Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

To, co panowie "naukowcy" przedstawili Prokuraturze, nie może być określone inaczej, niż wróżenie z fusów - i tak to jest bardzo, ale to bardzo łagodne określenie.

W istocie ci panowie pogrążyli swoje dobre imię rzetelnych badaczy i zeszmacili stopnie i tytuły naukowe, które im kiedyś nadano.

WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie będą , panerai - nie będą... Polacy w kupie są głupi i naiwni. W domowym zaciszu i za szmatą w lokalu wyborczym - są mądrzy i rozważni. Żartowałem!!!:))) Zresztą , jaka różnica , które zbiry będą nas obdzierać ze skóry?

To, co panowie "naukowcy" przedstawili Prokuraturze, nie może być określone inaczej, niż wróżenie z fusów - i tak to jest bardzo, ale to bardzo łagodne określenie.

W istocie ci panowie pogrążyli swoje dobre imię rzetelnych badaczy i zeszmacili stopnie i tytuły naukowe, które im kiedyś nadano.

Aż tak krytyczny bym nie był, ale mam cicha satysfakcję. Po ogłoszeniu rewelacji Biniendy wyrażałem swoje wątpliwości odnośnie symulacj a konkretnie danych według których został stworzony model. Oczywiście od razu naskoczyli na mnie forumowi "fahofcy".

Teraz okazuje się, że dane wzięte były kompletnie z kapelusza. Powiem szczerze że nie spodziewałem się aż takiej hucpy.

Jestem Europejczykiem.

Jestem w szoku.

Spotkałem się w sieci ze stwierdzeniem że Macierewicz pracuje dla Ruskich - i też przychylam się do tej tezy.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jestem w szoku.

Spotkałem się w sieci ze stwierdzeniem że Macierewicz pracuje dla Ruskich - i też przychylam się do tej tezy.

Nie jest to nowość bo o ile pamiętam takie pomysły pojawiały sie nawet na Bocznicy.

Nie wnikając czy jest to prawda, czy nie można stwierdzić, że abstrahując od intencji i obiektywnie patrząc na realne skutki działania Macierewicza bardziej Putinowi pomagają niż szkodzą.

Mówiąc krótko: dla Rosji "pożyteczny idiota".

Jestem Europejczykiem.

Przypomnę jeszcze wszystkim, że to właśnie Macierewicz rozwiązał-zniszczył WSI. Abstrahując od tego, jak to tragicznie wyglądało z zewnątrz, to ile debilizmu musiało być pod ogólnym obrazem tego aktu, jeśli za sznurki pociągał gościu, który za "fachowców", przy ustalaniu faktów dotyczących Narodowej Tragedii, bierze sobie modelarza, dalej faceta który kiedyś się przeleciał samolotem, a trzeci klei czaszki.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Dla uzupełnienie obrazu sytuacji dodam, że prawą ręką Macierewicza w sprawie katastrofy smoleńskiej jest cukiernik. Tak, tak, technik-cukiernik!

Jestem Europejczykiem.

A Macierewicz dalej w swoim "stylu" oskarża (ha ha ha!):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Macierewicz zapowiedział, że złoży zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez wojskowych prokuratorów. Zarzuca im przekazanie dziennikarzom tajnych informacji ze śledztwa ws. katastrofy smoleńskiej. Zażądał odsunięcia prokuratorów od prowadzenia śledztwa.

Ukryta Zawartość

A gdzie się nagle podziały forumowe oszołomy, krzykacze i obrońcy polskości ? Gdzieś nagle ich wcięło. A swoją drogą tzw. smoleńscy " eksperci " przesadnie oszołomieni nie byli. Niejaki Binienda wziął za swoje usługi 150000 zł. Przynajmniej liczyć umie.

Też od pewnego czasu zastanawiam się czy służby specjalne nie powinny zbadać tej tezy. Rozmontowanie polskiego wywiadu, i teraz wieloletnie ośmieszanie Polski na arenie międzynarodowej. Coś w tym musi być.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Też od pewnego czasu zastanawiam się czy służby specjalne nie powinny zbadać tej tezy. Rozmontowanie polskiego wywiadu, i teraz wieloletnie ośmieszanie Polski na arenie międzynarodowej. Coś w tym musi być.

Macierewicz to " pożyteczny idiota ". Tacy są zawsze potrzebni.

