Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

cadam, 14 Lut 2010, 17:42

>W ustawieniach konta powinna być opcja umożliwiająca zmianę adresu email.

Sugestia jak najbardziej warta wdrożenia - przekazano Administracji.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Przy okazji informacja dla zainteresowanych: ponieważ z braku czasu nie byłem w stanie zajmować się w wystarczającym stopniu kierowaniem stroną, Fr@ntz był tak uprzejmy, że zechciał podzielić ze mną te obowiązki. W związku z tym nie muszę już trzymać się konta "Redaktor" (które pozostanie jako konto do dzaiłalności redakcyjno-administracyjnej, zwłaszcza do redagowania części magazynowej), i powoli będę mógł wrócić do mojego starego nicka.

PANOWIE JESTEŚMY DOROŚLI CZY DZIECIAKI?CZYŻBYM KOMUŚ NADEPNĄŁ NA ODCISK.WCIĘŁO MÓJ WĄTEK NA BOCZNICY,A DODAM ŻE BYŁA JEDNA ODPOWIEDŻ:CZYZBYM KOLEDZE PODPADŁ,NIEPAMIĘTAM KSYWKI.KOLEGA MNIE NAZWAŁ >KOLEJNYM SPECEM OD MARKETINGU

Coś się SPIERDZIELIŁO. Nie wiem, chyba przy okazji wprowadzania kolorków coś się namieszało. W każdym razie pod Operą i pod IE nie da się w ogóle wchodzić w zakładki, miałem też trudności z zalogowaniem się. Bardzo proszę naprawić. Teraz żeby przeglądać forum trzeba przez gogle wchodzić, paranoja!

Gość rochu

(Konto usunięte)

Może by zlikwidować zakładkę DIY w głównym menu serwisu?

Od pięciu lat świecą tam te same tematy a na "Audiofilski stolik o konstrukcji rurkowej, z kamiennymi półkami" to już patrzeć się nie można.

• Redaktorzy

rochu - pomysł jak najbardziej wart przemyślenia. Osobiście również byłbym za usunięciem dość muzealnej zakładki

Fr@ntz

"I am an audiophile"

josef, 17 Lut 2010, 22:56

>McG - jakiego masz IE? ja mam 8-ke i wszystko działa po staremu

U mnie zakładki już działają. Z wyjątkiem jednej-wybrane. Tam jest permanentnie mysql error:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

McG sprawdź czy czyszczenie plików tymczasowych/cache nie pomaga. U mnie pod FF nie widzę żadnych błędów, także po przełączeniu na IE (7.0) wszystko działa dobrze.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

Witam

Na chwilę obecną łatanie tego co jest zostało wstrzymane. Obecnie trwają przygotowania do modernizacji (a dokładnie migracji) forum na phpBB3 lub inny nowoczesny silnik.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Wątek w stereo "Wasze ustroje" - proponuję zmienić tylko tytuł (pozostawiając zawartość) na "Nasze ustroje - Forumowa galeria"

Da się?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

cadam, 22 Lut 2010, 10:43

>Brakuje możliwości usunięcia ogłoszenia gdy stanie się ono nieaktualne.

Czyżby opcja Ogłoszenia/Twoje ogłoszenia/usuń nie działała?

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.