Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Tak, ale w późniejszym terminie, obecnie pracujemy nad czym innym.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Odpowiadanie nie działa poprzez "odpowiedz"

Proszę spróbować wyczyścić dane przeglądarki, CTRL+R, CTRL+F5 na stronie na której występuje problem, powinno już być OK.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

W Łykend toże miał problem ...niekoniecznie na serwerze/.

Nie będę za to przeparszał bo zbrzmi to fałszywie, tak jak przeprosiny adminów/

xniwax przypomnę, co pisałem kilka dni temu do Ciebie

Dobra jest krytyka kreatywna, a nie krytyka obrażająca,proszę swoje dodatkowe komentarze zachowaj dla siebie i nie obniżaj poziomu forum

A jak chcesz troszkę pokrytykować nas to zapraszam na PW lub na [email protected]

a nie publicznie "popisywać" się swoim ciętym językiem.

mam prośbę abyś spróbował pisać kulturalnie

wszystkim byłoby miło

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

• Administratorzy

Panowie, skończcie z tymi propozycjami "czyszczenia". Teraz, po prostu działa.

Szkoda, że, jak się wydaje, nie wiecie dlaczego. ;)

Wiemy, ale u kilku osób trzeba było wyczyścić cache po poprawkach. Dziś rozmawiałem z paroma osobami na priw i po wyczyszczeniu cache zaczęła działać edycja postów itd. niestety przeglądarki potrafią na dość długo zapamiętać skrypty.

Sorry ale w dalszym ciągu przyciski " cytuj, odpowiedz, cytuj selektywnie" nie działają. O i napisz również!

zaraz odezwę się na PW

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Wiemy, ale u kilku osób trzeba było wyczyścić cache po poprawkach. Dziś rozmawiałem z paroma osobami na priw i po wyczyszczeniu cache zaczęła działać edycja postów itd. niestety przeglądarki potrafią na dość długo zapamiętać skrypty.

To co to było? Bo z tego, co piszecie, główny problem polegał na brudnych cache'ach użytkowników. Nie ma się, co dziwić, że niektórzy się wkurzają, bo to też mało kulturalnie, jeśli na zgłaszane problemy , odpowiada się - najpierw się umyj albo zmień przeglądarkę.

, obecnie pracujemy nad czym innym.

Chewali się mimo, że to dośc enigmatyczne/

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No, kończcie flaszkę i do domu.

A gdy mówiłem administracji, że uaktualnić firefoxa to wcale nie taka łatwa sprawa to się śmiali. I co, audiostereo przez cały weekend leżało i kwiczało zanim udało im się firefoxa uaktualnić :>

Zupełnie zniknął mi pasek narzędzi w 'Dodaj odpowiedż'. Opcja 'napisz' nie działa... trzeba wejść w 'więcej opcji', żeby cokolwiek napisać i wysłać.

Parker's Mood

Zupełnie zniknął mi pasek narzędzi w 'Dodaj odpowiedż'. Opcja 'napisz' nie działa... trzeba wejść w 'więcej opcji', żeby cokolwiek napisać i wysłać.

Nie zasłużyłeś :)

Ciekawe, bo jak jednym się przywraca to innym zaczyna brakować. Może za mało tych pasków narzędzi na takie duże forum :)

PS. Do niedawna ja tego paska nie miałem - teraz mam.

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Czy do skorki Mobilnej moznaby dorobic wstawianie zdjec i przycisk Zglos?

Tak, ale w późniejszym terminie, obecnie pracujemy nad czym innym.

Jest to duża niedogodność przy przeglądaniu forum na smartfonie lub tablecie - ponieważ fajnie się słucha muzyki, rozpartym wygodnie na fotelu i z tabletem w ręce :)

Rozumiem, że firma ma swoje priorytety, ale gdyby tak jeden z Adminów poświęcił chwilę czasu (bo to nie jest aż tak dużo pracy), to bylibyśmy (mam nadzieję, że mogę tak powiedzieć, ponieważ tablety obecnie są tanie jak barszcz) zobowiązani... A i ile szklaneczek taki Admin by dostał ;-)

O ilości smartfonów, przez grzeczność, nie wspomnę.

A gdy mówiłem administracji, że uaktualnić firefoxa to wcale nie taka łatwa sprawa to się śmiali.

Na czym masz tego Firefoksa, że to wcale nie taka łatwa sprawa?

Ciekawe, bo jak jednym się przywraca to innym zaczyna brakować.

Zaryzykuję, że po za różnymi wersjami przeglądarek, to może być wina niedopracowanych skórek.

I mam taką propozycję dla Administracji: zostawcie testowo wyłącznie Classic i Mobile.

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Zaryzykuję, że po za różnymi wersjami przeglądarek, to może być wina niedopracowanych skórek.

I mam taką propozycję dla Administracji: zostawcie testowo wyłącznie Classic i Mobile.

Zmieniłem styl i wszystko wróciło do normy. Dzięki za nie zwrócenie uwagi na mój post.

Samo życie... I jak to mówią, nie mnóżmy bytów (skórek).

IMHO lepiej dopracować te dwie kluczowe aby udostępniały pełną funkcjonalność.

Na czym masz tego Firefoksa, że to wcale nie taka łatwa sprawa?

Na monitorze panie kierowniku :)

Dla mnie forume ma stajla blek i blek musi zostać albo światło wyje mi musk. Na tym stajlu wszystko działa najlepiej.

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

A co to za nowa moda, że nie można w smartfonie (Apple) uruchomić pełnej wersji? Było można, a nie można... Hę?

Co prawda nie lubię Appla, ale na Androidzie można - a to nie jest równa walka ;-)

Dla mnie forume ma stajla blek i blek musi zostać albo światło wyje mi musk. Na tym stajlu wszystko działa najlepiej.

u mnie od dawna skórka red, nie miałem ostatnio żadnych problemów z niczym

tylko zakładki otwierają się i do pół minuty (!) :(

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Znowu był pizdziec na cacy. Tak ostatnie 4 godziny mi forum nie działało. Co ciekawe inne na którym się udzielam również. Ten sam czas.

Co jeszcze bardziej ciekawe poprosiłem kolegę z drugiego końca kraju o wbicie adresów forów i też nic.

Ruskie idom?

• Administratorzy

Panowie mielismy problemy z serwerami. Najmocnien przepraszamy, nadal analizujemy sytuacje.

u mnie od dawna skórka red, nie miałem ostatnio żadnych problemów z niczym

tylko zakładki otwierają się i do pół minuty (!) :(

U mnie lepiej gra skórka jak napisałem, ponieważ czarne tło jest z nią czarniejsze niż z jakąkolwiek inną skórką. Doskonale sprawdza się przy wyłączonym świetle, w długich i późnych odsłuchach. Natomiast skórka red gra inaczej, bardziej nastrojowo, kusząco, bardziej intymnie.

Pół minuty to nic - ostatnio kliknąłem temat w sobotę około południa, a otworzył się w niedzielę wieczorem.

No, ale chłopaki działają, trzeba się uzbroić.

• Administratorzy

Prawdopodbnie udalo nam sie wyeliminowac problemy. Forum powinno dzialac juz sprawniej i szybciej. Jesli nadal sa jakies problemy, to prosimy o ich zglaszanie.

• Administratorzy

Czy problemy z przyciskami jeszcze u kogos obecnie wystepuja?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.