0-56628700-1520072191_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Moze zwyczajnie ciapaci bija bialego czlowieka,a przed chwila zrzucili ze schodow biala kobiete na stacji metra (mam na mysli slawny film z youtube).FASZYZMU NIE POPIERAM.

Polscy katolicy są równie groźni:

"Gigantyczna eksplozja, w wyniku której śmierć poniosło w sumie pięć osób, mogła być wywołana przez nielegalną produkcję wódki. Jak informują brytyjskie media, w piwnicy budynku, w którym znajdował się m.in. polski sklep, nielegalnie produkowano wysokoprocentowy alkohol."

Jestem Europejczykiem.

Moze zwyczajnie ciapaci bija bialego czlowieka,a przed chwila zrzucili ze schodow biala kobiete na stacji metra (mam na mysli slawny film z youtube).FASZYZMU NIE POPIERAM.

Biedny ten BIAŁY CZŁOWIEK jeszcze żeby walnąć go w gebę ci ciapaci założyli mu "opaskę gestapowską"

"Gigantyczna eksplozja, w wyniku której śmierć poniosło w sumie pięć osób, mogła być wywołana przez nielegalną produkcję wódki. Jak informują brytyjskie media, w piwnicy budynku, w którym znajdował się m.in. polski sklep, nielegalnie produkowano wysokoprocentowy alkohol."

Może to wstęp do wysadzenia przez polskich "patriotów" Wielkiej Brytanii w powietrze ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Polscy katolicy są równie groźni:

Trudno o głupszy wpis, do tego szkalujący Polaków. Pewnie miało to być tak samo śmieszne, jak i inteligentne. Jest obrzydliwe, idiotyczne i do tego rasistowski żart z Polaków. Ponieważ:

• Policja wciąż nie podała oficjalnej przyczyny wybuchu, nie podała też narodowości lub obywatelstwa trzech zatrzymanych osób.
  • O tym, że w piwnicy pędzono alkohol lub mieściła się nielegalna fabryka, mówią jedynie plotki.
  • Nie każdy Polak jest katolikiem.
  • Wiadomo, że wybuch nastąpił w piwnicy budynku, w którym znajduje się polski sklep.
  • Nie podano, kto jest właścicielem tej piwnicy i tego sklepu.

ttps://wiadomosci.onet.pl/swiat/wielka-brytania-przyczyna-wybuchu-w-budynku-z-polskim-sklepem-mogla-byc-nielegalna/6n1l27q

Ty już wiesz. Poczekaj spokojnie do wyjaśnienia przyczyn. A jak zamieszani będą w tę sytuację polscy Żydzi?

Nie każdy Polak jest katolikiem

Nie możliwe, na pewno ? Musicie wzmocnić eliminację jednostek nie katolickich. Oczywiście eliminację nie fizyczną ;-).

A jak zamieszani będą w tę sytuację polscy Żydzi?

Polskich żydów wyeliminuje polski faszyzm. Chyba ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie możliwe, na pewno ? Musicie wzmocnić eliminację jednostek nie katolickich. Oczywiście eliminację nie fizyczną ;-).

Polskich żydów wyeliminuje polski faszyzm. Chyba ;-).

To miało być błyskotliwe? Bo wyszło bełkotliwie.

Biedny ten BIAŁY CZŁOWIEK jeszcze żeby walnąć go w gebę ci ciapaci założyli mu "opaskę gestapowską"

Chce tylko powiedziec,ze nie podoba mi sie to co ciapaci tacy jak na filmie,robia na ulicach europejskich miast.Gdyby ten Typ ze sfastyka dostal salwe od Naszego,byloby "lepiej".

Trudno o głupszy wpis, do tego szkalujący Polaków. Pewnie miało to być tak samo śmieszne, jak i inteligentne. Jest obrzydliwe, idiotyczne i do tego rasistowski żart z Polaków. Ponieważ:

• Policja wciąż nie podała oficjalnej przyczyny wybuchu, nie podała też narodowości lub obywatelstwa trzech zatrzymanych osób.
  • O tym, że w piwnicy pędzono alkohol lub mieściła się nielegalna fabryka, mówią jedynie plotki.
  • Nie każdy Polak jest katolikiem.
  • Wiadomo, że wybuch nastąpił w piwnicy budynku, w którym znajduje się polski sklep.
  • Nie podano, kto jest właścicielem tej piwnicy i tego sklepu.

ttps://wiadomosci.onet.pl/swiat/wielka-brytania-przyczyna-wybuchu-w-budynku-z-polskim-sklepem-mogla-byc-nielegalna/6n1l27q

Ty już wiesz. Poczekaj spokojnie do wyjaśnienia przyczyn. A jak zamieszani będą w tę sytuację polscy Żydzi?

Popadasz w kompletną śmieszność, twój wpis jest naprawdę żałosny w swym nadęciu. Szukasz pracy w operetkowym przedsięwzięciu pod tytułem "Reduta Dobrego Imienia" i wyrabiasz sobie referencje?

Jestem Europejczykiem.

To miało być błyskotliwe? Bo wyszło bełkotliwie.

Możliwe, czas pokaże czy o było bełkotliwe. Mam nadzieję że tak było, ale to tylko jak w końcu władza przestanie tolerować ruchy faszystowskie. Niestety wymaga to zmiany władzy. PiS faszyzm toleruje.

Popadasz w kompletną śmieszność, twój wpis jest naprawdę żałosny w swym nadęciu. Szukasz pracy w operetkowym przedsięwzięciu pod tytułem "Reduta Dobrego Imienia" i wyrabiasz sobie referencje?

Ja dopiero szukam, szukam ty angaż do MM już masz w kieszeni.

Możliwe, czas pokaże czy o było bełkotliwe. Mam nadzieję że tak było, ale to tylko jak w końcu władza przestanie tolerować ruchy faszystowskie. Niestety wymaga to zmiany władzy. PiS faszyzm toleruje.

No to teraz zrozumiałe, że Twój poprzedni wpis był... antyfaszystowski.

Ty tu piszesz bez przerwy jako żałosny pożyteczny funkcyjny i siejesz bolszewie, nie ja.

Czyli w tych wymienionych krajach nie ma neonazistów?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czym sieję bolszewię? Że wskazuję bliźniacze podobieństwa Twojego PiS-u?

Tak. W tamtych krajach są również neonaziści. Ale po pierwsze PiS tam nie rządzi (więc Twoje pytanie było tylko tradycyjnym bezsensownym odszczeknięciem się), a po drugie nie są pupilami i pieszczochami tamtejszej władzy.

Czym sieję bolszewię?

Masz nadmiar i bezmyślnie się nadmiaru tu pozbywasz.

Że wskazuję

Tak, jesteś pożyteczny, niewątpliwie.

Masz nadmiar i bezmyślnie się nadmiaru tu pozbywasz.

Czego mam nadmiar? Wiedzy historycznej?

Zapomniałem. Dla PiS jakakolwiek wiedza to wstyd i okoliczność obciążająca.

Ty tu piszesz bez przerwy jako żałosny pożyteczny funkcyjny i siejesz bolszewie, nie ja.

Czyli w tych wymienionych krajach nie ma neonazistów?

Pieprzysz iksik jak zwykle. Nie wiem jak ty, ale my żyjemy w Polsce i nasi krajowi neofaszyści są na miejscu, nie musimy sięgać po zagranicznych.

Jestem Europejczykiem.

nadmiar? Wiedzy historycznej?

Tego to akurat znaczny niedomiar.

ale my

nie musimy sięgać

Nie musicie.

Po Was sięgają, jak to po użytecznych i pożytecznych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.