Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście nie musisz! Wystarczy, że poprosisz admina "dskrzypczak" i przesunie Ci denonka w inne miejsce:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Jak kliknę ikonkę komunikatora na górnym pasku to nie jestem w stanie wybrac nic z listy rozwinietej bo reklama denona jest na wierzchu.

Jaka przeglądarka, jaka rozdzielczość? U mnie ten problem nie występuje.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Jaka przeglądarka, jaka rozdzielczość? U mnie ten problem nie występuje.

IE9. Rozdzielczośc czego? Ekranu 1280x800.

Musi być sporo wiadomości, by zaszło na reklamę.

• Administratorzy

Faktycznie pod IE są takie "kwiatki". Zawsze możesz kliknąć "Wszystkie wiadomości" i przeniesie Cię do pełnej listy. Ewentualnie możesz zainstalować IE10 lub inną przeglądarkę (problem dotyczy tylko IE).

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

A jest już E10? Jakoś mi nie próbowało upgrejdować.

Usunąłem sobie konwersajce - już nie mam problemu :)

Mam tez FF ale przestałem uzywać, bo się wieszał z kolei. Generalanie, wszystko to kupa :)

• Administratorzy

Jest IE10, ale tylko dla Windows 7/8, na XP nie zainstalujesz.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Jak zapewne zauważyliście, od wczoraj dostęp do naszej strony jest utrudniony. Wynika to z dużo większego ruchu na stronie, a spowodowane jest ostatnią recenzją przewodu sieciowego w naszym klubie. Przepraszamy za utrudnienia.

Podejmujemy już odpowiednie kroki, by taka sytuacja w przyszłości nie miała miejsca. Rozważamy zarówno optymalizację, jak i wymianę serwera.

Jak zapewne zauważyliście, od wczoraj dostęp do naszej strony jest utrudniony. Wynika to z dużo większego ruchu na stronie, a spowodowane jest ostatnią recenzją przewodu sieciowego w naszym klubie. Przepraszamy za utrudnienia.

Podejmujemy już odpowiednie kroki, by taka sytuacja w przyszłości nie miała miejsca. Rozważamy zarówno optymalizację, jak i wymianę serwera.

A przewód, jak rozumiem, zostaje?

Gość stary bej

(Konto usunięte)

a spowodowane jest ostatnią recenzją przewodu sieciowego w naszym klubie.

Jeśli to przewód sieciowy, to prawdopodobnie został odłączony od sieci, w celach pokazowych.

Stąd brak wczoraj, i do wczesnych godzin dziś, możliwości wejścia na forum.

Ale ja bez oglądania go wiem, że ma za mały przekrój, gdyż w popołudniowych godzinach i bliżej tych "kolacyjnych" podróż po zakładkach forum jest mocno utrudniona -wymieńcie ten przewód na lepszy '-)

>Przeglądarka FF17<

Ja z powodu w/w przewodu sieciowego , który wprowadził tyle zamieszania , byłem od wczoraj aż do teraz odcięty od Waszej witryny - niemniej cieszę się , że kabel się ułożył i emocje opadły , pozdrawiam serdecznie , z poważaniem Piotrek

Piotr

<br />Jak zapewne zauważyliście, od wczoraj dostęp do naszej strony jest utrudniony. Wynika to z dużo większego ruchu na stronie, a spowodowane jest ostatnią recenzją przewodu sieciowego w naszym klubie<br />

a może po prostu nie wyjmujcie tej wtyczki z sewera, 20 godzin brak strony w sieci

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

"Jak zapewne zauważyliście, od wczoraj dostęp do naszej strony jest utrudniony. Wynika to z dużo większego ruchu na stronie, a spowodowane jest ostatnią recenzją przewodu sieciowego w naszym klubie. Przepraszamy za utrudnienia.

Podejmujemy już odpowiednie kroki, by taka sytuacja w przyszłości nie miała miejsca. Rozważamy zarówno optymalizację, jak i wymianę serwera."

Czy zatem możemy liczyć na brak recenzji wszelkiej maści odrutowania w przyszłości ? Skoro to tyle psuje ...

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

To niedobrze, skoro niepozorny kabel sieciowy robi takie zamieszanie to co to będzie jak zrecenzujecie bardziej interesujące dla człeka rzeczy, typu kolumny czy wzmacniacz...

"Jak zapewne zauważyliście, od wczoraj dostęp do naszej strony jest utrudniony. Wynika to z dużo większego ruchu na stronie, a spowodowane jest ostatnią recenzją przewodu sieciowego w naszym klubie. Przepraszamy za utrudnienia.

Podejmujemy już odpowiednie kroki, by taka sytuacja w przyszłości nie miała miejsca. Rozważamy zarówno optymalizację, jak i wymianę serwera."

Czy zatem możemy liczyć na brak recenzji wszelkiej maści odrutowania w przyszłości ? Skoro to tyle psuje ...

A propo artykułu na Wykopie:

opublikowany 15 godz. temu przez metalofczyca z klub.audiostereo.pl do #zainteresowania

Czy to nie czasem ktoś z naszego forum? :)

No to teraz wszystko jasne skąd się wziął ten cały problem. Ludziska miały niezłą polewkę jak zobaczyły odpicowany kawałek drutu w ładnej oprawce i pudełku, za takie pieniądze.

Parodia jakaś czy co.

• Administratorzy

Niestety serwer nie wytrzymał kilkudziesięciu tysięcy wejść na stronę. Podjęliśmy już odpowiednie kroki i teraz powinno być dużo lepiej.

Taa, kilkadziesiąt tysięcy... Można to jakoś sprawdzić?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Fox733: normalny ruch na stronie utrzymuje się obecnie na poziomie 20-25 tysięcy odwiedzin dziennie. Wczoraj było znacznie więcej.

stat.png

W ogóle chodzi to wszystko ostatnio kiepsko. Coś ktoś się nie stara albo bardzo się stara.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.