Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Wszystko od rana działa, jednak cierpliwość popłaca. :)

Działa . Dziś rano zasypało mnie widomościami na e-mail. W życiu nie dostałem tylu wiadomości na raz :)

LTE też już działa .

Widac jest światełko w tunelu :)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Kombinowano z dodanem wiekszej ilości reklam i pewnie stad te komedie z plynnoscia. Na przykład do twojej wczesniejszej wypowiedzi doklejono reklame Pro-Jecta.

Acz, rzeczywiscie z wiekszoscia reklam ad block sobie poradzil.

To teraz taki wyscig zbrojen bedzie. Oni nam natretne reklamy w kazdym mozliwym miejscu, my ich oprogramowaniem blokuj :)

Zaszkodzić nie zaszkodzi, a nuż pomoże. A jak nie pomoże to ja już nie wiem. Niech chłopaki napiszą lepiej co to za kryzys jest, bo ileż można mydlić. Ręce.

I to jest trafna riposta. Brawo :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Działa . Dziś rano zasypało mnie widomościami na e-mail. W życiu nie dostałem tylu wiadomości na raz :)

Widzisz ile radości daje cierpliwość.??!! Pozdrawiam.:)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Widzisz ile radości daje cierpliwość.??!! Pozdrawiam.:)

Teraz widzę :)))

Ale to chyba trzeba by było moderacji i adminom ładnie podziękowac :) Co ?

Wielkie dzięki, i uznanie dla Administracji, Moderacji w rozwiązywaniu problemów związanych z działalnością tego

Zacnego Forum.Wyrazy uznania, pozdrawiam Mariusz, "Kiza". :D)

Ale to chyba trzeba by było moderacji i adminom ładnie podziękowac :) Co ?

Teraz Twoja kolej. :)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Wielkie dzięki, i uznanie dla Administracji, Moderacji w rozwiązywaniu problemów związanych z działalnością tego

Zacnego Forum.Wyrazy uznania, pozdrawiam Mariusz, "Kiza". :D)

Teraz Twoja kolej. :)

Tak naprawdę i szczerze pisząc , nie znam takich słów uznania dla szanownej Administracji i Moderacji Forum Audio Stereo.

Jestem naprawdę niezmiernie tym faktem wzruszony. Aż brak mi słów...

DZIĘKUJĘ !

Pozdrawiam

Tomasz

i ja także, i uprzejmie, i wzruszony, i cmok w cmok,

Wasz jarząbek

(do następnej wpadki)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Prowokacyjna zaczepka o charakterze personalnym, w celu eskalacji kłótni.

Za A Twojego hienda nadal nikt nie widział.

Sławku, sam masz wpis w tym stylu.

O mnie Nie mam konta na twarzoksiążce. Ależ mi przykro z tego powodu.

To o ile dałeś mi trzy punkty, to ile dasz sobie...

PS. Dawid nie chce sprzedać samego AudioStereo, a całe Site mnie (i nie tylko mnie) nie interesuje i agresywna moderacja tego nie zmieni, ok?

• Administratorzy

Cieszymy się, że maile już działają, przepraszamy za te niedogodności.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

No nie mogę jak to forum się wlecze, żal ściska d4... Chodzi gorzej niż strony pełne reklam strony amerykańskie za czasów modemowych komunistycznej tepsy 20 lat temu. Nałożyliście jakieś niższe priorytety na bocznicę?

Dziwne, że przestaje zamulać po północy, tak do 7-8 rano. Dziwne, że wtedy strony ładują się w ułamku sekundy, a nie po 10-20 sekund. Dziwne też, że inne, większe fora, śmigają jednakowo szybko w nocy i w dzień. Dziwne, żeby stronka z doklejonymi megabajtami reklam miała się ładować prędzej niż ta sama stronka bez tych megabajtów reklam. Dziwny jest ten świat...

Gdyby nie to, że dotyczy to tylko tego forum to zwaliłbym na duży ruch w sieci WiFi w okolicy; po północy większość idzie spać. A tak to może fajnie by było aby wymielili sobie kompa na coś lepszego :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Administratorzy

Zapraszamy do nowej zakładki Ranking.

Szczegóły na naszym blogu: http://www.audiostereo.pl/blog/5/entry-152-nowa-zakladka-ranking/

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Czy mógłbym prosić, by zwrócono mederatorowi, który dał mi ostatnio ostrzeżenie, by nie wykorzystywał formalnych kanałów informacyjnych forum do pisania do mnie swoich prywatnych opinii i wynurzeń jak niżej:

"A prywatnie ode mnie wiadomość, kurcze doświadczony :wyjadacz forumowy" powinien wiedzieć jak motywować młodszych stażem. A nie dawać im przykład negatywnych zachowań. A później są pretensje, że młodzi zachowują się opryskliwie. A oni tylko czerpią ze wzorców...... Nieładnie, nieładnie :-("

>jar1

A to za tego gościa, który w ramach DIY sam sobie wypala płytki DVD, tak Ci się oberwało? ;-)))

No, nie przebolał, że nie doceniłem tej odkrywczej czynności i poskarżył. A dzielny przyjaciel skorzystał od razu z okazji i walnął mi z armaty, nie wnikając nawet, że wątek tak pasuje do diy, jak .... juz nie napiszę, bo mnie całkiem wyleją. :)

jar1

temat samodzielnego uzywania nocnika w kwestii zrozumienia pojecia DIY - mógl byc żle zrozumiany :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Szczegóły na naszym blogu: http://www.audiostereo.pl/blog/5/entry-152-nowa-zakladka-ranking/

Nie no, bez jaj - a gdzie jest Marantz PM8003?

Jakis niedorobiony ten "ranking".

BTW. [#pag1] Ta strona nie istnieje

Zapraszamy do nowej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Szczegóły na naszym blogu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli już coś takiego powstaje to sugeruję, aby przy kategoriach zrobić jakiś dodatkowy podział na klasy cenowe. Na razie to nic innego jak ranking popularności, gdzie do kupy będą zebrane głosy na Altus 300, Tannoy MX1 czy Focal 1028BE w kategorii kolumn podłogowych. Ktoś kto słyszał kilka par kolumn za 500-1000zł albo nie powinien głosować (w końcu jest z 1000 modeli lepszych od tych które słyszał) albo powinien zagłosować tam gdzie jego głos byłby pomocny. Stąd niedługo będą w tym rankingu same głupoty na szczycie polecanych modeli (na razie o dziwo te Focale prowadzą).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O co chodzi z tym rankingiem, w zakładce projektory jest bang&olufsen 1000? Istnieje taki projektor czy mi przeglądarka szwankuje?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.