Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Marzyciel :)))

Z tego można się tylko śmiać. Ignorowanie jest niebezpieczne, bo głupcy zakrzyczą i zawłaszczą przestrzeń informacyjną.

Jak zawsze - śmiech to zdrowie. Jako lekarz powinieneś docenić :))))))

UWAGA!!! Mit Pancernej Brzozy ostatecznie obalony! W co teraz biedne lemingi będą wierzyć? W garbate aniołki? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kolejny prosurrr łgarz?wyrastacie jak grzyby po deszczu

Wpajano nam do głów, że samolot uległ zniszczeniu na skutek zgniecenia, natomiast każdy, kto ma elementarne pojęcie, widzi, że kadłub jest rozerwany.

- Prof. Piotr Witakowski

Ukryta Zawartość

dlaczego same prawicowe gazetki?

prosto z konferencji:

"Naukowiec mówi też o różnych typach zniszczeń w zależności do przyczyn wypadku. Mówi m.in. o różnych sposobach zniszczenia konstrukcji powłokowej, które to zagadnienie ilustruje takim oto zdjęciem..."

z14814152Q.jpg

A JA SIĘ Z TEGO MIEJSCA PYTAM !!!!!!!!!!!

GDZIE JEST ZAWARTOŚĆ TEJ PUSZCZY.

PANIE MACIEREWICZ PROSZĘ POWOŁAĆ KOMISJE WS.ZAWARTOŚCI TEJ PUSZKI, TO JEST ZAMACH NA DEMOKRACJĘ.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

kolejny prosurrr łgarz?wyrastacie jak grzyby po deszczu

A JA SIĘ Z TEGO MIEJSCA PYTAM !!!!!!!!!!!

GDZIE JEST ZAWARTOŚĆ TEJ PUSZCZY.

PANIE MACIEREWICZ PROSZĘ POWOŁAĆ KOMISJE WS.ZAWARTOŚCI TEJ PUSZKI, TO JEST ZAMACH NA DEMOKRACJĘ.

Poszła w kanał :-). Po przetworzeniu oczywiście.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To nie są prawicowe gazetki - obok takich nawet nie leżały. To są periodyki uprawiające politykę historyczną.

Cóż, jak mawiał Gandhi: "Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz." .

Jesteśmy na przełomie fazy II i III, jak widać.

Potem wygramy.

Kto wygra, z kim, i co?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Kto wygra, z kim, i co?

1/ wygramy my, Polacy

2/ z wrogami Polski

3/ Polskę - jej wolność i rozwój

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gdzie są ci wrogowie?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jak na razie "profesor' nowaczyk wyleciał z roboty - jak widać porządna amerykańska uczelnia zareagowała na angażowanie się swego pracownika w pseudonaukowe bzdury:

"[...] - University of Maryland kończy współpracę z prof. Kazimierzem Nowaczykiem – dowiaduje się nieoficjalnie Polsat News. „Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam. To moje prywatne sprawy” – powiedział prof. Nowaczyk pytany dziś o tę sprawę przez reportera. [...] "

tutaj

UFO?

"[...] - University of Maryland kończy współpracę z prof. Kazimierzem Nowaczykiem – dowiaduje się nieoficjalnie Polsat News. „Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam. To moje prywatne sprawy” – powiedział prof. Nowaczyk pytany dziś o tę sprawę przez reportera. [...] "

Dostał korzystniejszą propozycję od Antoniego :-). U Antoniego jest pracy na lata a tam w USA kontrakt pewnie był terminowy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

ruina, NORMALNA RUINA,

JUŻ SAM NIE WIEM, KTO TAM JEST A KOGO NIE MA.

MASAKRA

halo jest tam kto?

gdzie są sekciarze?

narada ?

owsiaka słowa nt.macierewicza są ZNAMIENNE

SŁUCHAM FAKTÓW PO FAKTACH I WYPOWIEDZI WASZCZYKOWSKIEGO TO DRAMAT !!!!!!!!

