Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2008

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Może by tak ktoś 'przytargał' do pokoju AudioStereo jakiś fajny wzmacniacz słuchawkowy. Wtedy jak nic biorę swoje AKG K 701 i z chęcią posłucham co tracę podłączając je na razie do dziurki we amplitunerze. Chętnie bym też posłuchał jakieś Grado SR325i albo wyżej.

Wiem wiem, że to nie koncert życzeń.. ale jakbym nie napisał to bym później żałował, że nie spróbowałem.

pozdrawiam wszystkich wybierających się na AudioShow.

P.S. Ja będę w niedzielę.

-> Apacz

W soboty i niedziele parkowanie w dozwolonych miejscach przy ulicy jest bezpłatne. Kiedy jest Audioshow, trudniej znaleźć miejsce wokół hotelu Sobieski, ale mimo to nigdy nie miałem problemu z zaparkowaniem na jednej z najbliższych ulic niezależnie od pory. Radzę Ci objechać hotel ruchem prawoskrętnym (np. wjeżdżając w Tarczyńską, na tyłach hotelu) - dwie powolne rundki i powinieneś zaparkować.

"Okazało się, że Hotel sprzedał nam dwa pokoje, w których ma gości na tzw. long stay i nie będą dostępne na czas wystawy." coś mi się wydaje, że o ile nie są to akurat odwiedzający AS, to to może byc ich ostatni pobyt w Sobieskim ;-)

Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale jest błąd na stronie o Audioshow, mianowicie bilet za 20 PLN upoważnia do wejścia do obu hotelu - czy AS ma być w trzech hotelach i ten bilet nie upoważnia do wejścia do trzeciego czy może jest jakieś inne wytłumaczenie? (np. przeklejenie tekstu z zeszłego roku bez sprawdzenia?).

Aha rozumiem, że podstronę o AS robił jakiś grafik z SITE S.A.? Technicznie to ja ją przełknę ale do k... nędzy kolory dobrał rewelacyjnie! ;)

Pozdrawiam,

Przeklejono plany hoteli ze strony Audio Show, i OCZYWIŚCIE zrobiono to źle, z błędami. Elberoth, dopilnuj "patronów medialnych". Patron medialny powinien dbać o rzetelność informacji, a nie odwalać robotę byle zbyć.

DLACZEGO wątek "Audio Show" jest widoczny TYLKO w zakładce stereo? Jak się wejdzie w "wybrane" to wątku już NIE widać w ogóle. JAKI TO MA SENS?

Poprawka: w "wybrane" wątek jest widoczny, ale nie jest ani przyklejony, ani pogrubiony jak w "stereo". Skutek jest taki, że jak nikt nic nie wpisuje, to wątek spada na dół listy.

Czy jest ktoś, kto się wybiera z Poznania? tylko na sobotę?

Ja się wybieram, więc może połączyć siły i jednym pojazdem?

mam dużą, komfortową amerykańska "skrzynkę na listy", to nas

zawiezie bladym świtem i wrócimy sobie wieczorową porą do domku :)

W razie gdyby ktoś był chętny, proszę o kontakt na PW.

Muzyka daje moc ciału, pogodę zmysłom i nieśmiertelność duszy!

A czy jest na liście wystawców na stronie ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

>borysko

Może być krucho, Krakowskie jest zamknięte dla ruchu a okolice parkingowe zajęte przez spacerowiczów. Gdyby była kiepska pogoda to może na powiślu (np. koło BUWu) lub w okolicach placu Piłsudkiego coś znajdziesz.

borysko, 6 Lis 2008, 10:04

>Pytanie do miejscowych: czy jest szansa na zaparkowanie samochodu w okolicach Bristolu? Czy sa tam

>miejsca parkingowe na ulicy?

Możesz wjechać pod sam Bristol ulicą Karową z dołu, z powiśla.

Alternatywnie możesz postawić na parkingu hotelu Europejskiego (vis-a-vis Bristolu) - wjazd od Placu Piłsudskiego.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ja z przykrością odwołuję swoja ofertę wyjazdową i możliwość zabrania

kogoś z Poznania, życie mi skomplikowało ten termin po raz trzeci

i nie dam rady pojechać ... :(

Całe szczęście, że dzisiaj, a nie w sobotę rano ...

Muzyka daje moc ciału, pogodę zmysłom i nieśmiertelność duszy!

Przymierzam się do zakupu stosunkowo niedrogiego sprzętu hifi – wzmaczniacz bądź amplituner stereo (max. do 3000zł) + CD (max. do 2500zł). W tym celu wybieram się na audioshow z nadzieją na odsłuch jakiś ciekawych klocków :) Czy szanowni koledzy mogliby doradzić ewentualne pokoje/stoiska firm, które powinienem obowiązkowo odwiedzić? Niestety z uwagi na ograniczony czas do dyspozycji mam jedynie sobotę :(

Chciałbym efektywnie spożytkować wyjazd i wrócić z jakimiś konkretnymi faworytami a nie rozczarowaniem, że zmarnowałem czas. Od blisko roku rozglądam się za sprzętem (fora internetowe, czasopisma, wypowiedzi użytkowników). Na mojej obecnej liście typów znajdują się Cambridge Audio 740A+C, Advance Acoustic MAP 305 DA II + MCD 203II, XINDAK A-06 + XINDAK C-06, CD Xindak XA-6950V/MUSE 2.0 (ten ostatni zestaw chyba mi się nie zmieści w budżecie... ) . Niestety we Wrocławiu praktycznie nie ma możliwości odsłuchu wymienionego sprzętu. Bardzo Was proszę o sugestie klocków, które powinienem również odsłuchać. Do audioshow 2009 to raczej nie wytrzymam:) Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.

Niestety w tym roku seminariów jako takich nie będzie. Osoba która miała je poprowadzić (z jednej z gazet) niestety na 3 tyg. przed imprezą wystawiła nas do wiatru :-(

Salę po seminariach oddaliśmy firmie Sharp, która zgłosiła się na ostatni dzwonek.

I jeszcze z cyklu "nowości z ostatniej chwili":

Vienna Acoustics Klimt - topowy model VA @ 63.000zł. Kyriad, sala Aria.

A.D.A.M. Tensor Alpha - topowy model firmy A.D.A.M., Sobieski, Apartament 601."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-579-100002023 1226011611_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Dlatego niestety odpadliśmy. Planowałem coś w rodzaju spotkań z prezentacjami, ale nagle wyszło, że sami zostaliśmy na placu boju. W rezultacie (tak jak napisałem w odpowiednim miejscu na naszej stronie Audio Show) zaplanowałem czas na bardziej kameralne spotkania w naszym pokoju - jedno ze mną (to będzie dla wszystkich, którzy chcą nawrzucać recenzentom i w ogóle kłócić się), a drugie z Dankiem Elbaumem (tu będą kłócić się zainteresowani techniką lampową). Jeśli będzi zainteresowanie, powtórzymy to następnego dnia.

Mama pytanie, czy z Śląska wybiera się ktoś samochodem na AS i ma wolne miejsce? Oczywiście dokładam sie proporcjonalnie do paliwa. Chodzi o region Katowice, Gliwice, Chorzów.. Ja jestem z Rudy Ślakiej. Wybieram sie prawdopodobnie tylko na 1 dzień a pare godzin w pociagu moze nieźle słuch stepić... ;) Pozdrawiam Jakby co moje GG 6694526. Mam nadzieje że tym pytaniem nie pogwałciłem regulaminu .. ? jesli tak - sorki

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.