Skocz do zawartości
IGNORED

OLIMPIADA CHINY 2008

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas gdy "śmietanka" tej planety bawi się na mapetszoł zwanym olimpiadą to Putin napada na Gruzję bez wypowiedzenia wojny.Ja tego dziadostwa made in china nie obejrzę napewno.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Po mapetszoł wszyscy pójdą się napić,pojeść,pouśmiechać do siebie,poobśliniać się nawzajem a na koniec w pełnym zadowoleniu rozejdą się do domów,a Gruzja i Tybet jak będą fikać to im "śmietanka" jeszcze dokopie.Tak na zakończenie przemiłego dnia.

miejmy nadzieję,ze się to jakoś przełoży na

>zdobycze medalowe Chińczyków ?

ze w sesie ze co?????

ze nie beda mieli duzo zlotych ??

ale srebrnych i brazu powinni miec duzo.. i to bedzie ich sukces...

WOLNY TYBET... po 123 latach...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Zastanawia mnie po co mamy tylu "działaczy" i dlaczego są bezkarni. kolejny raz okazuje się, że skopali sprawę.

Nasi pływacy dość zgodnie twierdzą, że stroje w jakich muszą występować nie są dobre. Mimo to rozlicza się sportowców z wyników. Przecież to jakaś parodia.

Jak jeździłem w zawodach XC, tak samo było z kadrą. Dostawali z góry sprzęt i nikt ich nawet nie pytał, czy opony im pasują czy nie ( w kolarstwie jest to bardzo ważne. Przeciętny zawodnik miał 3-5 kpl na każde zawody, oczywiście różnych typów opon ). Prywatne kluby ( a dla takiego jeździłem ) pozwalały na prawie pełen dobór komponentów, tak by zawodnikowi pasowały. I jeżeli zawodnik chciał mieć zielony koszyk na bidon i poprawiało mu to wyniki to taki dostawał bez zbędnych pytań ( w końcu samopoczucie zawodnika jest bardzo ważne ).

Dlaczego u nas "działacze" wiedzą wszystko lepiej ? I dlaczego im się na to pozwala ( w końcu dostają publiczne pieniądze )?

Wczoraj ogladalem jachciki - 49-ers. W konkursie polska zaloga. Start i poszli. Potem druga seria. W czolowce Austriacy, na koncu zaloga z Chin - nic dziwnego, w koncu pierwszy raz zobaczyli te lodki 4 lata temu. Polacy na zaszczytnym przedostatnim miejscu. Patrzy sie na to i zal sciska. Taka Austria co to musza wyjechac z kraju by zobaczyc morze i w pierwszej trojce a Polacy z Baltykiem i tradycja Jana z Kolna przedostatnia, przed Chinami. Normalna zegluga relaksowa. Caly wyscig trwal z 15 minut a Polacy doplywali 3 minuty za czolowka. Brzuch ich bolal?

pzdrw

soso

BOKS

Udział Kaczora w igrzyskach trwał niecały kwadrans. Występujący w wadze muszej bokser przegrał pierwsza walkę z Kazachem Miratem Sarsembajewem. Wynik - 4:15. Rozczarowanie jest więc spore:

Jestem bardzo rozczarowany. Analizowaliśmy sposób walki tego zawodnika, oglądałem go wiele razy. Atakował, był ambitny, szedł do przodu. A tu się okazało, że boksuje w zupełnie innym stylu. Cofał się, przytrzymywał. Całkiem nas oszukał.

Trener Ludwik Buczyński również porażkę zniósł po męsku...

[Kazach] Nie chciał boksować. Unikał walki, a Rafał nie mógł go dogonić.

Zastanawia nas tylko jedna rzecz. Skoro rywal nie boksował i unikał walki, to jakim cudem udało mu się pokonać Polaka tak wysoko?

:)

Ja tam se na giterze wole pograc niz zawrac se gitare olimpida.

Ale dla wszystkich ktorzy sie z chinczykow ( i ich produktow) nabijaja powiem tyle: Chinczycy zbudowali stadion mieszczacy 100.000 kibicow w ciagu 14 miesiecy.

(a jak tam ....czy stadion X-lecia jeszcze zyje??)

tragedia, przepasc polskiej reprezentacji do poziomu reszty poraza. faworyci do medali szczyca sie wyjsciem z eliminacji. jesli przy tym poziomie mieliby zdobywac medale dzieki fuksowi, to juz wole by inni bardziej zasluzenie je zdobywali.

negra, 14 Sie 2008, 11:48

>Jak na razie, przy tylko jednym secie straconym, czyli bez większych obciażeń przechodzą dalej.

>I tak im dopomóżcie niebiosa ;)

..i oby ich trema nie zzarla

pzdrw

soso

AFP

Szwedzki zapaśnik Ara Abrahamian cisnął na matę brązowy medal olimpijski w proteście przeciwko decyzjom sędziów pozbawiających go szansy walki o złoto w zapasach w stylu klasycznym w kategorii 84 kg. (...)Abrahamian przyjął w czwartek brązowy medal podczas ceremonii dekorowania medalami, zszedł z podium i "upuścił" krążek na środku zapaśniczej, przez którą przechodził. "Nie dbam o taki medal."

A nie mówiłem!!! Gość z bliska poznał, że to chińska podróba prawdziwego medalu i wściekł się nie na żarty.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...Mamy złoto!

Wielki sukces naszych siatkarzy i siatkarek. Mężczyźni przywiozą do kraju złoto, kobiety - srebro. Nie, nie z olimpiady w Pekinie. Z mistrzostw homoseksualnych sportowców w Barcelonie...

Przynajmniej geje i lesby mamy waleczne :)

jacch, 15 Sie 2008, 10:14

>...Mamy złoto!

>

>Wielki sukces naszych siatkarzy i siatkarek. Mężczyźni przywiozą do kraju złoto, kobiety - srebro.

>Nie, nie z olimpiady w Pekinie. Z mistrzostw homoseksualnych sportowców w Barcelonie...

>

>Przynajmniej geje i lesby mamy waleczne :)

Mylisz sie. To dlatego, ze homoseksualizm jest w Chinach zakazany ;-)

pzdrw

soso

A jednak jest pierwsze złoto!

Tomasz Majewski!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Brawo Tomasz Majewski.

Dziwią mnie te utyskiwania ,takie wyniki w sporcie jaka kultura fizyczna narodu.

Mieszkam w Trójmieście regularnie 2-3 razy w tygodniu biegam w lesie Oliwskim czy na plaży i..........

nikogo tam nie spotykam , nie mówię o bieganiu ,ale choćby tylko o spacerze - nikogo !!!

Miasto milionowe !!! I paru -3-5 rowerzystów.

W mojej klatce kilka osób trzyma psy i żaden z nich nie wychodzi ze swoim pupilem dalej jak na trawnik, a do lasu mamy ok.200-300m.

Sport jest do uprawiania, a nie do oglądania ;-) ;-)

Biegałem z racji zawodu po niemal całej europie i wszędzie spotykałem więcej osób uprawiających jogging niż u nas !

Także na Olimpiadzie wszystko jest ok. tak ma być.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.