Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

SzuB

No pewno że gra,przecież prezes stracił tylko brata blizniaka{sam również go mam,można darować sobie...}no i szwagierkę.Do tego parę przyzwoitych kolegów...pryszcz!co tam fakty,lepiej być hieną i żerować na,przepraszam trupach,swoich najbliższych...

może skończ już z trollowaniem, to już jest niesmaczne a właściwie żałosne...

To dobrze, że wreszcie dostrzegłeś w sobie ten przykry nawyk i że umiesz do siebie skierować własne słowa. Czas na realizację.

No pewno że gra,przecież prezes stracił tylko brata blizniaka{sam również go mam,można darować sobie...}no i szwagierkę.Do tego parę przyzwoitych kolegów...pryszcz!co tam fakty,lepiej być hieną i żerować na,przepraszam trupach,swoich najbliższych...

Prezes jest cynicznym graczem politycznym i działania jego partii są tym bardziej obrzydliwe. Jakoś inni nie grają tą katastrofą tak jak on. Można rozumieć ból, ale ból dotyczy rodzin wszystkich ofiar, a jątrzy tylko PiS. Czy dlatego, że prezes nie myśli racjonalnie, bo jest w tak głębokiej traumie? Możliwe. Ale Macierewicz, pierwszy cyngiel prezesa, który nie stracił tam nikogo z rodziny, spieprzał stamtąd pociągiem do Warszawy, by rozpocząć swoją paranoiczną misję.

SzuB

Czy to co tu piszesz,to jakoś nie pasuje do tego zakończenia twojego postu?"by rozpocząć swoją paranoiczną misję."

W moim odczuciu to tłumacza na dziś,myślący kategoriami "zdrowego razsądku"nie potrzebuje,każdy trochę łyknął na ten temat w ciągu tych 4 lat,i ma swój własny pogląd,do czego ma święte prawo,lepiej niech nikt nie próbuje,puki dowody leżą w Smoleńsku i po stronie całej tej "naszej ekipie"teorii,wiedzy,bez uszanowania istniejących,choć niedostępnych dowodów.Mozna sobie tylko zadawać wciąż pytanie dlaczego tak jest...to już dużo daje do myslenia...nie pora na inne sądy,fakty,których dopiero,niestety oczekujemy mogą to zmienić,ale prawdziwe fakty,inną drogą pozyskiwania niż te do do tej pory,a więc w innym swietle prowadzanie śledztwa,a nam daleko do takiej normalności.Nie należy sie dziwić takim czy innym faktom madialnym,których u nas pod dostatkiem,na wielu obszarach życia codziennego.

Paranoję ma Antek. Ale to klasyczny psychopata, mistrz manipulacji więc swoją paranoję pięknie opakował i nakarmił nią rozliczne lemingi.

Na oczach wszystkich nastapiło cudowne przemienienie i paranoja zamieniła się w nową religię. Religie smoleńską.

Jestem Europejczykiem.

Smoleńscy sekciarze

Czy któryś moderator, tak chętny do kneblowania ust patriotycznym i polskim użytkownikom AS, mógłby zająć się osobami używającymi mowy nienawiści na publicznym forum?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Idiottore, powtórzę:

To nie jest żadna mowa nienawiści, lecz fakt. Smoleńscy sekciarze bezwzględnie wykorzystują śmierć niewinnych ludzi i tragiczny wypadek lotniczy do zbijania kapitału politycznego i mieszania ludziom w głowach; łapią na haczyk swojej kreowanej paranoi takie rybki jak ty, posługując się manipulacjami, półprawdami, żerując na najniższych instynktach oraz bezdennej głupocie coponiektórych. To jest zwykły biznes polityczny robiony na trupach. I to jest obrzydliwe, ohydne i wstrętne. Katastrofa jest wyjaśniona, śledztwo prokuratorskie trwa, ale ma ono wskazać jedynie odpowiedzialnych za ten wypadek lotniczy. Cała reszta to cyniczna gra na śmierci i paranoi, robiona przez PiS i ich - jak to się mówi po staropolsku - podchujaszczych.

widzisz aero, na samym początku merytorycznie w sposób wyważony dyskutowałeś z sekciarzami.

dziś nawet i Ciebie wyprowadzają z równowagi.

ja już przestałam bo sekta działa i działać będzie.

To prawda, nie powinienem się unosić, bo to pokazuje tylko, że dałem się sprowadzić do ich poziomu. Jednak nie mogę być cicho jak ktoś opowiada kłamstwa tylko dlatego, żeby prowadzić agitację polityczną. Ja mam politykę w d... i wszystko mi jedno co tam się dzieje, ale nie mam w d... lotnictwa.

Czy któryś moderator, tak chętny do kneblowania ust patriotycznym i polskim użytkownikom AS, mógłby zająć się osobami używającymi mowy nienawiści na publicznym forum?

Wielki Polak patriota się odezwał z zielonej wyspy. Rozumiem, że jak prezes z Antonim wypowiedzą już wojnę Putinowi to ty pierwszy wrócisz i złapiesz za karabin aby pomścić pana prezydenta?

Smoleńscy sekciarze

To ja też powtórzę... I MAM NADZIEJE ŻE W KOŃCU JAKIŚ MODERATOR TYM SIĘ ZAJMIE! DOŚĆ MOWY NIENAWIŚCI ANTYPOLAKÓW NA TYM FORUM!!!

Wielki Polak patriota się odezwał z zielonej wyspy.

Dzień dobry! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

To ty jesteś Polakiem?

Nie. Jestem Eskimosem.

