Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

dodatkowe trzy w zakładce Lampa , dwa w Muzyce , jeden w Kino domowe i kolejne w Bocznicy ... ale to chyba nie ,,morderacja" . To czysty społeczny zryw , powiew wiosny ludów ...rewolucja .

...there is no spoon...

• Moderatorzy

Stawiam tezę.

Gdy robi się nieprzyjemnie - serwer dostaje czkawki i w końcu wysiada.

moderatory powinni coś z tym zrobić, za niedługo będą jedynymi użytkownikami tego forum, strasznie będą się męczyć czekając dwie minuty na wczytanie strony...

P.S. są już jakieś informacje ze strony adminów, czemu posty Szymona znikają kilka sekund po umieszczeniu?

-----------------

Gość Gość

(Konto usunięte)

O co tu chodzi?!

Na bocznicy, na pierwszej stronie, jest osiem tematów, które są zamknięte. Zostały założone przez użytkowników:

rochu, vlado, terror twins, arturp,

I też oni parę minut temu zamieścili tam ostatnie wpisy. Mimo to te tematy są zamknięte dla wypowiedzi innych.

Może mi ktoś to wyjaśnić?

• Redaktorzy

dodatkowe trzy w zakładce Lampa , dwa w Muzyce , jeden w Kino domowe i kolejne w Bocznicy ... ale to chyba nie ,,morderacja" . To czysty społeczny zryw , powiew wiosny ludów ...rewolucja .

Zajrzyj do zakladki Analog, hehehe

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Moderatorzy

To masowe zamykanie tematów to jakiś obłęd administracji??? Co się dzieje?

Nie administracja je zamyka, tylko użytkownicy, którzy mają dość administracji. Wbrew opinii administracji, wyraźnie widać, że nie tylko Szymon i SA mają ich dość

-----------------

Drodzy użytkownicy forum prosimy nie regulować odbiorników. Masowe zamykanie wątków i brak pisania to PROTEST przeciwko kneblowaniu ust, ingerowaniu w prywatną korespondencję i profile użytkowników, banowaniu oponentów przez moderatora Palton oraz braku reakcji właściciela na bulwersujące zachowanie wybranych moderatorów, traktujących forum jak prywatny folwark.

Każdemu, komu leży los forum na sercu, jest za wolnością wypowiedzi i braku kumoterstwa w moderacji zachęcam PRZYŁĄCZ SIĘ DO NAS!

Drodzy użytkownicy pokażmy Wszystkim, że w NAS (użytkownikach) leży siła tego portalu.

ŻĄDAMY:

1. Usunięcia moderatora Roberta Trzeszczyńskiego (Palton) ze stanowiska.

Złamał on regulamin oraz netykietę banując mnie i kasując wątek DIY , Starego Audiofila bez istotnego powodu. Palton nałożył 50 punktów karnych na użytkownika Stary Audiofil oraz banował po IP komputera, ograniczając swobodę wypowiedzi zagwarantowaną przez konstytucję RP. Maksymalną dopuszczalną karą na forum, którą może nałożyć moderator jest 20 punktów.

2. Wprowadzenia wolnych wyborów na moderatorów w niezależnej ankiecie. Konieczna jest pełna transparentność wyników. Na stanowisko moderatora powinien mieć możliwość kandydowania każdy zarejestrowany i pełnoletni użytkownik forum.

3. Wprowadzenie kadencji 12-24 miesiące dla moderatorów. Publiczny mandat powinien być odnowiony po tym czasie.

Jeżeli tym razem nie będzie żadnej reakcji będziemy głosowali za całkowitym zaprzestaniem udziału w życiu forumowym i/lub przeniesienie się na inne forum pasjonatów audio.

A moderatorzy i właściciel zacierają ręce, bo słupki odwiedzin wzrastają po niebo. A oni właśnie od tego mają płacone. Im większy szum tym lepiej. Czy pozytywny czy negatywny to nie ma znaczenia. Użytkownicy sami się wykruszą, ale na ich miejsce przyjdzie 2x więcej za sprawą tego szumu.

