Skocz do zawartości
IGNORED

zakładka - Odpicuj mi audio

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze szanowna administracje o stworzenie specjalnej zakladki "Odpicuj mi audio" w ktorej nasi forumowi biznesmeni mogli by spokojnie oferowac swoje uslugi, a nie jak teraz pod plaszczykiem pomocy w co drugim watku.... Co wy na to? I oni i my bedziemy miec latwiej, a i w normalnych watkach bedzie spokojniej....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/72752-zak%C5%82adka-odpicuj-mi-audio/
Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 20 Października 2010 - postojebstwo bez tresci wlasciwej
Ukryte przez Yamnick, 20 Października 2010 - postojebstwo bez tresci wlasciwej

Prosze szanowna administracje o stworzenie specjalnej zakladki "Odpicuj mi audio" w ktorej nasi forumowi biznesmeni mogli by spokojnie oferowac swoje uslugi, a nie jak teraz pod plaszczykiem pomocy w co drugim watku.... Co wy na to? I oni i my bedziemy miec latwiej, a i w normalnych watkach bedzie spokojniej....

Osobiście nie mogę bo jestem wręcz antypicownik.

Ciekaw jestem co na to autor wątku i kogo chce tak nachalnie wypromowć?)))

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 20 Października 2010 - postojebstwo bez tresci wlasciwej

foxbat podobno sprzedaje webasto na zime do music anioła i naklejki folia-teca na v-daci

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ciekaw jestem co na to autor wątku i kogo chce tak nachalnie wypromowć?)))

Foxbat nieustająco promuje SIEBIE. Te wszystkie ataki na McG i jego lampizacje są w gruncie rzeczy desperacką próbą zwrócenia uwagi na własną osobę, która inaczej ... nie miała by nic do przekazania.

Jest nawet definicja takiego zachowania:

A person who is starving for attention in real life and compensates for their shortcomings in society by living in a forum and inserting their presence across the board everyday and sometimes all day. It is not uncommon to see their avatars change frequently often with a theme of power. Forum members will begin to try to put the member in check but to no avail as the person is feeding off of their imaginary power to which they compensate for their lack of real world activity.

oraz

A post whore is a virtual attention whore. The attention whore brings the same attitude into online forums where they assert their “look at me” persona by invading the board with a large presence of posts.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Foxbat nieustająco promuje SIEBIE. Te wszystkie ataki na McG i jego lampizacje są w gruncie rzeczy desperacką próbą zwrócenia uwagi na własną osobę, która inaczej ... nie miała by nic do przekazania.

Jest nawet definicja takiego zachowania:

A person who is starving for attention in real life and compensates for their shortcomings in society by living in a forum and inserting their presence across the board everyday and sometimes all day. It is not uncommon to see their avatars change frequently often with a theme of power. Forum members will begin to try to put the member in check but to no avail as the person is feeding off of their imaginary power to which they compensate for their lack of real world activity.

oraz

A post whore is a virtual attention whore. The attention whore brings the same attitude into online forums where they assert their “look at me” persona by invading the board with a large presence of posts.

W kwestii formalnej - wulgaryzmy pozostają wulgaryzmami niezależnie od zastosowanego języka. Użycie obcego języka wcale nie wskazuje na obycie, kulturę, czy też wykształcenie - liczy się treść.

Użycie obcego języka wcale nie wskazuje na obycie, kulturę, czy też wykształcenie - liczy się treść.

Wręcz przeciwnie nawet. To polskie forum i jak ktoś chce coś zacytować z obcojęzycznych źródeł to nie ch się trochę wysili i przetłumaczy.

Pracował na myjce w Londynie i zna kilka słów, tych na "W...."

Przeciez to takie Polskie, bluzgnąć komuś...

Prosze szanowna administracje o stworzenie specjalnej zakladki "Odpicuj mi audio"

Fox, daj tylko sygnał! Za darmo, własnoręcznie wymyję Ci brykę myjką do naczyń, tą szorstką stroną. Kiedy tylko zechcesz;)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Nie wiem gdzie kto pracował i mnie to nie interesuje. Interesuje mnie za to by na polskim forum nie było więcej wklejanych obcojęzycznych tekstów. Choćby dlatego, że to właśnie polskie forum i trochę szacunku dla użytkownikowi czytelników mieć należy. A kim jest Elberoth, co robi itd. nie interesuje mnie ani trochę. Wojna części forumowiczów z nim też mnie nie interesuje. Interesuje mnie by na polskim forum pisać po polsku.

