Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

I w tym momencie kończy się w miarę sensowna zajawka i zaczynają się insynuacje ekspierdów z Gazety Polska.

Faktem a nie insynuacja jest smierc tego profesora co to wszystko zaczał rozgłaszac. Wiec moze cos w tym jest.

Chociaż od początku widać, że odpowiedzialność w tym przypadku rozkłada sie równo na PO i PiS.

Myśli kolega, że piloci byli z tych partii ? A może decydenci na pokładzie mieli jakieś związki z tymi partiami ? ;-). To może ustalmy kto z którymi ? Polacy jednak uwielbiają komplikować dosyć proste zdarzenia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy Rosjanie mają wtyczki w PIS ? ;-)

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Myśli kolega, że piloci byli z tych partii ? A może decydenci na pokładzie mieli jakieś związki z tymi partiami ? ;-). To może ustalmy kto z którymi ? Polacy jednak uwielbiają komplikować dosyć proste zdarzenia.

(...)

Myślę, że nie myslałeś stawiając tak sformułowane pytanie.

Myślę, że nie myslałeś stawiając tak sformułowane pytanie.

To tylko pytania nie oczekuj przy luźnym pytani jakiegoś skomplikowanego myślenia z mojej strony ;-). Na pokładzie "decydentami" byli chyba sympatycy Prezydenta no i oczywiście kapitan załogi (główny prawdziwy decydent). Tylko kapitan (chyba) był "niewiadomego pochodzenia". Przynajmniej dla mnie. Jeżeli był sympatykiem PO to twój przydział procentowy można by uznać za właściwy, ale nie na pewno.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To tylko pytania nie oczekuj przy luźnym pytani jakiegoś skomplikowanego myślenia z mojej strony ;-). Na pokładzie "decydentami" byli chyba sympatycy Prezydenta no i oczywiście kapitan załogi (główny prawdziwy decydent). Tylko kapitan (chyba) był "niewiadomego pochodzenia". Przynajmniej dla mnie. Jeżeli był sympatykiem PO to twój przydział procentowy można by uznać za właściwy, ale nie na pewno.

Twój wywodzik pokazuje tylko, że dalej nie myslisz. Może poprzestań na tym.

Twój wywodzik pokazuje tylko, że dalej nie myslisz. Może poprzestań na tym.

Na tym forum takich jest więcej. Jeden więcej jeden mniej nie robi różniczki ;-).

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Faktem a nie insynuacja jest smierc tego profesora co to wszystko zaczał rozgłaszac. Wiec moze cos w tym jest.

W 2011 przeszedł poważną operację, choć już wcześniej miał problemy zdrowotne z sercem. 6 września 2012 zasłabł w domu, w karetce doznał zawału. Drugi zawał nastąpił w szpitalu w czasie oczekiwania na przyjęcie. Potem nastąpił wylew i śmierć.

wikipedia.pl

61 lat, pracoholik - nie demonizowałbym.

Krótki film o Operacji Smoleńsk:

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Za dużo pracujesz doktorek, uważaj żeby Twoje operacje nie skończyły się katastrofą.

Wasze operacje na pewno skończą się katastrofą - koniec waszych matactw już bliski.

I kolejny już ekspert potwierdza, że nie ma mowy, iż pancerna brzoza byłaby w stanie urwać skrzydło samolotu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

I kolejny już ekspert potwierdza, że nie ma mowy, iż pancerna brzoza byłaby w stanie urwać skrzydło samolotu:

Kolejny wart poprzednich.

Już dawno Pis powinien wraz ze swoimi ekspertami zrobić eksperyment udowadniający swoją tezę, że w takich warunkach 1/3 skrzydła nie mogła się oderwać. Mało to wycofanych Tutek na świecie. Pis nie małe pieniądze z budżetu dostaje, dużo by mu nie ubyło kupując jedno, czy dwa skrzydełka i przeprowadzić z zaproszonymi ekipami telewizyjnymi koronny dowód na rzecz zamachu.

Do dzieła speckomisjo Maciarenki!

Po przeczytaniu o co chodzi z tymi "ruskimi serwerami" stwierdzam, że to jakaś kompletna farsa i tylko laik może się na to nabrać. Myślałem, że to coś poważnego, a to kupa śmiechu. Przynajmniej to, co przeczytalem a podanym linku.

Jestem Europejczykiem.

Kolejny wart poprzednich.