Doktorkowi całkiem odwaliło. Wspułczuję jego pacjentom.

WSPUŁCZUJĘ Słownikowi Ortograficznemu.

Na pewno nie jest mu przyjemnie gdy go gwałcisz.

Rozumiem, że jak prezes z Antonim wypowiedzą już wojnę Putinowi to ty pierwszy wrócisz i złapiesz za karabin aby pomścić pana prezydenta?

Rozumiem, że jak czerwone hordy nowego Hitlera - Władimira Putina zaatakują Polskę to pierwszy staniesz w szeregu, by własną piersią bronić Tuska i Komoruska? :)

Potrollę deczko: jeśli już wytykasz komuś nieznajomość ortografii, a sam piszesz "nadzieje" - to wychodzisz na bałwana, Doktorku:) No - chyba, że to liczba mnoga!:) Dyżur Ci się nie udał? Czy - zwyczajnie nie lubisz, gdy się z politowaniem - uśmiechamy?:)

Są przecież inne , gdzie się możesz spełnić. A banów, jak wiesz - nienawidzę. Pozdro - Jacek.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Doktorkowi całkiem odwaliło. Wspułczuję jego pacjentom.

Mój doktor wyraźnie mnie nie lubi. Mimo to leczy jednak świetnie.

Biorąc pod uwagę to, iż mało kto mnie lubi i jestem jeszcze w całkiem dobrej formie, cenię go bardzo.

Oraz moje kobiety.

Nie cenie natomiast osiągnięć polskiego państwa w dziedzinie wyjaśniania okoliczności Katastrofy Smoleńskiej. Przez nie urodziła się nowa legenda na miarę Powstania Warszawskiego.

Nie cenie natomiast osiągnięć polskiego państwa w dziedzinie wyjaśniania okoliczności Katastrofy Smoleńskiej. Przez nie urodziła się nowa legenda na miarę Powstania Warszawskiego.

Ale tego lepiej wyjaśnić się nie da. W katastrofach lotniczych bardzo często jest wiele elementów nie do wyjaśnienia.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ale tego lepiej wyjaśnić się nie da. W katastrofach lotniczych bardzo często jest wiele elementów nie do wyjaśnienia.

Tu, tylko to, co myślał pilot i co go do tego skłoniło.

Tu, tylko to, co myślał pilot i co go do tego skłoniło.

To akurat jest najtrudniej wyjaśnić, choć przedstawiane wcześniej hipotezy (naciski) są niezwykle prawdopodobne a nawet pewne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To akurat jest najtrudniej wyjaśnić, choć przedstawiane wcześniej hipotezy (naciski) są niezwykle prawdopodobne a nawet pewne.

Wcale nie. Wystarczy tylko wyjaśnić, dlaczego wystartował z Warszawy, chociaż miał wiedzę, że bezpiecznie nie wyląduje. Warunki pogodowe były przecież pięciokrotnie gorsze od dopuszczalnych.

Tego nie chce wyjaśnić POPiS. Przepychają się wzajemnie. Tylko. I punktują na dystans. Politycznego nokautu nie będzie. I o to ciągle chodzi. PiS albo PO, PO albo PiS. Only.

Wcale nie. Wystarczy tylko wyjaśnić, dlaczego wystartował z Warszawy, chociaż miał wiedzę, że bezpiecznie nie wyląduje.

Takiej wiedzy nie miał bo warunki w trakcie trwania lotu mogły się zmienić i lądowanie mogło być możliwe. To częsta zasada latania w "przymusie". Ważne jest żeby na koniec podjąć właściwą decyzję o odejściu na zapasowe lotnisko.

Działał na rozkaz. Inne propozycje?

Prawdopodobnie tak. To moja ocena.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Takiej wiedzy nie miał bo warunki w trakcie trwania lotu mogły się zmienić i lądowanie mogło być możliwe. To częsta zasada latania w "przymusie". Ważne jest żeby na koniec podjąć właściwą decyzję o odejściu na zapasowe lotnisko.

(...)

Po pierwsze bezprawnie ingerowałeś w mój oryginalny wpis poprzez wytłuszczenie - co zgłosiłem moderacji.

Po drugie w takim przypadku nie dyskutuję dalej - co obwieszczam.

Po pierwsze bezprawnie ingerowałeś w mój oryginalny wpis poprzez wytłuszczenie - co zgłosiłem moderacji.

Czy Kolega czasem nie przesadza ? Jeżeli spowodowałem tym wytłuszczeniem dyskomfort u Kolegi to najmocniej przepraszam. Chodziło o podkreślenie tej części zdania, której dotyczy moja wypowiedź. Często to robię, ale nigdy nikt takiego działania do moderacji nie zgłaszał. Może czasy się zmieniają.

Pozdrawiam

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czy Kolega czasem nie przesadza ? Jeżeli spowodowałem tym wytłuszczeniem dyskomfort u Kolegi to najmocniej przepraszam. Chodziło o podkreślenie tej części zdania, której dotyczy moja wypowiedź. Często to robię, ale nigdy nikt takiego działania do moderacji nie zgłaszał. Może czasy się zmieniają.

Pozdrawiam

Nie, nie przesadzam. Wystarczyło zacytować i wytłuścić. Taka niewinna (niby) czynność potrafi zmienić sens wpisu. Poza tym jest to zwyczajne fałszerstwo. Doceniam jednak gest przeprosin.

Zaraz zgłoszę do moderacji prośbę o anulowanie wcześniejszego zgłoszenia.

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Cytat

Po drugie, Regulamin forum.

Jak widac z powyzszych, tylko bijesz piane.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.