Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

No co ty,sam nie wiesz co piszesz?Przecież to ty powoływałeś się na jakieś obliczenia!

ted

To właśnie PiS chce aby ludzie myśleli tak jak ty.Dałeś się złapać na haczyk!

Przecież to ty powoływałeś się na jakieś obliczenia!

Powiedziałeś że nie rozumiem obliczeń.

Których obliczeń?

Strona raportu, proszę.

Będziesz rozmawiał merytorycznie czy masz tu umowę o dzieło od ilości postów?

link_L1K4hOTr2e6ctuUIVSaVZIyWHwXnqQ6u,w300h223.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

czytaj sobie czytaj.

dziwię się twojej bezgranicznej wierze w rewelacje Macierewicza.Człowieka,który ośmieszył i skompromitował polskie służby specjalne a konsekwencje finansowe państwo polskie ponosi do tej pory.Człowieka,który zaczynał jako trockista a obecnie jest prawicowcem.Ignorantem w sprawach służb i wywiadu,który ewidentnie szkodzi tym służbom.Który być może( świadomie lub nie) jest wykorzystywany przez służby innych państw.Czemu jemu wierzysz a polskiej prokuraturze nie.Czemu nie wierzysz komisji Millera,której celem jak każdej komisji badania wypadków lotniczych było zbadanie okoliczności i przyczyn katastrofy.Natomiast określenie ewentualnej odpowiedzialności urzędników państwowych czy organów państwowych w zakresie niedopełnienia obowiązków służbowych tym zajmują się prokuratury.Cywilna i wojskowa.

i nie zapominajmy, człowieka, który ma wzrok szaleńca :)

No co ty,sam nie wiesz co piszesz?Przecież to ty powoływałeś się na jakieś obliczenia!

ted

To właśnie PiS chce aby ludzie myśleli tak jak ty.Dałeś się złapać na haczyk!

To jest tylko Twoje rozumowanie,moje jest jak wcześniej napisałem,sugeruje zupełnie coś innego,na tym polega wolnośc myśli,demokracja,mówi to coś,jego mości?Próbujecie za wszelką cenę pozbawić człowieka "własnego"myślenia i tylko o to mi tu chodzi!Niegodziwośc na tym polega,aby komuś wcisnąć co ma rozumieć i jak postępować!Na wzór wspólczesnych mediów!Wara wam od zabijania w ludziach wolnej myśli,to juz przerabialiśmy w dość odległej przeszłości.Nie mam ochoty zresztą,tu uczestniczyć w zwykłej połajance...

ted

Są ludzie,którzy twierdzą,że Ziemia jest płaska.Mają do tego prawo!

A teraz na poważnie.Możesz oczywiście wierzyć w co chcesz i nikt ci tego nie zabrania( nie bardzo rozumiem tych odniesień do przeszłości).Tyle tylko,że ten podział Polaków na lud smoleński i tych niewierzących w zamach to nie jest banał i drobiazg.To jest podział na lata,na pokolenia.Ten podział niszczy scenę polityczną i niszczy i napuszcza na siebie Polaków.

Tak więc tworzenie kolejnych wersji zamachu i mnożenie nowych "faktów" przez ignorantów i awanturników politycznych jest wysoce szkodliwe dla kraju.

Są ludzie,którzy twierdzą,że Ziemia jest płaska.

Ta teza przygniata pełowskie lemingi i zmusza do przerw w niemyśleniu, niestety...na ułamek sekundy...

Dowodem tego wywiad Olejnik z Seremetem. Załosne.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ten podział niszczy scenę polityczną i niszczy i napuszcza na siebie Polaków.

Wybacz ale Polacy są tylko po jednej stronie sporu.

Polacy vs. ruskie sługusy.

Tak wygląda podział.

Chcesz się zwać Polakiem - żądaj prawdy o Smoleńsku.

Chcesz by prawda była ukryta - jak możesz nazywać się Polakiem?