Już dawno Pis powinien wraz ze swoimi ekspertami zrobić eksperyment udowadniający swoją tezę, że w takich warunkach 1/3 skrzydła nie mogła się oderwać. Mało to wycofanych Tutek na świecie. Pis nie małe pieniądze z budżetu dostaje, dużo by mu nie ubyło kupując jedno, czy dwa skrzydełka i przeprowadzić z zaproszonymi ekipami telewizyjnymi koronny dowód na rzecz zamachu.

Do dzieła speckomisjo Maciarenki!

Eeee tam niech kupią cały samolot i rozp...lą go testowo, tylko założenia testu:

- Putin z Tuskiem muszą rozpylić mgłę,

- Bronek musi podłożyć bombę,

- brzoza musi być identyczna jak ta która ścięła tutka z największym (hłe hłe) mężem stanu jakiego ta ziemia nosiła.

Wtedy udowodnią że to wina Donka i Bronka :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

No to jeszcze raz. Do dzieła udowodnijcie Panowie "eksperci" swoje tezy. Wsiadajcie do pozostałego TU i zahaczcie o podobną brzozę. Wszyscy wtedy będą po waszej stronie. Oczywiście jak nic się nie stanie :-).

Mało to wycofanych Tutek na świecie

Ja myślę że wojsko/rząd spokojnie przekaże tego drugiego TU (co został) gratis pod warunkiem rzetelnego przeprowadzenia testu. Wszyscy "eksperci" i inni krzykacze powinni być obecni na pokładzie. Ciekawe ilu by było chętnych w praktyce ?

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/14630009/

Główne informacje

Długość: 120 cm

Szerokość: 75 cm

Wysokość: 73 cm

Opis produktu

Lita sosna

Waga: 15.2 kg

vs.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10059165/

Główne informacje

Długość: 74 cm

Szerokość: 74 cm

Wysokość: 75 cm

Opis produktu

Lita brzoza

Waga: 20.1 kg

no comments ;)

Już dawno temu proponowalem, żeby jeden z drugim leming smoleński wziął do ręki jakąś aluminiową rurkę i poszedł zmierzyć się z brzózką. Odzewu jakoś nie było - albo coś poszło nie po ich myśli albo - co bardziej prawdopodobne - nie chciało im się ruszyć dupska.

Jestem Europejczykiem.

Wystarczy popatrzeć na grafiki...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Parówki w ramach zacierania śladow zjedli rosyjscy milicjanci.

A czarnych skrzynek nie chca oddać bo zarejestrowaly odgłosy ciamkania przy jedzeniu parówek oraz otwierania puszek i siorbania piwa.

Jestem Europejczykiem.

Jarusiu kochany zejdź już z tego któregoś kręgu i wyląduj wreszcie szczęśliwie, i nie truj dupy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

,,Dotychczas poznaliśmy fragmenty raportu archeologów pracujących w Smoleńsku we wrześniu i październiku 2010 r., które przyniosły niesłychanie istotne informacje wskazujące, że Tu-154M został rozerwany w powietrzu na skutek eksplozji. Nie sposób bowiem inaczej wyobrazić sobie tego, iż samolot rozpadł się na co najmniej 60 tysięcy części, które nadal zalegają pod powierzchnią ziemi na terenie katastrofy.,,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak już się wzięli za liczenie części Tupolewa pozostających na miejscu zamachu to mogli policzyć dokładnie, a nie, że po dokładnym policzeniu 60 tysięcy części im się znudziło. Amatorzy, a nie archeolodzy... Mityczny raport mitycznych archeologów, a może to byli tzw niezależni badacze - Zenek Wisieńka z Mietkiem i raport spisano na podstawie ich naocznych relacji :)

Oszustwa Laska i Anodiny walą się w gruzy wskutek miażdżącego raportu polskich archeologów:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

,,Ustalenia ujawnione przez „Gazetę Polską” zmieniają obraz przebiegu wydarzeń. Co więcej okazuje się, że pan Jerzy Miller, szef rządowej komisji pisał swój raport nie biorąc w ogóle pod uwagę tych ustaleń i premier ma obowiązek powołać na nowo Komisję Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego (KBWLLP) – komentuje ujawnione przez „Gazetę Polską” dane archeologów, którzy pracowali na miejscu tragedii polskiego Tu-154 pod Smoleńskiem.,.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oszustwa Laska i Anodiny walą się w gruzy wskutek miażdżącego raportu polskich archeologów:

Czy ci archeolodzy są tej samej klasy co eksperci/naukowcy Antoniego ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.