Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Co tam Hitler. Wtedy cały naród niemiecki nic nie wiedział, a po 1945 roku nie chce wiedzieć. Większość.

Kłamiesz Zyzol po raz któryś, więc wypadałoby cię nazwać notorycznym kłamcą.

Kiedyś sporo o tym pisałem i wyjaśniałem, że od odpowiedzialności za wojnę i zbrodnie wojenne uciekło NRD, bo oficjalna narracja była taka, że to państwo robotników i chłopów. Żyją w nim wyłącznie prześladowani przez nazistów komuniści i ich potomkowie i jako tacy nie mogą odpowiadać za zbrodnie hitlerowców. Uczono tego w w szkołach a skutkiem był brak poczucia winy i refleksji. Owoce tego zbieramy od jakiegoś czasu - wystarczy popatrzeć gdzie neonaziści i AfD mają największe poparcie.

Jestem Europejczykiem.

No i tyle od asterixa, hehe. Strach przed utrata możliwości pisania w tym wątku sparalizowal chłopaka. 

A może Bob?

Ale tchórze, przecież macie szanse. No chyba, ze utrata możliwości pisania w tym wątku jest dla was nie do przyjęcia. Sporo by to mówiło o centralach i pisaniu na zamówienie.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

O moje.odwadze Ty najmniej możesz o tym mówić...Ale wchodze jeśli przegrra ktoś z mojej strony to przez.miesiac ani słowa ode mnie w tym temacie

Jeśli twój przydupas 2 tygodnie z twojej cisza

A co do odpowiedzi nie każdy ma czas na odpisywanie

Wchodzisz?

19 minut temu, asterix1 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powinno być w humorze  

Coś dla pelikanow pisowskich o przyszłym wodzu ich parti...chyba że się z Ziobro pozagryzają ...suma summarum kabaret

Już dawno temu pisałem, że na moje oko Mateuszek to chorobliwy mitoman w sensie jak najbardziej dosłownym, jednostki chorobowej (jak to się mówi w medycynie).

W tej chwili premierem jest facet chory na mitomanię, ministrem sprawiedliwości i prokuratorem generalnym jest socjopatyczny pieniacz sądowy, służbami specjalnymi zarządza grupa alkoholików o rozchwianych upodobaniach erotycznych.

Co co to k... za państwo?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jasne ze wchodzę, szkoda, ze nie rok, ale ok.

I a propo zwycięzcy,  przegrana/wygrana Dudy jest mi obojętna. Jam symetrysta.

Brawo asterix, trochę mało ten miesiąc, ale doceniam trochę odwagi.

A ty Bob, masz jaja?

Jeszcze do asterixa, jak ty miesiąc, to i ja miesiąc. Ma być fair pod każdym względem. 

A Bob, No cóż, znany cykor, na pewno nie wejdzie, coś tam se wymyśli.:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

14 minut temu, bubusia napisał:

Jasne ze wchodzę, szkoda, ze nie rok, ale ok.

I a propo zwycięzcy,  przegrana/wygrana Dudy jest mi obojętna. Jam symetrysta.

Brawo asterix, trochę mało ten miesiąc, ale doceniam trochę odwagi.

A ty Bob, masz jaja?

Jeszcze do asterixa, jak ty miesiąc, to i ja miesiąc. Ma być fair pod każdym względem. 

Ok stoi...za błędy w poprzednim sry komórka i brak mocy w pracy

dzień po wyborach start

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nawet sami sobie zorganizowali ostateczne rozwiązanie .Co za perfidia !

Które trwa, i trwa, i trwa......

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Właśnie produkuje się wieprz Wójcik.

Zastanawiam się co te ch*je sobie myślą jawnie idąc na zderzenie z Unią a przy okazji kłamiąc w żywe oczy.

Zastanawiam się też na co ten świński ryj liczy? Ziobry nie wygryzie a jak Prezes utnie Zbysiowi łeb to Wójcik poleci jako pierwszy. I to nie tyle z hukiem, co z pluskiem bo wrzucą go do gnoju który sam wyprodukował.

Teraz buc skarży się że Unia zajęła się PiSowska prawną bandyterką.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Żeby wygrać trzeba coś zaoferować

Co PiS zaoferował? Poza nienawiścią, chamstwem i dzieleniem ludzi?

chamstwo nie wystarczy.

