Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

BTW fajnie się robi na liście moderatorów - jeszcze jedne cięcie od dołu i będzie można coś pisać merytorycznie:)

Faktycznie cienizna, trzeba nabór zrobić:)

Nawet Fr@ntza nie ma na liście...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Panowie to jest temat "Propozycje i uwagi dotyczące forum". Moderacja skasuje Wasze posty będące nie na temat i znów będzie lament. Jeśli chcecie dyskutować - proszę bardzo, ale są do tego odpowiednie wątki, jak choćby Rozmowy na luzie.

Tutaj zgłaszamy błędy w funkcjonowaniu forum, tak by nasz dział techniczny mógł się nimi zająć.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Forumowa wyszukiwarka jest totalnie spierdolona. Poprzednia działała, obecna to totalny szajs. Mogę dostarczyć przykłady ale najpierw sami sobie poszukajcie. Wiecie w ogóle co to są testy regresywne???

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

To jest standardowa wyszukiwarka z IPBoard.

Przeglądarka:Mozilla plus Adblock

Styl: Red

Problemy:

Brak możliwości cytowania selektywnie, nie działa funkcja napisz.możliwość dodawania postów po przejściu na więcej opcji.

IPBoard.

grynio - to przykład, u mnie wszystko tak samo ale wszystko co opisałeś działa

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

grynio - to przykład, u mnie wszystko tak samo ale wszystko co opisałeś działa

Widocznie firefox coś chrzani, nawet po wyłączeniu adblocka nie działa co powyżej.

IE dziala jak widać

Firefox tak ma jak drastycznie spada prędkość łącza, przed chwilą miałem identyczne problemy ale po restartarcie przeglądarki wróciło do normy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kurde, bajzel się zrobił z tymi przeglądarkami.

Kiedyś, Panie, był Internet Exploder i komu to przeszkadzało?

Przyszła wielka Mozilla i pożarła Explodera. Na IE nie mogę już patrzeć od czasów instalacji Firefoxa przed laty...

Teraz Mozilla zaczyna się pepsić... już za gruba, otyła, leniwa...

To co? Opera? Chrome?

Aż się boję instalować, bo co mi znowu wyskoczy...?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Firefox to szajs. Opera rulez

Wymocznia jakaś, czy cóś ? ;-))

Na F16 też mi nie chce "cytuj selektywnie" wklejać kolejnych cytatów, zawsze tylko jeden ;-((

Spróbuję jak się ma sprawa pod Operą.

Choć Opera to tłusta locha jest.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Próba 1 na O12.

Na F16 też mi nie chce "cytuj selektywnie" wklejać kolejnych cytatów, zawsze tylko jeden ;-((

Próba 2 na O12.

Choć Opera to tłusta locha jest.

Próba 2 na O12.

Spróbuję jak się ma sprawa pod Operą.

Jak widać, pod Operą 12 można "cytuj selektywnie" wklejać wielokrotnie.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ale sprawdzę (nie teraz) jak się ma rzecz z goła cała pod F16.

Zapomniałem że nie mogłem wklejać pod F15, a nie robiłem tego po upgrade do nowszej wersji Firefoxa, którą mam od dziś.

Napisałem wcześniej omyłkowo że to było pod F16, sorry.

F16 jest zdecydowanie szybsza od Opery 12.

I nawet nie przyspiesza przełączanie stron włączenie opcji Turbo, w Operze :-(

• Użytkownicy+

Google chrome. Mam otwarte jakieś 25 zakładek, nigdy kompa nie wyłączam, tylko hibernuje. Dostęp do wszystkich tematów, po odświeżeniu.

Gość partick

(Konto usunięte)

Google chrome. Mam otwarte jakieś 25 zakładek, nigdy kompa nie wyłączam, tylko hibernuje. Dostęp do wszystkich tematów, po odświeżeniu.

Firefox 16.0.1 i zero problemów - tak pod Vistą 32-bit na laptopie, jak i pod Seven 64-bit na stacjonarnym.

ja nie wiem czy ta propozycja juz tu padla, ale moze przy tematach na podgladzie watkow forum, oprocz 3ech pierwszych stron i tylko ostatniej, dac mozliwosc od razu podgladu rowniez drugiej i trzeciej strony od konca? albo zeby chocby w watku byla mozliwosc przejscia do konkretnej strony?

sa tematy ktore rozwijaja sie dosc dynamicznie i po jednodniowej nieobecnosci, (tak, tak, czasem trzeba popracowac i rodzine dopiescic :D) pojawia sie kilka nowych stron.

takie rozwiazanie ulatwiloby nawigacje, tak mnie sie wydaje.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Jest możliwość przejścia do konkretnej strony - najeżdżasz kursorem na tekst "Strona xx z yy" - klikasz i jest okienko do wpisania numeru strony.

