Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Mysza 13 napisał:

Jak to ma być kolejna próba złapania mnie na ,,zgłoszenie" , to Ci nie wyszło , tak jak 13.01...Musisz się lepiej postarać..

Nie sądzisz, ze to jakaś mania prześladowcza?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
Teraz, jezz napisał:

Nie sądzisz, ze to jakaś mania prześladowcza?

Nie - tylko jakiś dupek mnie ciągle prześladuje - cytuje mnie , archiwizuje moje wpisy i zgłasza do moderacji.

Oj tam - zaraz mania - takie g...o , co ciągle muszę z buta strząsać - pikuś.

Ale trochę lubię tego dupka - punkty - są [2szt. do 13.03] , ale za to moje wpisy nie giną.

43 minuty temu, jezz napisał:

Nawet na audiostereo mamy potwierdzenie słów Kurskiego,

"Kategorycznie odrzucam tezę, jakby TVP uprawiała propagandę. Gdyby Polacy uważali, że telewizja publiczna uprawia propagandę, to by jej nie oglądali”. "

?

Jak masz pisać takie bzdety , to lepiej nie pisz nic , albo znajdź sobie inny autorytet do cytowania.

Na zakończenie miłej pogawędki poczytaj sobie  #136797 ...Dobrej nocki życzę !

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, 747 napisał:

Nancy Pelosi..

Babcia ma 120 80 lat. Trump po skończeniu drugiej kadencji też będzie miał prawie 80. Sanders już ma 78, Biden - 77, Warren - 71.

impeachment-02-nancy-pelosi-weekly-gty-j

QFB3ELO7YZVYQHKHQMNINZ3BK4.jpg

Piękna Georgette ma 73. ?

0007T0Q7V1II0HEM-C122-F4.png

Amerykańska gerontokracja.

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

A Ziobro ma awansować tylko tych, których zna od dzieciństwa? Czy o co biega?

Może to zwykły refluks?

Żeby nie awansować w tej PełOwskiej nomenklaturze sędziowskiej nie trzeba było być idiotom, wystarczyło nie specjalnie manifestować swoją PełOwatość. Jeśli wiadomi sędziowie mieli ułamek jadu jaki wy tu macie to reszta, ta nie Pełowska, miała przechlapane.

Jesteś typowy PiSowski oszust i kłamca.  Prowadzisz tu chamska reżimowa propagandą łżąc jak bura suka.

Filmik jest o ile pamiętam z jakiejś konferencji na temat wymiaru sprawiedliwości którą PiS wyrzucił z gmachu Sejmu. Skutkiem tego została ona przeniesiona a uczestnicy musieli przejść się jak normalni ludzie, a nie przejechać limuzynami jak reżimowa elyta. Nie ma tam nikogo z PiS bo oni tak naprawdę wymiar sprawiedliwości mają głęboko w dupie - liczy się wyłącznie władza.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Może i jestem chamem, ale kłamcom i oszustom nic lepszego się nie należy.

Nie musisz szukać usprawiedliwienia, cham nie musi.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) spacer.png

A gdzie fotki obiadków u przyłębskiej?

Gdzie mianowanie kanapkowej i piotrusia- komunisty?.

Bądż sumienny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, Mysza 13 napisał:

Nie - tylko jakiś dupek mnie ciągle prześladuje - cytuje mnie , archiwizuje moje wpisy i zgłasza do moderacji.

Oj tam - zaraz mania - takie g...o , co ciągle muszę z buta strząsać - pikuś.

Ale trochę lubię tego dupka - punkty - są [2szt. do 13.03] , ale za to moje wpisy nie giną.

Jak masz pisać takie bzdety , to lepiej nie pisz nic , albo znajdź sobie inny autorytet do cytowania.

Na zakończenie miłej pogawędki poczytaj sobie  #136797 ...Dobrej nocki życzę !

No cóż, sam się prosisz.

17 godzin temu, 747 napisał:

Nancy Pelosi..

To ta stara  co powiedziała o  Aushwitz, że to tam ginęli rzydzi i homoseksualiści?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

3 godziny temu, Amator 2b napisał:

stara gudła

Nie śledzę, ale może tak być, wystarczy na nią spojrzeć, podać ręki nie sposób, co dopiero jak takie toto się odezwie..

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Jesteś typowy PiSowski oszust i kłamca

3 godziny temu, Bobcat napisał:

największy cham

W co gracie ?

Chamem to był Śp. Profesor Lech Kaczyński Prezydent, zadaje się że wg Palikota..

Gdzie Wam do Lecha Kaczyńskiego, nawet Jego wyborcami nie jesteście, ani Jarosława..

Nie możecie się więc szczycić chamstwem, po prostu przekomarzacie się jak pod sklepami z wyrobami alkoholowymi często się dzieje, drugie miejsce to pralnie/magiel, trzecie bazar, - babki przekupki taż tak jak Wy się przekomarzają..

Ważne sprawy się decydują jest kreowany nowy porządek na świecie, jest kampania prezydencka a Wy....

5 godzin temu, JuG napisał:

gerontokracja.

Po co straszysz na forum ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nasz kandydat ma tylko 2%, pisałem że przegra, sondaż to potwierdza.