Szczegóły w raporcie którego nie czytałeś (nie mam pojęcia - dlaczego).

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W sztucznej mgle w trakcie ściągania magnesem otrzymywali kłamliwe komunikaty z wieży, podczas których wybuchł trotyl na pokładzie. Mimo wielodrożnego zamachu 3 przeżyło. Wot mołodcy!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Jeszcze do niedawna zaufany pełnomocnik Kaczyńskiego Jarosława, który reprezentował prezesa w śledztwie smoleńskim, dziś jest wrogiem numer jeden ludu PiSowskiego. Mecenas Rafał Rogalski, bo o nim mowa, mocno skrytykował teorie Macierewicza Antoniego w sprawie trzech osób, które miałyby rzekomo przeżyć katastrofę, sugerując jednocześnie przebadanie osła Antoniego przez specjalistów lekarskich. W odpowiedzi, Antoni Macierewicz współczuje mecenasowi Rogalskiemu, a nawet bardzo współczuje, ponieważ jest człowiekiem, który współczuje wszystkim ludziom znajdującym się w trudnej sytuacji... nie sprecyzował jednak, co dokładnie ma na myśli, mówiąc o współczuciu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Widziałem Seremeta w Kropce.Nie było tam nic żałosnego.

doktorku

To nie ty będziesz decydował kto jest a kto nie jest dobrym Polakiem.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Wybacz ale Polacy są tylko po jednej stronie sporu.

Polacy vs. ruskie sługusy.

Tak wygląda podział.

Chcesz by prawda była ukryta - jak możesz nazywać się Polakiem?

Szczegóły w raporcie którego nie czytałeś (nie mam pojęcia - dlaczego).

Nie ty decydujesz irlandzka wywłoko, kto jest Polakiem.

Smoleński syndrom(paranoidalny) zbiera coraz większe żniwo...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

....żniwo to dopiero zaczną zbierać twórcy puzzli, aby nabić kabzy kosztem choćby dzieci....

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

A ja z uporem maniaka powtarzam pytanie o motywy.Jakie były motywy i jakie korzyści odniosła Rosja?

Pytam już od trzech lat!

doktorku

Skąd to przekonanie,że eksperci Antka są lepsi od Millera?Czyżby znowu intuicja?Z tych obliczeń to guzik zrozumiałeś!

Pisząc o tych "ekspertach" miałeś na myśli siebie?Jeśli tak to gratuluję dobrego samopoczucia.

No i ciągle bez odpowiedzi pozostaje fundamentalne pytanie o motywy.Po co mieli by to zrobić?Jaką mieli korzyść?Bo bez motywu zbrodnia jest bez sensu.

Swoją opinię o motywach zamieściłem na poprzedniej stronie.

ten jest dobry hehehehe.....herbatnik hehehehe.........

Panowie , czy to możliwe ?

Ukryta Zawartość

post-19955-0-40271000-1366325049_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Widziałem Seremeta w Kropce.Nie było tam nic żałosnego.

Telewizję ogląda sie bez szmatki na oczach i słucha bez stoperów w uszach, Wojciechu.

Seremet jest, był i będzie zawsze żałosny nawet przy Olejnik.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

CZemu kamikaze? Możesz mi to wytłumaczyć gdzie widzisz jakąkolwiek analogię?

Panowie , czy to możliwe ?

Tak, przecież napisali. Nikogo z polskiej dyplomacji nie było.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

ten jest dobry hehehehe.....herbatnik hehehehe.........

To wszystko co masz do powiedzenia?Tak się spodziewałem!Zero argumentacji!Amok!

xniwax

Żałosny to jesteś Ty w dyskusjach pozbawionych jakiejkolwiek argumentacji.

wojciechu, o jakiej argumentacji chcesz porozmawiac, jak i z jednej i z drugiej strony padaja tylko, "amoki", "lemingi" i "pisdraki".... sam czytalem oba "raporty" i daja w sumie wiele do myslenia...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.