Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

terror, napisz mi dlaczego raport milera opiera sie na zdjeciach jakiegos blogera?

Foty były zrobione zaraz po katastrofie.

Gdy znaleźli się tam polscy prokuratorzy nie było już ciał, a na pewno było już po akcji strażaków...

Stąd te drastyczne filmy są jedynie autorstwa Rosjan.

A dlaczego blogerów?

A może bloger był w zespole strażaków. Może był zwyczajnym Rosjaninem, który najszybciej dostał się na miejsce... albo bloger od takiego odkupił materiał...

W Rosji jest większy burdel jak u nas. Wycieki są na każdym etapie.

A propos wycieków. Nawet z takiej Ameryki, niejaki Edward Snowden nieźle wyciągnął i to tajnych informacji...

Foty były zrobione zaraz po katastrofie.

Gdy znaleźli się tam polscy prokuratorzy nie było już ciał, a na pewno było już po akcji strażaków...

Stąd te drastyczne filmy są jedynie autorstwa Rosjan.

A dlaczego blogerów?

A może bloger był w zespole strażaków. Może był zwyczajnym Rosjaninem, który najszybciej dostał się na miejsce... albo bloger od takiego odkupił materiał...

W Rosji jest większy burdel jak u nas. Wycieki są na każdym etapie.

A propos wycieków. Nawet z takiej Ameryki, niejaki Edward Snowden nieźle wyciągnął i to tajnych informacji...

To był "kontrolowany" wyciek z FSB czy innych rosyjskich służb dla podgrzania atmosfery w Polsce.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Tusk: będzie analiza historii śledztwa smoleńskiego

Pre­mier Do­nald Tusk za­po­wie­dział, że praw­do­po­dob­nie prze­ka­że pol­skiej opi­nii pu­blicz­nej "uar­gu­men­to­wa­ny i dłuż­szy wywód na temat hi­sto­rii śledz­twa smo­leń­skie­go" oraz na temat tego, co z tą spra­wą robi par­la­men­tar­ny ze­spół An­to­nie­go Ma­cie­re­wi­cza i pre­zes PiS Ja­ro­sław Ka­czyń­ski.

fot.PAP/Leszek Szymańskifot.PAP/Leszek SzymańskiFoto: PAP

- Ja się nie dzi­wię lu­dziom w Pol­sce, że po tym upior­nym za­cho­wa­niu (...), jakie wy­two­rzył PiS z Ma­cie­re­wi­czem na czele (...), mają po­waż­ny pro­blem, żeby zro­zu­mieć, o co w tym wszyst­kim cho­dzi - pod­kre­ślił Tusk na kon­fe­ren­cji pra­so­wej w Bruk­se­li py­ta­ny o son­daż TVP, we­dług któ­re­go 45 proc. Po­la­ków nie wie, komu wie­rzyć w kwe­stii wy­ja­śnia­nia ka­ta­stro­fy smo­leń­skiej.

- Ja po­zwo­lę sobie praw­do­po­dob­nie prze­ka­zać pol­skiej opi­nii pu­blicz­nej taki uar­gu­men­to­wa­ny i dłuż­szy wywód na temat hi­sto­rii śledz­twa smo­leń­skie­go i tego, co z tą spra­wą robi ze­spół Ma­cie­re­wi­cza i pre­zes Ka­czyń­ski - za­po­wie­dział pre­mier.

- Uwa­żam, że naj­wyż­szy czas, aby po­wie­dzieć, nie pół żar­tem, nie pół serio, nie w tonie ka­ba­re­to­wym, tylko na­praw­dę serio po­wie­dzieć, co ci po­li­ty­cy zro­bi­li ze spra­wy smo­leń­skiej i zro­bi­li z Po­la­ka­mi. A zro­bi­li rzecz strasz­ną i po­win­ni wziąć za to od­po­wie­dzial­ność - oświad­czył Tusk.

No! Pokażesz Tusku jaja czy nie?

Polska oczekuje od Ciebie działań.

Do lochu z buntownikami!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jeżeli lejesz bez ziela to szacun...

Zmień urologa....

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No! Pokażesz Tusku jaja czy nie?

Trza było wcześniej pokazywać, teraz to tylko zbuki będą.

