Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

witek_z: hej, pamiętamy o tej deklaracji. Mieliśmy uruchomioną kampanię Audioklanu do końca czerwca. Na wakacje mają przerwę - od września wszystko znów wróci do normy. Sprawdzę co można zrobić w tej sprawie na lipiec-sierpień.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Witek_z: wiem, ale to leci z tego samego kodu gdzie był Audioklan. W sprawie XTB napisałem już do agencji, która to puszcza.

"Z tego samego kodu".

To moze kodera trzeba wymienic na takiego co nie bedzie glupio "hardkodował".

Nie macie glupich parametryzacji.

Albo ich nie chcecie miec.

Albo tak sparametryzowaliscie, zeby wciskac ten kit.

Reklama XTB poprostu W.K.U.R.W.I.A.

I prosta wajcha powinna pozwalac ja wylaczyc (znacznik czasowy od-do i panel administracyjny ktory pozwala to ustawic).

Smiac mi sie chce z tych tlumaczen o niemoznosci czegos.

Walicie sciemy i myslicie ze nikt tego nie widzi.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

• Administratorzy

Krzysiek71: część reklam jest wyświetlanych przez zewnętrzną agencję, która to obsługuje. Napisałem do nich w tej sprawie, kampania XTB dostała ograniczenie 3x / użytkownik. Nie powinna już być wyświetlana tak często.

Jak już wspomniałem od września na ich miejsce "wskoczy" ponownie audioklan i tego typu reklam nie będzie wcale.

Mam propozycję, by zwiększyć wielkość okna wpisu - prza odpowiadaniu na dłuższe posty innych bardzo szybko się ono zapełnia i trudno jest pisać. Nie znam sie na tym, ale być może dałoby radę za pomocą dodatkowego przycisku otwierać większe okno edycji posta?

Powrót po dłuższej przerwie...

Mam propozycję, by zwiększyć wielkość okna wpisu - prza odpowiadaniu na dłuższe posty innych bardzo szybko się ono zapełnia i trudno jest pisać. Nie znam sie na tym, ale być może dałoby radę za pomocą dodatkowego przycisku otwierać większe okno edycji posta?

Okno można dowolnie rozciągnąć za pomocą tego małego znaczka w prawym rogu nad przyciskiem "więcej opcji"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Okno można dowolnie rozciągnąć za pomocą tego małego znaczka w prawym rogu nad przyciskiem "więcej opcji"

Dzięki, faktycznie. Nie zauważyłem wcześniej. Się zarumieniłem ze wstydu teraz ;)

Powrót po dłuższej przerwie...

Załączam przykład naszego forum i reakcji naszej Moderacji - po stokroć żenada !

Użytkownik jar1 dnia 10.07.2012 - 22:42 napisał reart, na ile czasu zaplanowano w harmonogramie Projektu Twoje pieprzenie tutaj?

I moja odpowiedź :

Nigdy bym nie przypuszczał , że obelżywa mowa forumowicza Jar 1 doczeka się pozytywnych plusików , jak niski i chamski poziom reprezentują nasi rozmówcy , czym w tym kontekście jest ocenianie postów -Żenada panowie interlokutorzy . Tym większa żenada , iż bez reakcji moderacji , która również bierze udział w tym wątku , czym jest w tym aspekcie nieokiełznany język forumowego opluwacza Jachusi czy świętej pamięci Rysia -pysia (czy jak mu tam ) . Czy w ten sposób moderacja dba o poziom tegoż forum ? O tempora , o mores ! Numerek .

Piotr

Ja natomiast jestem zadowolony z Forum i zakładek z których korzystam (m.in. Analog).

Brawo dla Moderatorów.

Wytrzymać z taką bandą malkontentów - jak spora część w kółko biadolących Kolegów (ale po co?) - to już sukces sam w sobie.

Jak chcecie bez moderacji - drukujcie gazetkę na xero. Tylko - kto wam to przeczyta???

Czy istotnie userów tego forum uważa się aż za takich idiotów, że serwuje im się namolne "konkursy" w stylu: jak miał na imię tytułowy bohater mickiewiczowskiego poematu "Pan Tadeusz" ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak lubiłeś, to sobie poczekasz.

Pana też lubię i cenię choć nie zawsze się zgadzamy ale to i dobrze , dzięki temu jest o czym rozmawiać i o co się spierać , z poważaniem , Piotrek

Piotr

• Administratorzy

Zakładka Muzyka była chwilowo wyszarzona w związku ze śmiercią współzałożyciela Deep Purple. Zrobiliśmy to na prośbę kilku użytkowników.

Na chwilę obecną każdy może sam wybrać jakiej skórki chce używać. Do dostępnych wcześniej dołączyła Audiostereo Grayscale.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Otrzymałem prywatną wiadomość ponad 10 dni temu i dopiero teraz ją zauważyłem, w międzyczasie kilka razy się logowałem i uszło mi to uwadze.

Na email dostałem powiadomienie ale wiadomo jak jest z emailami, czasami się jakiś przeoczy przy takiej ilości spamu.

Powinniście zmienić oznaczenie nowej wiadomości na bardziej widoczne albo tak jak na innych forum, aby nowe okno żeby wyskoczyło zaraz po zalogowaniu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.