Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny facet wpadł krok po kroku w paranoję. I jeszcze pewnie kocha tych którzy go w nią wpędzili.

Za dalekie wnioski Jarku wyciagasz....za dalekie. Podobnie moglbym Ciebie szkalowac mowiac ze masz popiersie Tuska w barku kolo Whisky.

Ale moze z piaskownicy wyjdziemy prawda?

Moja sprawa co mysle i jak analizuje pewne fakty. Smrodu ktory wyplywa co rusz z tej tragedii nie mozna zbyc okresleniem "piardzik"

Co wiecej...gdyby te wszystkie informacje wyszly na raz to by bylo grubo. Na szczescie dla oficjalnej wersji sa one dozowane ...

Co wiecej...gdyby te wszystkie informacje wyszly na raz to by bylo grubo. Na szczescie dla oficjalnej wersji sa one dozowane ...

Na nieszczęście informacje o ignorancji i kłamstwach "ekspertuff" Antka wypłynęły dopiero teraz, bo byłoby mniej cyrku i paranoi. Ale dobrze że jednak wypłynęły i widać dobrze całą nędzę zwolenników spiskowej teorii.

Jestem Europejczykiem.

p. Laskek byl na miejscu katastrofy i badal, a nie jak jakis tam Ciszewski z Binienda...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ta prawda objawiona co raż cieńsza jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Na nieszczęście informacje o ignorancji i kłamstwach "ekspertuff" Antka wypłynęły dopiero teraz, bo byłoby mniej cyrku i paranoi. Ale dobrze że jednak wypłynęły i widać dobrze całą nędzę zwolenników spiskowej teorii.

Hmm czy do spiskowej teorii zaliczasz tez tych ktorzy po prostu nie wierza w raporty Anodiny i Millera?

Czy trzeba byc lovelasem Macierewicza by nie przyjmowac wszystkiego na wiare ?

Kontrast stary kontrast...

Czy ja wiem... Ani Lasek ani Binienda na miejscu katastrofy nie byli... Komu wierzyc?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Polska jest dla Polaków, dla sprzedajnych zapszańców nie ma tu miejsca!

Absolutnie się zgadzamy! :)

A daj spokój... taki sondaż to niepoważny argument. Za taki sondaż ktoś agencji płaci.Płaci - to i wymaga... A kto płaci wymaga? Ano - zamawiający! No to teraz spójrz kto zamówił ów sondaż: reżimowe Wiadomości! Więc ten sondaż ma akurat tyle wspólnego z prawdą co koń z koniakiem.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Czy ja wiem... Ani Lasek ani Binienda na miejscu katastrofy nie byli... Komu wierzyc?

absolutnie fox nie należy wierzyć nikomu.masz łeb na karku to kojarz fakty, słuchaj dwóch stron.

poczytaj raporty millera, referat artymowicza, jego wizualizacje, dla równowagi poczytaj speców macierenki, trochę pooglądaj katastrofy lotnicze i posłuchaj ekspertów z branży(lotnictwo cywilne etc) i znajdziesz na wszystko odpowiedź.

terror, napisz mi dlaczego raport milera opiera sie na zdjeciach jakiegos blogera?

Gdybym dysponowal taka wiedza pewnie juz bym sie powiesil....albo strzelil sobie na parkingu w garazu.

Kolego spokojnie ani Kaczyński (nawet "genialny" Lech) ani Premier Tusk czy ktoś inny na takie poświęcenie ze strony Kolegi nie zasługują. Naprawdę !!!

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Hmm czy do spiskowej teorii zaliczasz tez tych ktorzy po prostu nie wierza w raporty Anodiny i Millera?

Wiesz co Robert? Widzę, że dyskusja z Tobą nie ma sensu. A wiesz dlaczego? Dlatego, że ty piszesz o "wierze" w raporty. Dla mnie nie jest to kwestia wiary, w ogóle nie rozumiem, dlaczego miałbym "wierzyć" w taki, czy inny raport. To kwestia analizy treści raportów a nie "wiary" w cokolwiek.

Jestem Europejczykiem.

Rosjanom to na reke. Podsycaja antagonizmy

Tu Kolega ma rację. "Szopka smoleńska" jest na rękę Rosji i dlatego można snuć podejrzenia, że Antoni i spółka są przez nich manipulowani (może nawet jest w śród nich "kret"). ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jarku inaczej...dla Ciebie wiazace sa wnioski z raportow Anodiny i Millera mimo ze oba maja wiele merytorycznych bledow.

I dlaczego do diabla w co drugim poscie piszesz ze dyskusja ze mna bez sensu ale podejmujesz wyzwanie i nadal dyskutujesz.

Masz prawo uznac mnie na lovelasa Maciarka i oblakanego jezuite z tv trwam :) Twoja wolna wola :)

Juz Ci pisalem kilka razy....szanuj wlasne opinie i własne słowa :)

terror, napisz mi dlaczego raport milera opiera sie na zdjeciach jakiegos blogera?

pisanie, że opieranie się na zdjęciach blogera jest wysoce przesadzone.

podaj e mail prześlę Ci raport + załącznik, nie będziesz miał wątpliwości

Jarku inaczej...dla Ciebie wiazace sa wnioski z raportow Anodiny i Millera mimo ze oba maja wiele merytorycznych bledow.

