Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie się wydaje, że rewelacje wypłyną tuż przed wyborami.

Przecież wypływają od Antoniego cały czas te no jak im tam - "rewelacje".

Dalej jednak będziemy latać na nie swoich samolotach.

A są jakieś nasze ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ale to ok. 30% społeczeństwa. Traktowałbym jako twardy elektorat PIS. Może się okazać, że kilka % to osoby, które nie zostały przekonane przez wersję "rządową", przychylają się do wersji Macierewicza, jak dostaną jakiś twardy dowód, choć nie wiem co mogłoby nim być, być może zmieniłyby zdanie.

Ale to wymagałoby opublikowania rozmowy braci tuż sprzed wypadku, pod warunkiem, że rzeczywiście były instrukcje.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Nic nie przekona ludu smoleńskiego.Bo to nie jest kwestia faktów ale wiary.To jak religia.

O ile mnie pamiec nie myli to raczej wlasnie bezkrytyczne przyjmowanie na wiare dogmatów spisanych przez towarzystwo wątpliwej "boskosci" jest bliskie znanemu nam pojeciu religii.

Analogie bym raczej w kierunku tych co przyjmuja "watpliwe dowody" za pewnik bez krzty przesiewu wysunął...co by nie mowic o kólku Macierewicza to oni snuja rozne (czasem smieszne czasem ciekawe) hipotezy wiec slabo z tym porowaniem. Bardziej to brac ateistyczna...

Trza by w ramach następnego offset`u od Amerykanów zacząć produkować Boeingi, jak niegdyś Polskiego Fiata...

Przecież po to przyjechał John Kerry, wyczuł plany wydatkowe Polski na wojsko...

Robert Gdańsk

Wystarczy racjonalnie pomyśleć.Ale Ty wolisz dowody forumowych "ekspertów" i macierkowych.Myślę,że gdyby nawet okazało się,że np. Amerykanie mają sfilmowany moment katastrofy( z satelity) i widać by było,że to jednak wypadek to i tak lud smoleński nie uwierzy.

Żadne argumenty nie trafiają,jesteście sektą.

Lech36

Szybowce?

Wiem. :-). Chociaż prawdę mówiąc taki moto-szybowiec albo np "ultra light" może byłby dobry jako transport dla naszych dygnitarzy (nadludzi). Ekologiczny. Mogę sobie wyobrazić nalot na jakąś imprezę kilkudziesięciu takich pojazdów latających. Byłoby efektownie. Cały świat zwrócił by na nas uwagę i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Mialem coś napisać na temat zachęcania do oglądania półgodzinnych filmów o których wklejającemu nie chce napisać się choćby jednego zdania ale nie napiszę :-).

Jestem Europejczykiem.

Robert Gdańsk

Wystarczy racjonalnie pomyśleć.Ale Ty wolisz dowody forumowych "ekspertów" i macierkowych.Myślę,że gdyby nawet okazało się,że np. Amerykanie mają sfilmowany moment katastrofy( z satelity) i widać by było,że to jednak wypadek to i tak lud smoleński nie uwierzy.

Żadne argumenty nie trafiają,jesteście sektą.

Wojciechu dlaczego innym odmawiasz racjonalnego wytlumaczenia?

Tylko dlatego ze nie rzucilem sie jak sep na debesciakow ktorzy napewno spierdzielili ladowanie?

Tylko dlatego ze zadaje pytania ktore sa niewygodne?

Jesli bedzie zdjecie z satelity ktore pokaze moment wypadku to OK ale narazie mamy zdjecia ktore pokazuja przestawianie kluczowych elementow statku powietrznego po katastrofie!

Co wiecej oba raporty uwzgledniaja polozenie elementow juz po przestawieniu !

Jak to nazwiesz??

Mialem coś napisać na temat zachęcania do oglądania półgodzinnych filmów o których wklejającemu nie chce napisać się choćby jednego zdania ale nie napiszę :-).