Trzeba było 3 lata temu powołać komisję niezależną od Tuska, Putina i Macierewicza.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ot.PAP/Leszek Szymańskifot.PAP/Leszek SzymańskiFoto: PAP

- Ja się nie dzi­wię lu­dziom w Pol­sce, że po tym upior­nym za­cho­wa­niu (...), jakie wy­two­rzył PiS z Ma­cie­re­wi­czem na czele (...), mają po­waż­ny pro­blem, żeby zro­zu­mieć, o co w tym wszyst­kim cho­dzi - pod­kre­ślił Tusk na kon­fe­ren­cji pra­so­wej w Bruk­se­li py­ta­ny o son­daż TVP, we­dług któ­re­go 45 proc. Po­la­ków nie wie, komu wie­rzyć w kwe­stii wy­ja­śnia­nia ka­ta­stro­fy smo­leń­ski

Brawo Donald Brawo Władimir Brawo TVN Brawo Publiczna !!! --- Jesteście Socjotechnicznymi Debeściakami. Metody które stosujecie są bardzo nowoczesne, iście światowe, w dziedzinie PR nie macie sobie równych przyklaskuje wam 45% procentowa- bez-mózgowa papka którą sobie stworzyliście i która jest tak konsumpcyjnie rozchwiana że można z nią robić co się chce. Niestety mowa tutaj o części naszego społeczeństwa która w pocie czoła zapier...la od rana do wieczora wyrabiając plany dla waszych kolegów którzy koszą kasę tworząc coraz wymyślniejsze sposoby zniewolenia umysłu tejże papki.

Państwa polskiego już prawie nie ma zostało ono zastąpione outsourcingiem ( To jest iście światowy outsourcing ---instrukcje są wydawane raz ze wschodu raz z zachodu ).

W dzisiejszym biuletynie Donek dostał instrukcję ( ze wschodu ) żeby zrobić pewne "podsumowanie" żeby czasem się tej "bezmózgiej papce" coś nie pokręciło.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Szkoda było publicznej czyli naszej, wspólnej ,kasy na twoje wykształcenie.

Szkoda było publicznej czyli naszej, wspólnej ,kasy na twoje wykształcenie.

Kasa nie poszła w las już dawno spłaciłem dług wobec Państwa w podatkach dziś 25 czyli dzień płacenia VAT-u szarpnęło mną niemiłosiernie, tak więc ten ułamek co poszedł na moje wykształcenie spłaciłem już pewnie 15 lat temu w pierwszych miesiącach prowadzenia działalności gospodarczej szkoda tylko że pieniądze które w pocie czoła ja i wielu innych wypracowuje idą na tę bandę imbecyli przy władzy którzy lekka ręką potrafią wydać grube miliardy na zapewnienie sobie miejsca przy korytach.

Państwa już nie ma został sam outsourcing----jeśli jeszcze nie zdajecie sobie z tego sprawy że jesteście częścią machiny do robienia kasy dla zachodnich korporacji to pogratulować!!!

Jakich wam trzeba jeszcze dowodów na to że to władza jest absolutnie i bezwarunkowo podporządkowana instrukcjom wydawanym z zewnątrz?

Szkoda, że na takiego dobrego przedsiębiorcę budżet państwa musi wydać o wiele więcej na leczenie.

Szkoda, że na takiego dobrego przedsiębiorcę budżet państwa musi wydać o wiele więcej na leczenie.

Jesteś beneficjentem sawickich lodów?

Patrz, k**wa mać - Polski już nie ma!:) To gdzie Likorz będzie przyjeżdżał się wyrzygać?

Oto jest pytanie. :)

Churchill walił od rana i przeszedł do historii jako wybitny mąż stanu więc nie fetyszyzowałbym stanu trzeźwości.

Błagam - nie czyń porównania między dwiema tak różnymi kalibrem postaciami.

Ujmę to tak: Churchillowi wolno - a inni muszą się stosować do zasad.

Noż k**wa przesadziłeś i to mocno! :))

No to mamy... Terror Triplet! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

tomaszE, dlaczego zakładasz, że Ci którzy nie myślą jak Trotylowicz-Maciarenko nie myślą samodzielnie?

Mam własne zdanie- mam w d..pie całą tą sprawę. Od ani jednego słowa Mącirewicza, ani Millera, ani Laska nie jest w tym kraju lepiej. Wręcz przeciwnie- gorzej. Coraz większa walka na marnej jakości argumenty, przy pomocy których licencjatu nie dałoby się obronić. No chyba, że zdrowo człowiek posmarowałby.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Jeżeli lejesz bez ziela to szacun...

bez ziela , teraz zajarałem :)

Patrz, k**wa mać - Polski już nie ma!:) To gdzie Likorz będzie przyjeżdżał się wyrzygać?

wiele z niej nie zostało

fox ,zajaraj , nie będziesz pieprzył takich głupot :)

Trza było wcześniej pokazywać, teraz to tylko zbuki będą.

