Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Z uwagi na wyczerpanie limitu miejsc na imprezę "10 lat itd." mam do szanownej Administracji zapytanie -

- kiedy następna edycja! tym razem może dla Mazowsza i nie tylko

i może tym razem bez limitów, proponuję wynająć trawnik przy Urzędzie i zaprosić jakąś zacną kapelę

niech by sobie audiofile posłuchali wreszcie coś na żywo

a może wpłynie to także i na liczbę nowych twarzy i poziom przyszłych konstrukcji diy (?)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Administratorzy

Z uwagi na wyczerpanie limitu miejsc na imprezę "10 lat itd." mam do szanownej Administracji zapytanie -

i może tym razem bez limitów, proponuję wynająć trawnik przy Urzędzie i zaprosić jakąś zacną kapelę

a może wpłynie to także i na liczbę nowych twarzy i poziom przyszłych konstrukcji diy (?)

Na razie zobaczymy jak wyjdzie obecne spotkanie. Wyciągniemy wnioski, co było dobrze, co można poprawić i oczywiście wykorzystamy to w przyszłości.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

zakłócenia w internecie

Coś wraca do normy, wprawdzie czas 14;12 a nie 12; 14 ale to już coś..

jest i data to tematy się znajdą. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Forum się sypnęło radykalnie i wszędzie

Wraca do normy już mogłem ci szklaneczkę postawić. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nie wiedziałem że tu byłem w 2009:)))

Jak to, są na to dowody....a tematy gdzieś krążą w czasoprzestrzeni....;)

mam nadal wątek o KK , nie zamknąłem strony . Sprzedam na allegro

Jak masz otwarty to dodaj wpis. Ja tak zrobiłem ze znikniętym wątkiem o Bogu i się pojawił:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Coś wam się zegar rozjechał. O dwie godziny. Jakiś niekumaty wesołek bawi się serwerem? A może to rzeczywiście dowód na istnienie Boga? I jednocześnie podpowiedź na temat jego charakteru. Czyżby rację miał Newton twierdząc, że Bóg jest Wielkim Zegarmistrzem?

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

Panowie problem jest już nam znany, pracujemy nad jego rozwiązaniem. Wszelkie wynikłe problemy są skutkiem złej daty na serwerze. Żadne wątki nie zostały usunięte, po prostu data ostatniego posta była z 2009 roku i spadły niżej w spisie tematów.

PS. To taki psikus na urodziny. Wczoraj było 2009, a do Soboty będzie 2003 ;-)

• Administratorzy

05.06.2013, bo data została już poprawiona.

Napisano wczoraj, 16:42Z uwagi na wyczerpanie limitu miejsc na imprezę "10 lat itd." mam do szanownej Administracji zapytanie -

Na razie zobaczymy jak wyjdzie obecne spotkanie. Wyciągniemy wnioski, co było dobrze, co można poprawić i oczywiście wykorzystamy to w przyszłości.

nie myślimy o przyszłości a o aktualnej rocznicy forum

zrobiliście pod tym szyldem lokowanie produktu (lokal branży) z limitem osób robiąc barany z kilku tysięcy zarejestrowanych użytkowników

pokazaliście swoją klasę

wypijemy własne piwko z wasze zdrowie, bez łaski

w końcu to nasz jubileusz nie Wasz ( trochę już Was tam było w międzyczasie)

• Administratorzy

Mamel: a gdzie mieliśmy zrobić imprezę, u nas w biurze? Urządzenie spotkania w salonie Q21 było naszym zdaniem sensownym wyjściem. Wstęp na imprezę jest całkowicie bezpłatny, każdy uczestnik otrzyma koszulkę audiostereo, samplery, kody rabatowe, do tego dla parunastu użytkowników zostaną rozdane większe nagrody. Ponad to zapewnimy darmowy poczęstunek, szampana, tort, pokazy, prelekcje. Tobie nadal się nie podoba i piszesz ironicznie, że "pokazaliśmy klasę". Czy nie oceniasz tego przedsięwzięcia trochę zbyt negatywnie? Weź pod uwagę, że nawet się jeszcze nie odbyło.

Limit osobowy był konieczny, aby zapewnić komfortowe warunki, bezpieczeństwo itp. Czasu na zapisanie się było całkiem sporo, od momentu ogłoszenia imprezy do wyczerpania miejsc upłynęło aż 8 dni.

Tobie nadal się nie podoba i piszesz ironicznie, że "pokazaliśmy klasę". Czy nie oceniasz tego przedsięwzięcia trochę zbyt negatywnie? Weź pod uwagę, że nawet się jeszcze nie odbyło.

Limit osobowy był konieczny, aby zapewnić komfortowe warunki, bezpieczeństwo itp. Czasu na zapisanie się było całkiem sporo, od momentu ogłoszenia imprezy do wyczerpania miejsc upłynęło aż 8 dni.

wszystko co miałem na ten temat jest w moich połączonych postach wyżej

ja tu nic nie krytykuję, to jest po prostu żenada

Gość rydz

(Konto usunięte)

każdy uczestnik otrzyma koszulkę audiostereo, samplery, kody rabatowe, do tego dla parunastu użytkowników zostaną rozdane większe nagrody.

Imprezy imprezami,a może raz w roku powinno się losować sporą ilość nagród dla forumowiczów którzy są tu aktywni" od iluś tam lat"

To forum żyje dzięki nam chyba?!

Imprezy imprezami,a może raz w roku powinno się losować sporą ilość nagród dla forumowiczów którzy są tu aktywni" od iluś tam lat"

Popieram i jestem za.

Pozdr.

Tomasz

Pozdrawiam

Tomasz

Zbyszko 3 cytryny :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

na wszystkich zegarach w domu jest godzina 22.06 na komputerze tak samo a na audiostereo która jest? Wystarczy popatrzeć na godzinę przy poście.W innym czasie żyjemy?

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.