Druga sprawa to "wybory" moda. Jeszcze nie słyszałem aby "pracownicy mogli wybierać prezesa".

Sama idea jest częściowo słuszna ale utopijna.

Panowie, jeśli protest ma się powieść niech każdy zamknie wszystkie swoje tematy dokonując przy tym wpisu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Druga sprawa to "wybory" moda. Jeszcze nie słyszałem aby "pracownicy mogli wybierać prezesa".

Co masz na myśli?

Kto tu jest pracownikiem?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Szymon, hamuj!

Większość ludzi ma chyba tak zwyczajnie sporo zarzutów do sposobu moderacji, a nie, że ty z Paltonem sobie depczecie po odciskach, a biedne niewiniątko SA został zbanowany.

Zakładka analog, dość hermetyczna, mało użytkowników stamtąd rozgląda się po innych zakładkach.

Nie znają więc Ciebie Szymonie, a SA ( owszem zaglądał) uważają za- hmm. Nie chcesz wiedzieć :)

Tymczasem ta zakładka w zasadzie stoi- zajrzyj. Tak nam dopiekła moderacja.

Można też wybrać Guzikiewicza forum;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Moderatorzy

Szymon, hamuj!

Większość ludzi ma chyba tak zwyczajnie sporo zarzutów do sposobu moderacji, a nie, że ty z Paltonem sobie depczecie po odciskach, a biedne niewiniątko SA został zbanowany.

Tak, ale to że każdy ma dość moderatorów to świetle obecnego regulaminu nie jest jeszcze powód do odwołania ich - potrzebny jest do tego formalny powód. To jak SA i Szymon są traktowani w prywatnej wojnie przez jednego z moderatorów jest jawnym łamaniem regulaminu. Capone poszedł do paki za podatki...

-----------------

jakiś problem zmienić regulamin? zablokował się przycisk?

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Osobiscie mam dosc rozpierniczania zakladki analog przez kilku troli i nieudolnego moderatora SlawkaR. Szczegolnie komentarzy wyrazajacych niechec i zlewanie z gory, jej uzytkownikow.

Wiem, ze osoby ktore juz nie biora aktywnego udzialu w zyciu forum, maja jak najgorszy poglad, na moderacje. W ich ocenie - Palton i Cir.

To by bylo, na tyle.

Vi ses senare...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

[1] moderatorzy i właściciel zacierają ręce

[2] nie słyszałem aby "pracownicy mogli wybierać prezesa".

Ad 1. Jeśli zacierają, to brak im wyobraźni. Forum to nie serwer, ale użytkownicy. Skoro zamknęliśmy prawie wszystkie tematy, to po co mam tu od jutra zaglądać? Chyba tylko PW sprawdzić. Nie zdechłem bez forum, gdy mnie palton na miesiąc zbanował za nieistniejący trolling w nieistniejącym wątku, to i teraz nie zdechnę. Zapewne forum beze mnie też nie zdechnie. Gorzej jeśli takich będą setki.

Ad 2. Byłoby to słuszne, gdyby forum nam płaciło za odwiedziny i pisanie. Ale to nie firma - prezesi i pracownicy. To społeczność. I choć to bardzo trudne kłopotliwe i żal trochę, bo jest tu jednak sporo pozostawionej wiedzy w rozmaitych tematach, to ta społeczność może się wynieść, na inny plac zabaw.

Miłego tygodnia życzę.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Tak, ale to że każdy ma dość adminów, to świetle obecnego regulaminu nie jest powód do odwołania adminów - potrzebny jest do tego formalny powód. To jak SA i Szymon są traktowani w prywatnej wojnie przez jednego z adminów jest jawnym łamaniem regulaminu. Capone poszedł do paki za podatki...

I co z tego, że Palton odejdzie?

Nieskuteczny, nieczytelny, uznaniowy, podszyty prywatną niechęcią lub przeciwnie do danych użytkowników, wspólne interesiki- zostaną. I co?

Nic się nie zmieni.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Idzie lato czas Palto(n) do szafy schować :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

demokracja jest - działajcie :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.