Cóź, sprowokowałeś mnie do napisania jednego zdania. Oto ono : Ten film jest dokładnie o was, tuskopoplecznikach - Wyznawcach Pancernej Brzozy.

Cóź, sprowokowałeś mnie do napisania jednego zdania. Oto ono : Ten film jest dokładnie o was, tuskopoplecznikach - Wyznawcach Pancernej Brzozy.

No cóż, sprowokowałeś mnie do jednego zdania:

Skoro uważasz mnie za poplecznika Tuska to znaczy, że jesteś idiotą.

serdeczne pozdrowienia

Jestem Europejczykiem.

W PRL zapisał się do partii, by rozsadzić ją od środka. Teraz nieomal rozsadził komisję Antoniego Macierewicza zajmującą się katastrofą smoleńską.

Jeszcze niedawno prof. Jacek Rońda lubił sobie pochodzić po krakowskim rynku. Ale kiedy w Telewizji Trwam wyznał, że blefował jako ekspert zespołu Macierewicza, został nazwany kłamcą smoleńskim. I teraz nawet do banku boi się wstąpić. Bo jak go ktoś rozpozna, to od razu dziwnie patrzy, jak na zbira.

Całość tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i jeszcze fragmencik :)

Prof. Jacek Rońda bagatelizuje sprawę. Twierdzi, że są ważniejsze rzeczy niż to, na jaką wysokość zeszli piloci. Na przykład wybuch. Bo że wybuch był, to pewne. Poza tym jego zdaniem dziennikarze bywają chamscy, nie pozwalają dokończyć myśli. Stąd pewne niezręczności i niedopowiedzenia. No i musi się przecież jakoś bronić przed ciągłymi atakami. Pewna dziennikarka z Krakowa zapytała go niedawno, skąd wie, że w samolocie prezydenckim doszło do wybuchu. Więc jej oznajmił, że wie z Nowego Kleparza (to znany krakowski targ). To tam, na straganach u przekupek, odpowiedni ludzie w odpowiednim czasie zostawiają dla niego cenne mikrofilmy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Moja Żona jest po AGH'u, dobrze, że po innym wydziale bo musiałaby spalić dyplom...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

fox, dokładnie odpytaj żonę, bo może miała coś do czynienia z Profesorem- a nóż widelec śpisz z ukrytą opcją.....

To błąd.A już zastanowiłbym się, gdyby na kolację przyrządziła parówki z wody z puszką piwa.

W PRL zapisał się do partii, by rozsadzić ją od środka. Teraz nieomal rozsadził komisję Antoniego Macierewicza zajmującą się katastrofą smoleńską.

Jeszcze niedawno prof. Jacek Rońda lubił sobie pochodzić po krakowskim rynku. Ale kiedy w Telewizji Trwam wyznał, że blefował jako ekspert zespołu Macierewicza, został nazwany kłamcą smoleńskim. I teraz nawet do banku boi się wstąpić. Bo jak go ktoś rozpozna, to od razu dziwnie patrzy, jak na zbira.

Pewna dziennikarka z Krakowa zapytała go niedawno, skąd wie, że w samolocie prezydenckim doszło do wybuchu. Więc jej oznajmił, że wie z Nowego Kleparza (to znany krakowski targ).

Jaki ekspert takie źródło jego "wiedzy".

Taki "wjedzyncy" Pan Rońda , to może i wie, kto permanentnie podpieprza nóż z Sukiennic? Zawsze, kiedy wagary spędzałem między "zwisem" a Baranami - ktoś biadolił, że zaś ukradli.

Przestańcie, bo zaczynam współczuć Rońdzie :-).

On biedny chciał sie tylko dostosować do obowiązującego stylu pracy Komisji Macierewicza a tu taka afera.

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie było katastrofy smoleńskiej - to efekt zbiorowej hipnozy wywołanej przez kosmitów którzy uprowadzili Tupolewa.

Nie było Dżamba - jest zaczadzony propagandą tuman.

Nie myśli, nie rozumuje, ma wyżarty móżg przez tvn.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.