Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Co? Boli? 

Chyba Ciebie

5 godzin temu, Adalbert95 napisał:

będą milczące (przynajmniej na początku) marsze ze świecami, ulice Adamowicza, jego pomniki 

będą ulice... hmmm

22 godziny temu, witek_z napisał:

Oglądałem dzisiaj wiadomości w TVP1 i nie było NIC  co sugeruje daris666 i Desant.

Włączyłem natomiast TVN24 bis i Olejnikowa rozmawiała z Borusewiczem a ten mówił o prześladowaniu Adamowicza przez prokuraturę, media i polityków.

Pytam się w takim razie jak to jest faktycznie bo wydaje mi się że niektórzy zmyślają.

Pytasz a później nie czytasz odpowiedzi, więc powtórzę odpowiedź raz jeszcze:

Jak pisałem, reżimowej telewizji nie oglądałem. Oglądałem natomiast TVN24 i trzeba stwierdzić, że prowadzący tonowali nastroje i absolutnie nie było czegoś, co możnaby nazwać "atakiem na PiS". Chwalono nawet Dudę, że umiał się znależć w całej tej tragicznej sytuacji.

Natomiast spokój i umiar nie oznaczają, że nie należy mówić prawdy. Ściganie Adamowicza wszystkimi możliwymi metodami, w tym przez prokuraturę to fakt, przecież można to sobie sprawdzić, internet nie zapomina. Faktem jest również odwołanie prokurator Grześczak o którym mówiono.

No więc jak się pytasz jak jest faktycznie to ci odpowiadam, że nikt nie zmyśla a fakty możesz sobie sprawdzić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

20 minut temu, witek_z napisał:

Chyba Ciebie

I tylko tyle potrafiłeś wymyślić i napisać. Straszna bida z nędzą...

23 minuty temu, witek_z napisał:

będą ulice... hmmm

A będą, będą. Pewnie nawet część tych która dziś nazywa się Kaczyńskiego, będzie się nazywać Adamowicza.

Fejki produkują prawackie portaliki - w podlinkowanym artykule jednej z dwóch najważniejszych poznańskich gazet masz wszystko czego potrzeba do wyrobienia sobie własnego zdania. No chyba że nie chcesz mieć własnego bo cudze ci starcza.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, witek_z napisał:

nie warto się produkować

Mniej istotne czy warto. Istotne jest to, że najpierw to trzeba umieć.

9 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No tak w porównaniu z takim Kaczyńskim.....

To też tylko kwestia czasu. Nie będzie ulic im. Kaczyńskiego, to i problem porównywania go jako patrona z kimkolwiek innym zniknie.

Gość glazior

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Bobcat napisał:

W jakim charakterze?

Błazna.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Jestem poważnym człowiekiem,w świecie <bocznica>zaludnionym przez Błaznów.

45 minut temu, witek_z napisał:

jeden drugiego wart

Istotnie, pocieszny z was duecik. Taki wodewilowy. Ale, cóż każdy ma rozrywki tylko takie jakie jest w stanie przyswoić...

Panowie, panujcie trochę nad emocjami.

To nie podrzędna knajpa. Czas jest trudny i ja to rozumiem, ale nie będzie akceptacji na wzajemne obrzucanie się bluzgami. Partie polityczne możecie sobie mieszać z błotem. Nic mi do tego. Konkretnych użytkowników - nie.

Trochę kultury, szczególnie w wypowiedziach między sobą i będzie dobrze.

Ja bym w w wątku Polityka od Kolegów PiSowców oczekiwał np. wyjaśnienia o co chodziło z tą wizytą Salviniego, ale to pewnie za trudne. Łatwiej pisać o niczym tak jak powyżej.

Jestem Europejczykiem.

Panowie od tej pory KAŻDY POST wprost promujący nienawiść na tle politycznym zachęcający do działania sprzecznego z prawem jaki znajdzie się w tym temacie i w ogóle na bocznicy będzie równał się 30 dniowym odpoczynkiem na Forum AS.

Szczuto Adamowicza w TV, nazywano go złodziejem, przestępcą z układami mafijnymi. Znamy cały przebieg narracji. Znamy te akty zgonu, hejt na ludzi świata polityki i szubienice. Znamy też "gorszy sort", "zdradzieckie mordy", ale też znamy "dożynanie watahy" i inne mało przyjemne słowa, jakie padły w świecie polityki.

Forum AudioStereo NIE JEST miejscem sporów politycznych, Bocznice traktujemy WYŁĄCZNIE jako swoisty Hyde Park, ale obejmujący w swoim zachowaniu poszanowanie ludzkiej godności bez względu na polityczne przekonanie.

Jeśli chcecie przerzucać się winą, to proszę używać siły argumentów i merytorycznie. Administracja i moderacja nie daje przyzwolenia na używanie w przestrzeni Forum słów wprost nawołujących do łamania prawa, czy zachowań sprzecznych z prawem w naszym kraju. Dzień smutny, śmierć KOLEJNEGO polityka... ale człowieka. Wcześniej zginął polityk PiS, co było zwykłym bestialstwem.

Nie zgadzamy się na mowę nienawiści bez względu na opcję polityczną i przekonanie. Po obu stronach SĄ LUDZIE, walczmy z nimi siłą argumentów, wykazujmy ich zakłamanie, podłe uczynki, łamanie prawa czy zwykły brak przyzwoitości.

Nie walczymy z nimi argumentem siły i przemocy! Kolejne więc takie zagrywki i słowne podjudzanie do nienawiści jak napisałem powyżej - skutkowac będzie NATYCHMIASTOWYM banem na okres 30 dni NA CAŁE FORUM!

30 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja bym w w wątku Polityka od Kolegów PiSowców oczekiwał np. wyjaśnienia o co chodziło z tą wizytą Salviniego, ale to pewnie za trudne. Łatwiej pisać o niczym tak jak powyżej.

I to jest przykład merytorycznej dyskusji. Tego spodziewamy się po ludziach na poziomie, nie nawoływania do "dożynania watahy" czy nazywania ludzi i dzielenia ich na "zdradzieckie mordy"  czy "gorszy sort".

Moderacja.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Premier Theresa May poniosła historyczną porażkę w głosowaniu nad umową ws. brexitu. Jeszcze nigdy w historii brytyjskiego parlamentaryzmu rząd nie zaliczył tak miażdżącej przegranej. Co teraz będzie się działo w Wielkiej Brytanii?

Rząd premier May przegrał głosowanie zaledwie 10 tygodni przed terminem formalnego wyjścia z UE. Za umową w sprawie brexitu głosowało 202 posłów, przeciw było aż 423. Teraz Theresa May ma trzy dni obrad Izby Gmin, by przedstawić dalsze plany - czyli do poniedziałku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.