Jest możliwość przejścia do konkretnej strony - najeżdżasz kursorem na tekst "Strona xx z yy" - klikasz i jest okienko do wpisania numeru strony.

Dałem plusa ,ale jeszcze coś napisze od siebie-

teegebaeck

ten kursor to chyba wiesz co to jest?

od początku miałeś nawigacje tylko nie potrafiłeś jej użyć))............ale głowa do góry!!

Dałem plusa ,ale jeszcze coś napisze od siebie-

teegebaeck

ten kursor to chyba wiesz co to jest?

od początku miałeś nawigacje tylko nie potrafiłeś jej użyć))............ale głowa do góry!!

a ja pytam nie dlatego bo cos mam tylko nie potrafie uzyc, tylko dlatego bo takiej funkcji nie widze.

moze moja przegladarka nie obsluguje takich skomplikowanych funkcji.

na szczescie mozecie mi wskazac gdzie ow "tekst "Strona xx z yy"" jest, wtedy bede wiedzial czy udac sie do okulisty aby nabyc prawa juz nie do okularow ale lornetki, lub kupie sobie nowy komputer aby tej funkcji moc uzywac.

moje podstawwe pytanie poostalo jednak bez odpowiedzi: ostatnie trzy strony watku w bezposredniej nawigacji?

Z lewej strony pod ostatnim postem widzę coś takiego:

<< POPRZEDNIA Strona 29 z 29 27 28 29

Należy kliknąć w tekst "Strona 29 z 29". Numery mogą się nie zgadzać, bo ja mam ustawione 100 postów na stronę.

o. dziekuje bardzo.

funkcjonalnosc 100% tylko opis kompletnie mylacy.

moze zamiast strona "X z Y" zrobic "przejdz do strony X" ?

bo szczerze mowiac dopoki slawetnym kursorem nie klikniesz na w.w. napis to wyglada on jako informacja a nie funkcja. albo chociaz jao "button" odznaczyc jak "poprzednia"?

albo chociaz po najechaniu slawetnym kursorem alt="" z informacja ze to jest funcja "przejdz dowybranej strony" jest?

albo moze jestem za stary i zbyt wygodny?

• Administratorzy

Drodzy użytkownicy,

Pragniemy Was poinformować, iż w odpowiedzi na Wasze liczne prośby pracujemy nad aktualizacją systemu ostrzeżeń na forum. Dzięki temu pojawią się dwie nowości znacznie ułatwiające życie:

- możliwość zdejmowania ostrzeżeń po określonym czasie. Nie trzeba już będzie przypominać się moderatorom, że minął określony okres czasu, ostrzeżenie będzie zdejmowane automatycznie.

- informacja dla użytkownika o powodzie ostrzeżenia i/lub bana. Użytkownik będzie miał wgląd w to, który moderator oraz za jaki konkretnie post przyznał ostrzeżenie.

Rozwiązanie jest obecnie przez nas testowane. W niedługim czasie powinno zostać wprowadzone na forum.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Rozwiązanie jest obecnie przez nas testowane

Mam nadzieje, ze nie na mnie

A jak ja będę mógł skorzystać z tych udogodnień, skoro nie mam żadnego ostrzeżenia?

To Ty dziewica...

Drodzy użytkownicy,

Pragniemy Was poinformować, iż w odpowiedzi na Wasze liczne prośby pracujemy nad aktualizacją systemu ostrzeżeń na forum. Dzięki temu pojawią się dwie nowości znacznie ułatwiające życie:

- możliwość zdejmowania ostrzeżeń po określonym czasie. Nie trzeba już będzie przypominać się moderatorom, że minął określony okres czasu, ostrzeżenie będzie zdejmowane automatycznie.

- informacja dla użytkownika o powodzie ostrzeżenia i/lub bana. Użytkownik będzie miał wgląd w to, który moderator oraz za jaki konkretnie post przyznał ostrzeżenie.

Rozwiązanie jest obecnie przez nas testowane. W niedługim czasie powinno zostać wprowadzone na forum.

Może mi ktoś przypomnieć o czym jestem nadal ostrzegany, bo już zapomniałem?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.