PiS-owi wystarczyło.

chamskie wybryki

Czyli to co przytoczył @toptwentyodnośnie prof. Geremka czy prof. Bartoszewskiego chamstwem nie jest? Jest nim natomiast identycznie to samo, tylko pod adresem PiS?

utwierdza w słuszności wygranej PiS.

Narracja wielbiciela PiS który deklaruje że nim nie jest. 

A jak nie wierzycie to zobaczycie w maju. 

Pożyjemy, zobaczymy. Pycha kroczy przed upadkiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Kłamiesz Zyzol po raz któryś, więc wypadałoby cię nazwać notorycznym kłamcą.

Kiedyś sporo o tym pisałem i wyjaśniałem, że od odpowiedzialności za wojnę i zbrodnie wojenne uciekło NRD, bo oficjalna narracja była taka, że to państwo robotników i chłopów. Żyją w nim wyłącznie prześladowani przez nazistów komuniści i ich potomkowie i jako tacy nie mogą odpowiadać za zbrodnie hitlerowców. Uczono tego w w szkołach a skutkiem był brak poczucia winy i refleksji. Owoce tego zbieramy od jakiegoś czasu - wystarczy popatrzeć gdzie neonaziści i AfD mają największe poparcie.

A co ty wyrocznią Tu jesteś? Poczytaj sobie choćby "Przegląd" czy "DW". W RFN przez lata pozorowano rozliczenia z okresem III Rzeszy, a faktycznie gloryfikowano własnych zbrodniarzy, chroniono ich w maksymalny sposób przed odpowiedzialnością karną i zatrudniano w instytucjach państwa i landów, a cudzoziemskim do dzisiaj Niemcy płacą emerytury za służbę w zbrodniczym Waffen-SS.

Skąd wywodzą się Neonaziści i AfD z terenów byłej NRD? To, skąd na terenach byłej NRD mają największe poparcie pokazuje ten tekst: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , a przecież AfD nie wzięło się z próżni, tylko z niezgody na politykę Merkel. Chyba... chyba, że prawdziwa jest teoria o manipulowaniu ruchami prawicowymi przez agendy administracji USA.

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Piękny Stefan napisał:

To ty pieprzysz. 

Dlaczego ma się ktoś ciebie słuchać? I co mają twoje zakłady do odwagi to też nie wiem. 13 lat masz?

Widzę, ze szkoda na ciebie czasu. A wiec kończymy.

A tu w temacie:

Jako Kaszubi – potomkowie ludzi, o których tak pięknie mówił prezydent RP i działacze Zrzeszenia Kaszubsko-Pomorskiego – chcemy stanowczo odciąć się od autorów skandalicznych ekscesów zaistniałych w Pucku. Niegodne zachowanie tych ludzi nie ma nic wspólnego z postawą, którą reprezentują prawowici mieszkańcy tej ziemi, od pokoleń dbający o jej dobro i dobro naszej wielkiej ojczyzny. Taka była symbolika słynnych Zaślubin Polski z Morzem, które przygotowali nasi dzielni przodkowie i takie jest też nasze stanowisko, jako kontynuatorów tamtych wydarzeń.

Pod oświadczeniem podpisali się:
Eugeniusz Pryczkowski – wiceprezes Zrzeszenia Kaszubsko-Pomorskiego
Zygmunt Orzeł – członek Zarządu Głównego ZKP
Kazimierz Klawiter - członek Rady Naczelnej ZK

17 minut temu, asterix1 napisał:

Panowie dzięki Wam wygram zakład ?

No jak jesteś taki pewien swego i kolegów, to może wydłużymy na 2 miechy?

?

Biedzie 2 razy większy fun.

?

Akurat do wakacji.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Masz kompleksy? Słusznie.

Każdy ma, większe lub mniejsze. No ale Ty Bobik raczej nie powinieneś być sędzia w tej kwestii:)

Godzinę temu, bubusia napisał:

chcemy stanowczo odciąć się od autorów skandalicznych ekscesów zaistniałych w Pucku.

Gniew ludu przywieziony w teczce z ulicy Nowogrodzkiej. 

W 1976 zwieziony autokarami na Stadion Dziesięciolecia aktyw partyjny również stanowczo odcinał się od autorów skandalicznych wybryków zaistniałych w Ursusie i Radomiu.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Gniew ludu przywieziony w teczce z ulicy Nowogrodzkiej. 

W 1976 zwieziony autokarami na Stadion Dziesięciolecia aktyw partyjny również stanowczo odcinał się od autorów skandalicznych wybryków zaistniałych w Ursusie i Radomiu.

