Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Co knują Niemcy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak w ogóle można o to pytać? Niemcy zawsze knuli, knują i knuć będą przeciwko Polsce i Polakom.

Ukryta Zawartość

Nie wiesz, że straż, służba meteo i świadkowie już dawno nie żyją? Wraz ze wszystkimi mieszkańcami Smoleńska? Putin bombę atomową na Smoleńsk zrzucił żeby wszelkie ślady zamachu zatrzeć.

Nie rozśmieszaj mnie swoją wiarą w.... łatwo wierny jesteś, wszystko co powiedzą to łykniesz jak małe dziecko.

Ale nie przejmuj się połowa naszego społeczeństwa ma tak samo jak Ty.

Gość

(Konto usunięte)

Ale nie przejmuj się połowa naszego społeczeństwa ma tak samo jak Ty.

Ja się z tego cieszę! :) Lecz bardzo mnie zasmuca to, że takich jak ty jest aż 21%. ..................... wierzących w zamach oraz "inne przyczyny" katastrofy (ufoludków?).

Smole%C5%84sk11.png

Przy czym największa koncentracja paranoików jest w elektoracie Dudy: aż 52%.

Slajd14.png

Niemcy zawsze knuli, knują i knuć będą przeciwko Polsce i Polakom.

Może nie wszyscy, ale na pewno sporo takich niechętnych nam się tam znajdzie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Te 8% ludzi wierzących w zamach i chcących głosować na Rezydenta... czy ta liczba pokrywa się z liczą schizofreników w Polsce?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Lecz bardzo mnie zasmuca to, że takich jak ty jest aż 21%. Paranoików wierzących w zamach oraz "inne przyczyny" katastrofy (ufoludków?).

Nie nazywaj mnie paranoikiem misiu.

Wierz sobie w co chcesz mnie to "wisi", a jak jeszcze napiszesz mi że w raportach wszystko się zgadza i są one pełne oraz to że wszystkie czynności zostały przeprowadzone profesionalnie no bo przecież ranga wydarzenia była nietuzinkowa to pęknę ze śmiechu.

Te 8% ludzi wierzących w zamach i chcących głosować na Rezydenta... czy ta liczba pokrywa się z liczą schizofreników w Polsce?

celna uwaga.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wierz sobie w co chcesz mnie to "wisi", a jak jeszcze napiszesz mi że w raportach wszystko się zgadza i są one pełne oraz to że wszystkie czynności zostały przeprowadzone profesionalnie no bo przecież ranga wydarzenia była nietuzinkowa to pęknę ze śmiechu.

Słodki misiu-pysiu. Jeszcze raz (specjalnie dla słabiej myślących chyba) napiszę: nie słyszałem, żeby ktoś twierdził, że "wszystko się zgadza" i wszystko wiadomo. Natomiast od dobrze udokumentowanej i opartej na materialnych dowodach wersji do wersji opartej na urojeniach i paranoi jest naprawdę daleko.

Jestem Europejczykiem.

No tak, lemingi hodowane przez Antoniego wierzą bardziej w "symulację" w postaci zgniatanej aluminiowej puszki. Szczęść Boże!

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

jaro zrozum chłopie że ja osobiście słucham Antoniego z politowaniem, z politowaniem patrzę również na tych dla których raport Milera to biblia.

A dla kogo jest Biblią? Bo na pewno nie dla mnie i pisałem o tym już dawno temu a nie teraz, jak Dudzie i PiSowi pali się pod tyłkiem.

Jestem Europejczykiem.

A dla kogo jest Biblią?

no jak to dla kogo....dla tych wszystkich którzy chcą wyjaśnić katastrofę gładko, bez zbędnych komplikacji, jako zwykły wypadek.

Lepper też się sam powiesił. hahahahaha

a od czego jesteś expertem? aerodynamiki? wypadków lotniczych?

Ci którzy wierzą w tą "biblię" uznają ekspertów tylko z klanu Milera, innych nie uznają - no to wybaczcie ale to są jakieś jaja.

On jest ekspertem od wklejania propagandowych filmików jak te powyżej.

te filmiki dużo mówią (migawki) a nie to co mówi antoni czy politycy - "wczytaj się"

Od milera czy nie od milera to waga, wzrost , masa ciała, widoczność, prędkość, masa, przyspieszenie, nagrane rozmowy, piwo , parówki pozostają takie same....jest szerokie pojęcie normy w której sie poruszamy, osoby, które w pewnych warunkach inaczej widzą rzeczywistosć stanowia poniżej 1% społeczenstwa i sa leczone, nie istnieje przymus ich leczenia jeśli nie zagrażają sobie lub innym, ale powinny być leczone z uwagi na to , że ich stan się moze pogarszać, nie jest to ani dużo , ani mało, jest to jednak 1 osoba na 100......doliczyć zaburzenia osobowsci, których tak dużo w polityce i zrobi się tego troche więcej...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Od milera czy nie od milera

I te kilka słów jest kluczowe, reszta postu to obrażanie i zwykłe chamstwo.

