Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadzę zbiórkę chętnych na pakiet części w wątku o SOHA III, ostatnio mod usunął tam część listy zostawiając tylko ostatnią, najbardziej aktualną. Tu powstaje problem, mianowicie często w sprawach niejasnych (np. co do adresu bądź terminu wysyłki) zachodzi potrzeba nawiązania kontaktu z taką osobą na PW.

Jeśli ta osoba się dopisała (bywa, że to pierwszy i jak na razie jedyny wpis) to cofam się do jej wpisu i koresponduję na PW, jeśli takie wpisy zostaną przez moda usunięte to wówczas ten rodzaj kontaktu jest mocno utrudniony a w niektórych przypadkach niemożliwy.

Proponuję usuwać listy osób kiedy zamówienie jest już w pełni zrealizowane, kiedy zamawiający otrzymali już swój towar.

Na forum jest mnóstwo takich "uśpionych" wątków.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Proszę o trwałe usunięcie z forum następujących tematów, które zostały przeze mnie założone:

38441 A może Panowie trochę "mackowiny" ???

40180 Czy patrzeć znaczy widzieć ???

sb

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Czy Szanowni Moderatorzy i Administratorzy czytają ten zaułek forum.

Czy to "horyzont zdarzeń" i czas stanął w miejscu ?.

Zwróciłem się z prośbą i bez reakcji z Waszej strony.

Niezły burdelik na tym forum!

Na zakładce STEREO na bieżąco funkcjonują wątki, które ni kupy, ni dupy pasują do tematu:)

Kilka tylko:

"Kto chce zmierzyć czystość miedzi?"

"Zworki mi przepadły"

"Sonad-ilu z nas to naiwniacy"

"Zakupy na allegro - czy to ma sens?"

A co robią na STEREO "Znaleziska na ebay i Allegro"???

I wiele, wiele innych...

ŻENUA!

A inne wg "widzimisię" wywala się na łeb (bocznicę).

To samo zrobiono z klubami!

Ruszcie szanowne d...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

W związku z dyskusją dotyczacą zakładki kluby, proponuję aby KLUBY zostały przesunięte zaraz za zakładkę STEREO. To chyba nie problem?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 2 tygodnie później...

Czy do moderacji wątku kolegi Climax - "Pseudo-Audiofilskie Kretactwo, Polska", można zatrudnić kogoś innego niż małpę z brzytwą? Proszę przeczytać sobie ten wątek. Są w nim odpowiedzi na wpisy, które nie istnieją (np. w dniu 20.08.2009, w godz. 13 -15). Bzdura jakaś. Pozdrawiam.

Proszę o nieusuwanie wpisów na mój temat niejakiego jacch w stylu:

"Jesteś tępym wsiowym dupkiem z downowskim uśmiechem na syfiatym ryjku i ego większym od największych wymion krówskich w twojej zapiździałej wiosze."

Jak by nie patrzeć prawdziwy kawałek współczesnej poezji autorstwa wielkomiejskiej klasy robotniczej. Mam nadzieję, że talent jacusia nadal będzie się rozwijał w tym jakże obiecującym kierunku.

Jestem Europejczykiem.

Przy czasowym zawieszeniu można by pod nikiem dawać takiego gifa ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH "OBSŁUGANTÓW" NINIEJSZEGO FORUM MÓGŁBY OD CZASU DO CZASU ODPOWIADAĆ NA ZADANIE TUTAJ PYTANIA I PROPOZYCJE.

Dążenie do poprawy kultury osobistej na forum powinno dotyczyć również zarządzających.

Nieprwdaż? Chyba, że się mylę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

Car Audio to to samo co Autostereo, chociaż wygląda na to, że nazwa zakładki może być myląca. Co do przesunięcia zakładki Kluby, zgłaszm to do obsługi technicznej, sam nie mam możliwości tego zrobić.

Ciekawe zjawisko, w wątku "Polsko płacz!!Tuskrulez - i jego 10 pkt!" po moim wpisie:

"A co ty mi tego Tuska jak dziecko wciskasz? Płacą mi za kopanie Kaczorów a nie za pieszczenie Tuska - przyjdzie czas to i jemu dokopię :-)))!"

jacuś mnie zbanował!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Dopóki jeździłem po Kaczorach jak po łysej kobyle nic się nie działo, a jak tylko pogroziłem Tuskowi natychmiastowy szlaban. Czyżby mój stary pomysł jakoby forumowe oszołomy były V kolumną PO był prawdziwy? Ale jaja!

Jestem Europejczykiem.

to jest taki watek o niczym.. tak jak ksiazka skargi i wnioskow w skeczu kobuszewskiego... kochana dyrekcjo sklepu numer 5 przy ulicy alexa grunwaldzkiego, a pani spod numeru 10 wyrzuca smieci poza kubel... oraz jeszcze prosze o poprawienie asfaltu na placu im. macgejwera

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

oj jaro jaro... juz dawno... a jozwa pewnie mysli, ze /dev/null to przekierowanie na email prezesa :) to juz wiem, dlaczego tak dawno nie mozna sie pozbyc karkowki ze strony startowej LOL....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jozwa, ile to jest 900 sekund? miesiac? dwa? rok? gdzie jest prezes??? czy jest tu jakis prezes??? hop hop..

jozwa, zbudowales time machine.. 900 sekund trwa i trwa... i trwa.... trwa... cholera, jak w Dniu Swistaka...

Do właściciela strony AUDIOSTEREO - myślę że aby użytkownicy forum byli bardziej odpowiedzialni za swoje wpisy, powinno wprowadzić się rejestrację polegającą na podaniu danych UŻYTKOWNIKA, a admin do domu przesyła hasło dostępu do serwisu. Ja pierwszy się na to piszę.

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Gość

(Konto usunięte)

...Wal się zatęchły gumiaku...

Twoje fantazje erotyczne naprawdę pobudzają zmysły, prawie rozgrzewają :)

Może zamiast za pisanie na forum weź sie za _tworzenie_ erotyki?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.