Owsiak świetny:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Yodzisław a wiesz gdzie jest zespół TomkaL3?

a z tą brzozą to kiedy ją ścieli?

5 kwietnia? a kojarzy ktoś którego roku bo niedosłyszałem chiba?

"Czas i miejsce spotkania ekspertów jego zespołu są tajne" - Newsweek, "Trwa tajemnicza "druga konferencja smoleńska"" - Wyborcza, czy "Byliśmy na tajnej konferencji Macierewicza" - portal Lisa. Główne media nie wiedziały jak wejść na konferencję naukową ws. Smoleńska i spotkanie ogłosiły: tajnym.

zaczyna się

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Owsiak świetny:

Ukryta Zawartość

No świetny... Ja rozumiem, że jesteście medycznymi ignorantami (to nie grzech) ale średnio myślący człowiek zdoła chyba pojąć, że REANIMACJA W WYKONANIU DZIECKA NIE MA PRAWA BYĆ SKUTECZNA!Jeśli chłop jak dąb, ratownik medyczny, 120kg żywej wagi, wykonuje zewnętrzny masaż serca, to wiecie jaki jaką frakcję normalnego rzutu zapewnia delikwentowi? Otóż - około 20%! Wyobraźcie to sobie - żebra i mostek trzaskają jak zapałki, wielki chłop ciśnie jakiegoś biednego chuderlaka jak wściekły i... mamy tylko (w najlepszym wypadku!) 20% normalnego przepływu krwi. Od biedy starczy to, by nie obumarły komórki mózgowe.No to teraz proszę sobie wyobrazić dzieciaczka z 1 czy 2 klasy jak reanimuje tą metodą swoją mamusię, tatusia, dziadka, babcię... :) Ma SKAKAĆ po klatce piersiowej, by spowodować 10cm ugięcie? To i tak za mało... Kretynizm. Czysty kretynizm. Cyrk na kółkach.Tyle mam w tej sprawie do powiedzenia jako profesjonalista medyczny z ponad 20-letnim stażem.Oczywiście że ratownictwo to nie tylko resuscytacja i WARTO uczyć podstaw ludzi w każdym wieku. Bo potem w razie draki będzie możnaj takie zajęcia sobie przypomnieć. I będzie wiadomo co robić.Ale dzieci w tym wieku SKUTECZNIE mogą zadzwonić jedynie na 999. Tyle mogą zrobić.Wszystko inne to mydlenie oczu idiotom - telewidzom, którzy znani są z tego, że łykną każdą, nawet najbardziej piramidalną bzdurę, ponieważ pokazano ją w TV, więc to musi być prawda objawiona.

O co więc chodzi?Dlaczego w tym roku dostało się Bogu ducha winnemu Macierewiczowi?

Nie wiecie? No to zapraszam do lektury...

W swoim znakomitym tekście Matka Kurka odkrywa pewne rzeczy...

Cały tekst tu:

Ukryta Zawartość

A ja przypomnę tylko, że za całokształt twórczości piśmienniczej o Wielkim Reanimatorze Matkę Kurkę czeka rozprawa sądowa... :)

Witamy w wolnym kraju! :)

Na koniec ważny link:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nikogo nie obchodzi co tam robią te dzieciaki, ważne jest że Owsiak ma odwagę powiedzieć publicznie że Macierewicz to pasożyt i debil, na co nie mają odwagi reprezentanci elyt.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ale szmata.

Ukryta Zawartość

Nikogo nie obchodzi co tam robią te dzieciaki, ważne jest że Owsiak ma odwagę powiedzieć publicznie że Macierewicz to pasożyt i debil, na co nie mają odwagi reprezentanci elyt.

Typowa taktyka PiSSmanów - odwracanie uwagi od zasadniczego tematu. Doktorek całkiem jak naczelny buc IVRP Hofman.

Jestem Europejczykiem.