Jak wytłumaczyć fakt że samolot ścina brzozę na jakiejś tam wysokości a nie ścina drzew które rosną za brzozą i jak widać w materiałach filmowych nie rosną od pięciu lat tylko dłużej - czy te właściwości fizyczne przytoczone wyżej nie mają zastosowania?

wytłumaczyć

fizyka tłumaczy to wszystko, ścinanie drzew jest tutaj drugorzędne, wszystko jest w raportach rozrysowane, nie wiem co tutaj jest magicznego i niewytłumaczalnego? nap.ierdalali na oślep miedzy drzewami, zaczął się rów, obróciło ich i znależli się na plecach,zgniotło ich jak wszy, są dwa wytłumaczenia: Jezus ich bardzo nie lubił lub Jezus nie chciał im dać trzeciej szansy pamiętając o tym co się działo w Gruzji, optuję za tą drugą wersją....

ps.

można gdybać, że gdyby nie te drzewa, gdyby nie obróciło, wtedy ktoś by przeżył, może nawet Kaczyński by przeżył, moze ktoś inny z PIsu albo SLD by przeżył, ale stało się tak , ze nikt nie miał szansy przeżyć, tak jak w każdym tygodniu na drogach są wypadki, ze z kabiny pasażerskiej skody nie przeżywa nikt....

Lud smoleński woła "zamach" i tyle. Dyskusja jest bezcelowa.

Osobiście nie reaguję na podobne popierdółki co te witkowe już od dawna.

Swego czasu przejmowałem się tymi wszystkimi "argumentami" i "dowodami" ludu smoleńskiego, problem w tym, że co wziąłem się za któryś, to po dokładniejszym przyjrzeniu się z dowodów nie ostawało się nic. Nic, wielkie nic, gówno, padaka, co tam kto chce.

W tej chwili jak widzę te stare kotlety wyciągane z miną odkrywcy to jedynie wzruszam ramionami. Klan Antoniego od kilku lat nie przedstawił niczego nowego, bo i niby skąd?

Jestem Europejczykiem.

To osłabia Polskę. Japończycy posypali jużby głowę popiołem i pracowali nad zmyciem hańby. Nasz gówniany establishment podsyca tylko i rozdmuchuje ludzką głupotę. Minęło 5 lat i żadnej refleksji.

Refleksja jest jedna - Polskę zamieszkują Polacy i Polskojęzyczna Wspólnota Rozbójnicza.

Faktycznie - dyskusja nie ma sensu.

Z kim tu gadać?

Trzeba po prostu robić swoje.

Swego czasu przejmowałem się tymi wszystkimi "argumentami" i "dowodami" ludu smoleńskiego, problem w tym, że co wziąłem się za któryś, to po dokładniejszym przyjrzeniu się z dowodów nie ostawało się nic. Nic, wielkie nic, gówno, padaka, co tam kto chce.

W tej chwili jak widzę te stare kotlety wyciągane z miną odkrywcy to jedynie wzruszam ramionami. Klan Antoniego od kilku lat nie przedstawił niczego nowego, bo i niby skąd?

Wniosek z tego taki że Twoja bystrość umysłu nie do końca jest taka jaka powinna. Abo robisz za murzyna.

Trzeba po prostu robić swoje.

dokładnie, za kilka lat koleś z psem w awatarze i wielu innych i tak będą się wypierać tego co teraz piszą. No ale ponoć tylko krowa zdania nie zmienia.

Wniosek z tego taki że Twoja bystrość umysłu nie do końca jest taka jaka powinna. Abo robisz za murzyna.

dokładnie, za kilka lat koleś z psem w awatarze i wielu innych i tak będą się wypierać tego co teraz piszą. No ale ponoć tylko krowa zdania nie zmienia.

Nie moja wina, że wpadają tu jacyś niepełnosprawni umysłowo i każą sobie (tak, nie proszą, lecz każą sobie) tłumaczyć to samo po raz n-ty, a swoje problemy poznawcze przypisują innym.

Jestem Europejczykiem.

Lemingi za sekundkę rozpoczą soje rytalne ujadanie ale osobom myślącym niezależnie polecam poświęcić chwilę na analizę prof. Cieszewskiego w sprawie tzw. "śniegu smoleńskiego".

Frapujące fakty!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.