I dlaczego do diabla w co drugim poscie piszesz ze dyskusja ze mna bez sensu ale podejmujesz wyzwanie i nadal dyskutujesz.

Przez grzeczność k...wa, tylko i wyłącznie.

Jestem Europejczykiem.

Przez grzeczność k...wa, tylko i wyłącznie.

To przestan wypisywac ze konczysz rozmowe, nie bedziesz wiecej dystkutowac itd...bo zachowujesz sie jak typowa BABA :)

co pytluje pytluje pytluje non stop ze nie chce sie klocic :)

Ja do Ciebie przez grzecznosc nie pisze ze dystkusja jest bez sensu z Toba.

Absolutnie się zgadzamy! :)

A daj spokój... taki sondaż to niepoważny argument. Za taki sondaż ktoś agencji płaci.Płaci - to i wymaga... A kto płaci wymaga? Ano - zamawiający! No to teraz spójrz kto zamówił ów sondaż: reżimowe Wiadomości! Więc ten sondaż ma akurat tyle wspólnego z prawdą co koń z koniakiem.

zaraz zaraz, widomości, tvn, polsat to reżim.

to co wam zostanie, podtrzymywać kłamstwo na tv trwam ....tylko?

Nie "podtrzymywaćkłamstwo"

to co wam zostanie, podtrzymywać kłamstwo na tv trwam ....tylko?

Nie "podtrzymywać kłamstwo" tylko walczyć o prawdę.

I nie tylko w TV Plwam. Jest jeszcze wiele niezależnych, prawdziwie wolnych mediów: np. TV Republika czy niezaleznatelewizja.pl...

Ta ostatnia utrzymuje się WYŁĄCZNIE ze społecznych datków i wykonuje IMO świetną robotę. Pewno, że nie ma fajerwerków jak w WSI24 ale czym chata bogata... polecam ich "dzienniki" Alternews na Youtube... programy są w HD a - co najważniejsze - jest czysta informacja,nie skażona kłamstwem i propagandą. Co ciekawe - oni wcale nie są antyrządowi czy propisowscy. Mam wrażenie, że chcą budować społeczeństwo oparte na zupełnie innych, niż partyjne, zasadach.

Tu dla przykładu wczorajsze Alternews - widzisz tu choćby ślad propagandy?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

I nie tylko w TV Plwam. Jest jeszcze wiele niezależnych, prawdziwie wolnych mediów: np. TV Republika czy niezaleznatelewizja.pl...

Ta ostatnia utrzymuje się WYŁĄCZNIE ze społecznych datków i wykonuje IMO świetną robotę. Pewno, że nie ma fajerwerków jak w WSI24 ale czym chata bogata... polecam ich "dzienniki" Alternews na Youtube... programy są w HD a - co najważniejsze - jest czysta informacja,nie skażona kłamstwem i propagandą. Co ciekawe - oni wcale nie są antyrządowi czy propisowscy. Mam wrażenie, że chcą budować społeczeństwo oparte na zupełnie innych, niż partyjne, zasadach.

nie masz wrażenie, że u was wszystko jest inne, takie niezależne, prawdziwe.....może poprostu inne media kłamią na potenge.a może ty mieszkasz w polsce a nie irlandi, może polakiem nie jesteś?

nie masz wrażenie, że u was wszystko jest inne, takie niezależne, prawdziwe.....może poprostu inne media kłamią na potenge.a może ty mieszkasz w polsce a nie irlandi, może polakiem nie jesteś?

może powinieneś przestać pić od rana? Dżentelmen nie powinien tykać alkoholu przed zachodem słońca.

Dżentelmen nie powinien tykać alkoholu przed zachodem słońca.

Noż k**wa przesadziłeś i to mocno! :))

Ten Zagórski z yutuba powyżej to niezłe ma jazdy, pewnie po zielu...:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Churchill walił od rana i przeszedł do historii jako wybitny mąż stanu więc nie fetyszyzowałbym stanu trzeźwości.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

pierdolenie o Chopinie.

puknij się doktore w łeb.

Ukryta Zawartość

...Tu dla przykładu wczorajsze Alternews - widzisz tu choćby ślad propagandy?

Ukryta Zawartość

Przesłuchałem minutę i już wyłapałem. Prowadzący zaczynając relację z debaty sejmowej na temat 6-latków w szkołach od razu założył że ten pomysł jest zły, podał parę przykładów przeciw i dalej gadka szmatka z zaproszonym gościem (pewnie przytakiwał prowadzącemu, nie słuchałem już). To nie jest INFORMACJA, to jest PROPAGANDA właśnie.

W ogóle to klimat tego kanału zajeżdża mi sektą - ten prowadzący jakiś taki gładki i oślizły.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.