Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro,

żadne brednie, Ja tam byłem, wszystko widziałem . truutuuuu truuuutuuuuuu truuuuttuuuuuu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Jest malo prawdopodobne zeby wszyscy od razu zgineli.

Jaro,

żadne brednie, Ja tam byłem, wszystko widziałem . truutuuuu truuuutuuuuuu truuuuttuuuuuu

tak myslalem

Ukryta Zawartość

A powyżej - wypowiedź z Litwy. Dlaczego Amerykanie nie ujawniają swoich zdjęć satelitarnych na których widać zamach - odpowiedź w powyższym tekście.

Eksperyment prof. Biniendy z próbką aluminium jednoznacznie demaskuje kłamstwa Laska i jego kompanów:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ale to napisał Rosjanin - Gieorgij Gordin, :)

Oryginał tutaj:

A to baardzo przepraszam! Jeżeli napisał to Rosjanin to musi być prawda!

Jestem Europejczykiem.

A to baardzo przepraszam! Jeżeli napisał to Rosjanin to musi być prawda!

Jeśli sami Rosjanie widzą w zamachu smoleńskim rękę Władimira Władimirowicza to czemu im przeczysz?

Chcesz być świętszy od papieża?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tak "pracuje" zespół Macciarka...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jeśli sami Rosjanie widzą w zamachu smoleńskim rękę Władimira Władimirowicza to czemu im przeczysz?

Chcesz być świętszy od papieża?

W zależności od tego, co ci pasuje raz Rosjanie łżą jak psy a za chwilę są krynicą wiedzy i prawdy.

Nie zdajesz sobie sprawy z własnej śmieszności?

Jestem Europejczykiem.

W zależności od tego, co ci pasuje raz Rosjanie łżą jak psy a za chwilę są krynicą wiedzy i prawdy.

Przecie rządowi Rosjanie łżą, tak jak i rządowi Polacy.

To robi różnicę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dziwią mnie telewizyjne transmisje z zaklinania rzeczywistości, propagowania guseł i czarów

- mówiła na antenie radia tok fm Janina Paradowska. To ocena publicystki w sprawie "skandalicznej" decyzji władz Telewizji Polskiej, która zdecydowała się na transmisję z posiedzenia parlamentarnego zespołu ds. wyjaśnienia przyczyn katastrofy smoleńskiej.

Ukryta Zawartość

Mamy taką sytuację, że zespół pana Macieja Laska pokazuje konkretne, bardzo przekonujące dowody, a z tamtej strony jak gdyby nigdy nic odbywa się ten sam sabat uczonych, którzy przekonują, transmituje to telewizja publiczna... Muszę powiedzieć - mnie to zbulwersowało. Tak będziemy się bawić? Długo jeszcze?

- piekliła się Paradowska a raczej Rachela Busch.

Ukryta Zawartość

Tomek.

Nie demaskuj się...

Tak "pracuje" zespół Macciarka...

Ukryta Zawartość

Za przyznanie się do fabrykowania informacji i kłamstwa powinni tego idiotę wsadzić do więzienia od razu po wyjściu ze studia.

Chore państwo!

Ukryta Zawartość

[...] Za przyznanie się do fabrykowania informacji i kłamstwa powinni tego idiotę wsadzić do więzienia od razu po wyjściu ze studia.

Chore państwo!

Wprawdzie idiota, ale uczciwy proces mu się należy (no i w ramach wyroku odsuniecie od zawodu, zważywszy na zerową wiarygodność).

Ale fakt, doraźnie 48 godzin na dechach w komisariacie dało by mu do myślenia.

P.S.

Coraz częściej mi wstyd, że przyszło mi uprawiać tę samą profesję, co taka gnida.

Uważam Antka Policmajstra za wielce zacnego człowieka.

I to w zasadzie skrót wszystkiego , co doktorek pier**li lub wkleja.