Pani Małgorzata Kidawa Błońska ma niezły wynik, po wyborach może założyć Partię Polityczną i być szefową opozycji oraz wziąć Donalda Tuska i wystawić go w kolejnych wyborach prezydenckich, wtedy on będzie mógł założyć własną Partię Polityczną i być szefem opozycji.

Później PiS się rozpadnie bez Jarosława Kaczyńskiego i Donald Tusk, może wygrać wybory i zostać premierem, bo chyba nie będzie trzeci raz kandydował na urząd Prezydenta...?

Tylko czy są jakieś haki na Donalda Tuska, czy USA nie wyciągną w odpowiednim momencie nowych nagrań ..?

Dlatego PO musi się męczyć z Budką Kidawą i Arłukowiczem, bo naturalni liderzy są raczej zhakowani/wykluczeni.

Ukryta Zawartość

image.thumb.png.06baabc2e66ba2a9ef41b02573d832d5.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ten tylko wkleja. I ciagle to samo, a ograniczniki krzyczą hurraaaa.

A co do tego sędziego, wystarczyłoby żeby nie pochodził z nadania Ziobry, a tutejsze totalne zaraz by uznali go za bohatera sprawiedliwych wyroków. A tak, to mogą zawsze z Ziobrakiem połączyć, trochę poszczekać. Nie ważny wyrok. Ważny klimat.

I tak się kreci.

Dzisiaj kolejna dawka głupawych lajkow i nic nieznaczących komentow wszystko wiedzących.

Takze, dobrej zabawy życzę.

argus nie zapomnij wkleić coś o idiotach.

Kolego mysza, kto tam ciagle na ciebie kabluje, dla kogo jesteś na tyle ważny, żeby mu się chciało, hehe

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
9 godzin temu, jezz napisał:

No cóż, sam się prosisz.

Jedyne , co potrafisz - atakuj !!!!!!!!!!!

Masz wielką , niepowtarzalną szansę - jestem ,,na warunkowym"..Za recydywę może dostanę bana na 10 lat...

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Kolego mysza, kto tam ciagle na ciebie kabluje, dla kogo jesteś na tyle ważny, żeby mu się chciało, hehe

44 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Jedyne , co potrafisz - atakuj !!!!!!!!!!!

Masz wielką , niepowtarzalną szansę - jestem ,,na warunkowym"..Za recydywę może dostanę bana na 10 lat...

I rano obsesja mocno trzyma.

Może zjedz cukierka. Trochę cukru z rana dobrze robi.

35 minut temu, asterix1 napisał:

Gówno Cię to obchodzi....wiecie do kogo to jest

Zagwozdka dla pisiakow

Tez cukierek, albo i batonik, dobrze zrobi.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
7 godzin temu, bubusia napisał:

Uprzejmie odpowiadam -ok. pół roku temu użytkownik ,,bubusia" , a 13.01.2020 użytkownik ,,Jezz"..

Jeszcze jakieś pytanka ?    ps - Mysza , to imię Panie kulturalny.

No cóż, nie przypominam sobie, ale jeśli nawet to musiało być jakieś ostre chamstwo po kolegi stronie. I na pewno nie zgłaszałem notorycznie, żeby Cię wywalili. A piszesz jakby ktoś Cie prześladował.

Wlasciwie nigdy mi nie zależało na wywalaniu kogokolwiek. Oprócz topa, który walił z kilkunastu kont.

A Ty ciagle o prześladowaniu.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
11 minut temu, bubusia napisał:

to musiało być jakieś ostre chamstwo po kolegi stronie

Zgadza się proszę Pana - chamem jestem z zawodu , a nie jakimś tandetnym falsyfikatem amatorem..

Polecam mniej smażonego mięsa , a więcej surowych ryb..

Wpis [ ten chamski ] był na temat skutków ubocznych stosunku analnego - czyli przemieszczenia kału do mózgu.

Wystarczy , czy kontynuować szczegóły ??

49 minut temu, Mysza 13 napisał:

Uprzejmie odpowiadam -ok. pół roku temu użytkownik ,,bubusia" , a 13.01.2020 użytkownik ,,Jezz"..

Jeszcze jakieś pytanka ?    ps - Mysza , to imię Panie kulturalny.

Widocznie ci się należało, więc nie płacz, wysmarkaj gile z nosa i cukierek.

3 minuty temu, Mysza 13 napisał:

chamem jestem z zawodu

To widać,  nie musisz o tym pisać.

4 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Zgadza się proszę Pana - chamem jestem z zawodu , a nie jakimś tandetnym falsyfikatem amatorem..

A to powód do dumy?

Tyle piszesz o prześladowaniu, a tu okazuje się się, ze nic nie ma. I po co to?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
9 minut temu, bubusia napisał:

A to powód do dumy?

Tak..Profesjonalne chamstwo jest niezbędne do obrony przed : buractwem , kretyństwem , [etc] i zwykłym chamstwem - tym amatorskim.

Może zakończmy te ploteczki , bo Pańskie bazgranie mnie mdli...  EOT

Tak szczerze - Panowie Jezz i bubusia --- odczepcie się i powróćcie do tematu wątku..

?

20 minut temu, Mysza 13 napisał:

Tak..Profesjonalne chamstwo jest niezbędne do obrony przed : buractwem , kretyństwem , [etc] i zwykłym chamstwem - tym amatorskim.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.