Trzeba było 3 lata temu powołać komisję niezależną od Tuska, Putina i Macierewicza.

Jop! Teraz to ratowanie wlasnego d...

Jak może bandzie kłamców od Tuska - Miller , Lasek i reszta swołoczy - wierzyć średnio inteligentny gość ?

To mi się w głowie nie mieści ...

Panowie - uznający Raport Millera - Anodiny - za prawdę , jeśli na zachodzie w taki sposób jak katastrofę Smoleńską - badano by jakiś wypadek samochodowy - to sledczy wylecieliby z roboty szybciej niż zdążyliby postawić jedną literę w swoim raporcie ...

"Śledztwo" prowadzone przez ruskich to była PARODIA śledztwa ... A jako że Miller , Lasek - ludki Tuska - wzięli ustalenia MAKowej Panienki Generał KGB - Anodiny - to ci co im wierzą zasługują tylko na śmiech politowania ...

Dlaczego ruskie od razu po katastrofie zaczęli niszczyć miejsce katastrofy ? Dlaczego niszczono wrak samolotu ? W normalnym państwie to na miejsce takiej katastrofy wysłano by 10000 ludzi by przeczesali CAŁY teren - a szczątki samolotu POD DACHEM - złożono by w całość , na ile to by było możliwe ...

To nie chodzi o to, że wierzy się Tuskowi.

To chodzi o to, że rzygać się chce jak słucha się psychopatów żerujących na nieszczęściu smoleńskim.

To nie chodzi o to, że wierzy się Tuskowi.

To chodzi o to, że rzygać się chce jak słucha się psychopatów żerujących na nieszczęściu smoleńskim.

Psychopaci maja pozywke bo sledztwo jest tak do d... prowadzone od poczatku.. Gdyby bylo inaczej moze 5% polakow by sie dalo poniesc spiskowym emocjom.

Wybacz ale ktos mi tu zadal pyt. " w czym wadliwe sekcje zwlok mogly wplynac na przebieg katastrofy" - osoba inteligientna bez watpienia wiec ?

Mam dwa wyjasnienia - pierwsze to cytuje dzisiejsza gazete wyborcza w niej wypowiedz J. ROTTENA z SEX PISTOLS " jeszcze w SexPistols zobaczylem jak łatwo manipuluje sie tzw porzadnymi obywatelami. ludzie wola wierzyc w podawane im na tacy kłamstwa niz samodzielnie dociekac prawdy"

Drugie jest bardziej przyziemne...chyba za to kase niektórzy dostają

Dlaczego sekcje zwlok maja dla mnie takie znaczenie...prosze bardzo:

cofnijmy sie do momentu po katastrofie- wielkie lup ginie 97 ludzi w tym prezydent NATO. Rosjanie w osłupieniu (przynajmniej tak twierdza).

CO sie STAŁO??

DLACZEGO??

Podejrzewam panika niezla.

Od razu powinno sie wziąść dwie wersje wypadek lub zamach i analizować pod tym katem,

I tutaj przeciez Rosjanom powinno zależeć na drobiazgowej kontroli cial !!!!!

Przeciez tam byli na pokladzie ludzie roznych partii, roznych wyznan itd...kazdy z nich mogl byc samobójca - zamachowcem prawda?

O wiele bardziej by to uproscilo ich robote - to Wasz samobojca zdetonowal ladunek i dup...radzcie sobie sami.

Ale nie ...oni w kilkanascie godz po katastrofie gdy jeszcze NIC PEWNEGO nie bylo wiadomo, nie odczytano rejestratorow nie przesluchano swiadkow

robia sekcje ktore chyba nie BYLY WYKONANE !

Skad od razu wyeliminowali tak wazny watek ich śledztwa? Skad wiedzieli ze nie trzeba robic tych sekcji?

To sa pytania ktore trzeba zadawać.

Prorokiem nie jestem, ale zaraz po kompromitacji "ekspertuff" Macierewicza przewidziałem kontratak ludu smoleńskiego i proszę.

Oczywiście niczego nowego nie powiedzą - przepraszam - mamy nowe brednie.

Oczywiście lykaja to jak pelikan rybki bez żadnej refleksji, bo i po co. A nawet oburzają się na proste pytania typu: "w jaki sposób wadliwe sekcje zwłok mogły wpłynac na przebieg katastrofy". Widocznie uważają, że czas nie płynie w jedną stronę ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.