Bobik, rozum straciłeś, Kaszubów do aktywu partyjnego porównujesz.

Ja pierd.......

hehe

3 minuty temu, bubusia napisał:

Każdy ma, większe lub mniejsze. No ale Ty Bobik raczej nie powinieneś być sędzia w tej kwestii:)

Na jakiej podstawie sądzisz że sędzią powinieneś być Ty?

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Na jakiej podstawie sądzisz że sędzią powinieneś być Ty?

A kto mówi, ze ja mam nim być. Bobik, jak następnym razem coś napiszesz, to pomysl. Może dasz radę. Kto wie. Różne cuda maja miejsce.:)

Teraz, bubusia napisał:

Bobik, rozum straciłeś, Kaszubów do aktywu partyjnego porównujesz.

haha

Te same metody. "Spontaniczny protest" napisany na Nowogrodzkiej i przysłany mailem z poleceniem podpisania i opublikowania jako własny. Bo jak nie - to...

Kiedyś takie "społeczne protesty" pisano w gmachu w którym obecnie mieści się Giełda Papierów Wartościowych. Jedyna różnica.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

To ty pieprzysz. 

Dlaczego ma się ktoś ciebie słuchać? I co mają twoje zakłady do odwagi to też nie wiem. 13 lat masz?

zaklad ma sens bo Duda i tak wygra , a miesiąc bez czytania taniej zakodowanej propagandy podpartej atakami personalnymi to czysty zysk

bobek nie wchodzi bo on ma swoją kryptowalutę w postaci lajków i każdy dzień bez podniesienia stanu posiadania to dzień stracony, a co mowić o miesiącu ?

zresztą propozycja nie jest przymusem, ale prawdziwy facet wyzwanie takie powinien przyjąć jeśli wierzy w poglądy , które wypisuje

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

Duda i tak wygra

Tak jak PiS zdobył w wyborach parlamentarnych przepowiadaną przez Ciebie większość konstytucyjną.

5 minut temu, slawek.xm napisał:

bobek nie wchodzi bo on ma swoją kryptowalutę w postaci lajków i każdy dzień bez podniesienia stanu posiadania to dzień stracony, a co mowić o miesiącu

Zazdrość to brzydka cecha.

6 minut temu, slawek.xm napisał:

prawdziwy facet wyzwanie takie powinien przyjąć jeśli wierzy w poglądy , które wypisuje

Prawdziwy facet nie bierze udziału w smarkaterii.

15 minut temu, bubusia napisał:

Bobik, o czym ty piszesz? Co ty Kaszubom imputujesz?

Że się dali instrumentalnie wykorzystać jak dzieci. Wcale się nie zdziwię jeśli kiedyś w przyszłości wyjdzie na jaw, że za to "spontaniczne poparcie" coś im obiecano. Przecież ta władza nie zdobywa sobie poparcia, lecz go kupuje. Za pieniądze podatników.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Zazdrość to brzydka cecha.

O co ta zazdrosc?

8 minut temu, Bobcat napisał:

Prawdziwy facet nie bierze udziału w smarkaterii.

No to pojechałeś po koledze asterixie

Och Bobik Bobik, ze ty się nie wstydzisz.

A teraz okazuje się, ze PiS kupił Kaszubow.

13 minut temu, bubusia napisał:

O co ta zazdrosc?

O lajki. Podobno każdy człowiek jest w jakimś stopniu próżny, ale nie każdy się do tego przyznaje.

14 minut temu, bubusia napisał:

PiS kupił Kaszubow

Kaszubów nie. Ale działaczy tak.

Trzeba by porozmawiać z Kaszubami czy osoby podpisane pod protestem faktycznie są wyrazicielem opinii całej społeczności czy też karierowiczami myślącymi wyłącznie o własnym korycie.

35 minut temu, slawek.xm napisał:

zaklad ma sens bo Duda i tak wygra , a miesiąc bez czytania taniej zakodowanej propagandy podpartej atakami personalnymi to czysty zysk

bobek nie wchodzi bo on ma swoją kryptowalutę w postaci lajków i każdy dzień bez podniesienia stanu posiadania to dzień stracony, a co mowić o miesiącu ?

zresztą propozycja nie jest przymusem, ale prawdziwy facet wyzwanie takie powinien przyjąć jeśli wierzy w poglądy , które wypisuje

Przymusem niby nie jest, ale jak się nie zgodzisz to jesteś tchórzem ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.