Znajdziecie gdzieniegdzie informację że masaż serca pośredni zapewnia 10-40% prawidłowego rzutu serca.

Jest to nonsens.

Masaż serca bezpośredni, czyli uciskanie serca ręką (wypada założyć sterylną rękawiczkę ;) ) daje w najlepszym wypadku 30% rzutu, więc realne jest uzyskanie co najwyżej 20% rzutu w mechanizmie masażu pośredniego.

No to ile "wyciśnie" małe dziecko? :)

Drogie lemingi: rozumiem Waszą wściekłość ale naprawdę... nie przyjmujcie na wiarę wszystkiego co pokażą w TV! :)

ważne jest że Owsiak ma odwagę powiedzieć publicznie że Macierewicz to pasożyt i debil,

To nie jest kwestia odwagi. Pan poseł Macierewicz tak naprawdę Owsiaka ani ziębi ani grzeje.

Ale można dostać piany, gdy ruszamy z kampanią medialną (i to za friko!) a tu nagle wyskakuje jakiś (***) poseł z jakimś (***) Smoleńskiem i zabiera bezcenny czas antenowy... kogo obchodzi (***) Smoleńsk, gdy gra idzie o.... No? :)

A co do odwagi - odwaga to będzie powiedzieć to samo o Panu Antonim gdy PiS przejmie władzę. Czekam! :)

Teraz to żadna tam odwaga...

Znajdziecie gdzieniegdzie informację że masaż serca pośredni zapewnia 10-40% prawidłowego rzutu serca.

Jest to nonsens.

Masaż serca bezpośredni, czyli uciskanie serca ręką (wypada założyć sterylną rękawiczkę ;) ) daje w najlepszym wypadku 30% rzutu, więc realne jest uzyskanie co najwyżej 20% rzutu w mechanizmie masażu pośredniego.

No to ile "wyciśnie" małe dziecko? :

Nie wierzgaj bo pętla się zaciska.

A co do odwagi - odwaga to będzie powiedzieć to samo o Panu Antonim gdy PiS przejmie władzę. Czekam! :)

Tu masz rację - jak faszysta dojdzie do władzy to będzie niebezpieczny.

rozumiem Waszą wściekłość (...)

Wściekłość???

To projekcja twoja i wszystkich PiSSowskich lemingów.

Ja leję ze śmiechu bo kompromitacja Antka i jego przydupasów jest tak kosmiczna, że nie da się jej odkręcić mimo rozmaitych wściekłych ataków i przekomicznych sprostowań.

Jestem Europejczykiem.

Tu masz rację - jak faszysta dojdzie do władzy to będzie niebezpieczny.

Boisz się? I słusznie! :)

Ale uspokajam... Seryny Samobójca to nie jest patent PiS'u więc możesz spać spokojnie. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziś na żonie wymogłem zakup sześciopaka modeli konstrukcji cienkościennych uznanej marki. Uległa ze względu na wagę problemu i naukowy charakter planowanych badań.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

A ja badam katastrofę za pomocą modelu opartego na butelce Imperiala z Krušovic. MNIAM! :)

Kru__ovice_12__0_4ed8dc772d1e4.jpg

Jest to nonsens.

No to ile "wyciśnie" małe dziecko? :)

Drogie lemingi: rozumiem Waszą wściekłość ale naprawdę... nie przyjmujcie na wiarę wszystkiego co pokażą w TV! :)

To nie jest kwestia odwagi. Pan poseł Macierewicz tak naprawdę Owsiaka ani ziębi ani grzeje.

Ale można dostać piany, gdy ruszamy z kampanią medialną (i to za friko!) a tu nagle wyskakuje jakiś (***) poseł z jakimś (***) Smoleńskiem i zabiera bezcenny czas antenowy... kogo obchodzi (***) Smoleńsk, gdy gra idzie o.... No? :)

cieszy się powszechnym poszanowaniem opinii publicznej.

macierenko też się cieszy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.