Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

tomarkus22: jest możliwość ustawienia okienka pisałem o tym kilka stron temu. Należy zaznaczyć opcję Prywatne wiadomości Wyświetl informację, gdy otrzymam nową wiadomość (zostanie pokazana najnowsza) w ustawieniach powiadomień.

Cadam: jak pokazują nasze obserwacje obecną domyślną skórkę preferuje największa liczba osób. Każdy może jednak zmieniać na inną w dowolnym czasie i przy tym pozostańmy.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

tomarkus22: jest możliwość ustawienia okienka pisałem o tym kilka stron temu. Należy zaznaczyć opcję Prywatne wiadomości Wyświetl informację, gdy otrzymam nową wiadomość (zostanie pokazana najnowsza) w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Nic nie zmieniałem w powiadomieniach po rejestracji a takie ustawienie z wyskakującym oknem powinno być przecież domyślne, bo tej ikonki o nowej wiadomości praktycznie nie widać jeśli nie zwróci się na nią szczególnej uwagi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ja pisałem niedawno dokładnie o tym samym, również na początku po zmianie designu forum przegapiłem wiadomości bo z rozpędu po zalogowaniu jakoś nie zwracałem uwagi na tą ikonkę przy wiadomościach a w mailach sporo miałem wiadomości z audiostereo o zacytowanych postach i jakoś to się pomieszało

po skonfigurowaniu powiadomień i po zalogowaniu mam na wierzchu wiadomość, tym bardziej przy czytaniu forum jak coś przyjdzie to od razu widzę na wierzchu więc już jest OK, ale zgadzam się, że tak powinno być DOMYŚLNIE a nie dopiero po grzebaniu w ustawieniach

albo chciałem się kiedyś dowiedzieć od dwóch forumowiczów nt pewnej końcówki mocy i oczywiście wielkie G... wkurzyć się można bo się logowali ale wiadomości do dziś nie odczytali... może za rok dadzą znać, pewnie dopiero jak sami zechcą komuś wysłać prywatną wiadomość to wtedy zauważą :)

• Administratorzy

Domyślnie jest zdaje się powiadomienie na maila. To ciężki temat Panowie, bo na forum znajdzie się zapewne tyle samo zwolenników co i przeciwników. Mamy purystów, którzy dążą do jak najprostszej formy forum i minimalizmu, a z drugiej strony Was.

To ciężki temat Panowie, bo na forum znajdzie się zapewne tyle samo zwolenników co i przeciwników.

ja nie za bardzo rozumiem w czym to przeszkadza że użytkownik widzi od razu że ma wiadomość ? chyba lepiej że ma ją od razu przed oczami i przeczyta, niż miałby ją przegapić albo odczytać kiedyś tam albo i wcale

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

didżej skrzypek - udawaj, że Cię nie ma, a odpowiedzi wal na priva.

Będzie fajniej - taki wiatr wolności. Myślę, że wyciągneliście lekcję z administrowania Jozwy? Im Was mniej, tym lepiej.

Wycinajcie tylko bluzgi z postów. Zakładek typu "fajny wzmak z 1000" nie śledzę, ale to Wasz problem.

• Administratorzy

skynyrd: ja moderacją się nie zajmuję w ogóle. Od tego są zieloni, ja to bardziej sprawy techniczne i błędy. Bluzgi są w zasadzie usuwane automatycznie przez filtr brzydkich słów. Oczywiście nie jest on idealny i nie wszystko wychwyci.

Nic nie zmieniałem w powiadomieniach po rejestracji a takie ustawienie z wyskakującym oknem powinno być przecież domyślne, bo tej ikonki o nowej wiadomości praktycznie nie widać jeśli nie zwróci się na nią szczególnej uwagi.

Zmienione na domyślnie. Oczywiście można sobie odkliknąć.

Jest zupełnie oczywiste dla mnie, że ta liczba plusów pod uzytkownikiem winna być rozdzielona na plusy otrzymane w poszczególnych blokach kompetencji

- streo

-bocznica

-muzyka

etc.

Inaczej wystawiamy czytelników na miny - na "autorytety" z zupełnie innej działki

:)

• Administratorzy

Czy w nagłówku wiadomości "Post skierowany do moderacji" musi pojawiać się słowo Sukces? Niby czyj to sukces? Cenzury?

To domyślny tytuł okna od IPBoard. Możemy to usunąć, ale istnieje obawa, że ten komunikat jest używany w jakichś innych sytuacjach, w których pojawia się podobne okno.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Czy administracja forum może wyłączyć indeksowanie sygnaturek przez Google?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

wersja na komórkę jest ułomna - bo nie można wejść na ostatnią stronę wątku - ta wada pojawiła się dopiero w tym roku - jest to irytujące i chyba można to poprawić ??

excelvinyl winylmania blog szukaj

• Administratorzy

Kliknięcie (tapnięcie?) tej kropki po lewej stronie od nazwy tematu przenosi do ostatniego posta.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Czy w nagłówku wiadomości "Post skierowany do moderacji" musi pojawiać się słowo Sukces? Niby czyj to sukces? Cenzury?

Skąd, Dżambo - Twój osobisty - nie pękaj!

Gość partick

(Konto usunięte)

Nie mogę się wlogować przez Tapatalk. Tak ma być, czy to tylko u mnie?

tak ma być.

ze względu na nieuprawnione lokowanie produktu - wysłano z mojego ... przez Tapatalk - zostało to wyłączone.

wersja na komórkę jest ułomna - bo nie można wejść na ostatnią stronę wątku - ta wada pojawiła się dopiero w tym roku - jest to irytujące i chyba można to poprawić ??

a gdzie jest ta wersja na komórkę, jakiś link ? wchodząc na audiostereo przez telefon wyświetla mi się normalna stronka...

Gość partick

(Konto usunięte)

www.audiostereo.pl Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

Nie mogę zmienić awatara, wtf?? W ustawieniach profilu pomimo, że ustawiam inne zdjęcie wraca poprzednie! Jedynie całkowite usunięcie awatara działa.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Używam przeglądarki Chrome. Pod tą przeglądarką okno wyszukiwarki nie jest aktywne. Nie ma możliwości fizycznej wpisania czegokolwiek w okienko wyszukiwania.

Mam taki głupawy nick, bo osiemnaście lat temu zapomniałem loginu i hasła pod jakim się pierwotnie zarejestrowałem.

Działa wam wyszukiwarka pod przeglądarką Chrome?

Okienko 'szukaj' mam nieaktywne - nie można w nie fizycznie nic wpisać.

Mam taki głupawy nick, bo osiemnaście lat temu zapomniałem loginu i hasła pod jakim się pierwotnie zarejestrowałem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.