Moze najpierw ustal dlaczego rozmontowano wsi , dlaczego ich przygarnal do siebie Komoruski? I kto osmiesza Polske i kogo to na Swiecie obchodzi?

Rosjanie dużo by dali, żeby Polska miała jak najczęściej prezedenta pokroju Kaczyńskiego, który skłócał kraj z resztą Europy, osłabiał pozycję Polski na arenie międzynarodowej, dawał się wciągać w awantury polityczne takie jak wojenka Saakaszwilego (słynny "zamach") i generalnie był prezydentem swojego brata, a nie Polski. Dlatego cała koncepcja rosyjskiego zamachu jest idiotyczna. Zresztą, w nadchodzących wyborach nie miałby szans. Tak na marginesie, moje kwalifikacje do wyciągania powyższych wniosków są większe od kwalifikacji "ekspertów" Macierewicza. Przez 10 lat zajmowałem się zawodowo radziecką polityką i historią i coś w tym temacie kumam.

Ukryta Zawartość

Dzięki ci za ten link, wiem już jaką stronę omijać z daleka.

Dla uzupełnienie obrazu sytuacji dodam, że prawą ręką Macierewicza w sprawie katastrofy smoleńskiej jest cukiernik. Tak, tak, technik-cukiernik!

Może "cukiernik" to operacyjny pseudonim super agenta-fachowca :)

Ukryta Zawartość

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Wstyd? To hańba!!

ej ej panowie, basta czy wy czytać nie umiecie ? co było napisane w wyborczej ?

Biedny cycuś nie rozumie, że dziennikarze jedynie cytują pytania prokuratorów i odpowiedzi przesłuchiwanych świadków.

a tu...

W związku z treścią dzisiejszej publikacji w Gazecie Wyborczej pt. „Trzej zamachowcy” informujemy, że Wojskowa Prokuratura Okręgowa w Warszawie nie udostępniła mediom protokołów przesłuchań świadków, o których mowa w treści ww. artykułu.

No też budowałem modele, w szopie też się z chłopakami strzelało z karbidu

tak też współpracujesz z NASA, też brałeś udział w badaniach największych katastrof lotniczych i kosmicznych ? też przekonywujesz silniki odrzutowe, też współpracujesz z licznymi instytucjami i uczelniami i też zgarniasz międzynarodowe nagrody ? nie wiedziałem że mamy tutaj takich geniuszy.... nie wiem czy jest sens tutaj pisać cokolwiek skoro jeden wybitny naukowiec przegania drugiego.

Rosjanie dużo by dali, żeby Polska miała jak najczęściej prezedenta pokroju Kaczyńskiego, który skłócał kraj z resztą Europy, osłabiał pozycję Polski na arenie międzynarodowej, dawał się wciągać w awantury polityczne takie jak wojenka Saakaszwilego (słynny "zamach") i generalnie był prezydentem swojego brata, a nie Polski. Dlatego cała koncepcja rosyjskiego zamachu jest idiotyczna. Zresztą, w nadchodzących wyborach nie miałby szans. Tak na marginesie, moje kwalifikacje do wyciągania powyższych wniosków są większe od kwalifikacji "ekspertów" Macierewicza. Przez 10 lat zajmowałem się zawodowo radziecką polityką i historią i coś w tym temacie kumam.

czy na pewno ? za Kaczyńskich Putin miał z nami problem (energetyczny czy też patrz Gruzja), teraz co ? ma wszystko kundla premiera i prezydenta, polska nie jest dla niego totalnie żadnym zagrożeniem. Teraz to my potrzebujemy rosji, kupujemy od niej wszystko od prądu po gaz, korzystamy z jej infrastruktury, do nich jeździmy na szkolenia im płacimy haracze...

dobra panowie, ja spadam na urlop, walczył z wami nie będę bo z takich jak Wy żyję, każdy frajer to dobry klient a tych oby było jak najwięcej.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
<br />ej ej panowie, basta czy wy czytać nie umiecie ? co było napisane w wyborczej ?<br />

Możesz sobie sam przeczytać co sami ,, fachowcy'' powiedzieli:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14626248,Jak_zeznawali__eksperci__Macierewicza___12_NAJCIEKAWSZYCH.html#BoxSlotIIMT

Pasjonująca lektura.

<br />też przekonywujesz silniki odrzutowe<br />

Mówiłem że to byli szamani ale że potrafią umysłem wpływać na materię nieożywioną...

Chylę czoła.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.