Za przyznanie się do fabrykowania informacji i kłamstwa powinni tego idiotę (Macierewicza, przyp. mój) wsadzić do więzienia od razu po wyjściu ze studia.

Chore państwo!

W trakcie oglądania "rozmowy" z Macierewiczem moja żona stwierdziła, że nie ma na co czekać i pielęgniarze powinni wkroczyć do studia i zapakować Antka w kaftan na wizji, na żywo.

Rzeczywiście tylko takie spektakularne posunięcie mogło by przywrócić ludziom wiarę w Państwo i w rządzących nami polityków.

Jestem Europejczykiem.

Boże, Ten naród już kompletnie zgłupiał!

Ktoś wie, kiedy uchylą immunitet Macierewiczowi?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

To akurat był niejaki Ronda Jacek, profesor.

Ale powinni ich pozamykać wszystkich.

Nie, nie...

Ja piszę o rozmowie Antka z Panią Redaktor której nazwiska nie pamiętam w TVP Info wczoraj, po Wiadomościach i po rozmowie Kraśki z Laskiem.

Antek odpier**lil taki cyrk, że wkroczenie sanitariuszy z kaftanem byłoby w pełni usprawiedliwione.

Jestem Europejczykiem.

po kompromitacji pajaców od Antka?

Co ma rządowy Rusek i rządowy Polak do kompromitacji sejmowego Polaka?

Tak, czy inaczej wszystkie trzy mają tyle do wyjaśnienia sprawy jak TY do rozumu.

Tak w ogóle Macierewicz to taki Lepper tylko dużo bardziej destruktywny.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Widzę wielką mobilizację i wielki strach lemingów.

Potwornie was lęk trzepie, bo nadchodzi moment wyjaśnienia prawdy! :)

Widzę wielką mobilizację i wielki strach [...]

Ha, ha :) Kolejny nosek ubrudzony i raczej nie do umycia. Zważywszy, że trzeba sięgać do prezesowego tyłeczka aż z Wyspy, nosek musi być co najmniej tak wielki, jak Pinokia (co zresztą pasuje do stylu naszego rozmufffcy).

nadchodzi moment wyjaśnienia prawdy! :)

No , k**wa - czas by był , bo się Maciorowatymi już rzygać chce. Krew byś oddał Górskiemu , albo co...

Ja też to widzę, ze strony PiSSowskich lemingów wiedzionych na manowce przez Wielkiego Szamana Smoleńskiego, Antoniego "Che" Macierewicza.

Co ma rządowy Rusek i rządowy Polak do kompromitacji sejmowego Polaka?

Tak, czy inaczej wszystkie trzy mają tyle do wyjaśnienia sprawy jak TY do rozumu.

Dokładnie nic. Całkiem przypadkiem iksik dobrze kombinujesz. Rząd nie ma nic wspólnego z paranoją Macierewicza, natomiast idioci którzy ja podsycają powinni odpowiadać za nieudzielenie pomocy ciążko choremu.

Jestem Europejczykiem.

po tym jak dyletant WSI zawiadomił prokuratora generalnego o napaści hakerskiej złożył wniosek do MON a udostępnienie dwóch F16 do walki z cyber hakerami

to najnowsze news z republica.pl

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

gacie pełne :))

Ja też to widzę, ze strony PiSSowskich lemingów wiedzionych na manowce przez Wielkiego Szamana Smoleńskiego, Antoniego "Che" Macierewicza.

jaro jesteś wielki hehe

Rząd nie ma nic wspólnego z paranoją Macierewicza,

O tyle ma, że jest jednym z ogniw łańcucha tragicznych zdarzeń.

Macierewicz jest tylko skutkiem idiotycznego rządzenia, a właściwie nierządu.

Na wyjaśnieniu prawdziwych przyczyn tragedii wszystkim zależy, a to oznacza w tym kraju tylko jedno - nic

natomiast idioci którzy ja podsycają powinni odpowiadać za nieudzielenie pomocy ciążko choremu.

LASEK TEŻ??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.