Kolego foxbat - ojczyzna w potrzebie, na ulicach w biały dzień mordują zwolenników PIS i ich prezydentów, reforma emerytalna zagrożona, rząd zwiększa podatek VAT, dług publiczny rośnie w zastraszającym tempie - a Wy się nabijacie z trudów prostych ludzi, którzy usiłują poprawić wygląd sprzedawanego przez siebie sprzętu elektronicznego, z trudem zdobywanego na zagranicznych szrotach i przewożonego w skandalicznych warunkach przez tysiące kilometrów ? A co mają jeść ich dziatki (i babki) ? Kto jak nie oni swoim trudem i zyskiem przyczynia się do zmniejszenia dziury budżetowej ? Kto jak nie oni zadba o stronę estetyczną sprzedawanej elektroniki ? I Wy śmiecie się z nich nabijać ? Toż prawdziwy audiofil - patriota powinien sam raz w miesiącu coś kupić, coś sprzedać - i zapłacić od tego podatek VAT, a najlepiej też ZUS i PDOF. I w ten sposób dać państwu na zasiłek dla emerytów i rencistów, tak licznie zasilających nasz piękny kraj !!!

Dlatego nie wolno nabijać się z handlarzy i picowników - prawdziwi polacy dbający o budżet swojego kraju nigdy tak nie robią !!!

O rany :-))) Skarbie nie ekstrapoluj z własnego podwórka. Nie każdy musi mieć takie problemy, wbij sobie w końcu do tej biednej głowy.

Daję też sobie głowę uciąć że foxbat nieźle się bawi czytając takie komentarze. Pytanie tylko czy jesteś w stanie to zrozumieć

:-)))

Nie wiem gdzie kto pracował i mnie to nie interesuje. /../ A kim jest xxx, co robi itd. nie interesuje mnie ani trochę. Wojna części forumowiczów z nim też mnie nie interesuje. Interesuje mnie by na polskim forum pisać po polsku.

O to, to. Wężykiem Jasiu, wężykiem!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Pomijając wycieczki personalne proponuje jeszcze zakładkę pt.:

"Wujek Dobra Rada"

gdzie Forumowicze i Zacni Goście będą mogli zapytać o konfigurację, dobór sprzętu czy innych elementu toru. Dziś każdy dzień w zakładce Stereo (i nie tylko) to kilka wpisów z prośbą a to o kabel za sto, a to wzmacniacz za 2 tysie itd, powalajac nudą.

Wiem wiem, każdy zaczynał i każdy ma nawet jak ma lata doświadczeń wątpliwości, ale Ci którzy są na forum i się znają pytają siebie nawzajem na privie a Ci którzy w to wchodzą dwa razy - założyć wątek i poczytać opinie... no cóż - zróbmy im zakładkę.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Foxi - ja jestem jak najbardziej za.

Było by miło zrobic ranking kolegów, którzy podejmują się usług, ale później fiasko.

Może zaczniemy ode mnie - szukam remntowca do Kenwooda KA-7100 - czyszczenie, wysmarowanie potków, wstawienie gniazda sieciowego i gniazd głośnikowych.

Podświetlenie gały jak u Szreka.

Jako ze jestem z Warszawy, przypuszczam, że podjąłby się tego Dreamer

Czekam na propozycje.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 21 Października 2010 - niska kultura wypowiedzi
Ukryte przez Fr@ntz, 21 Października 2010 - niska kultura wypowiedzi

Foxbat!

Czy powodem sprzątnięcia poprzedniego wątku o tej samej treści jest fakt narzygania w nim przez Elberotha?

Odnoszę nieodparte wrażenie, że rzeczony kolega ostatnio mocno cierpi na reflux, bo nie pierwszy raz mu się to zdarzyło na salonach.

Moje posty nie utrzymują się długo...

Zatem zapytam raz jeszcze?

Foxbat!

Czy konieczność "sprzątnięcia" wcześniejszego wątku o tym samym tytule została spowodowana tym, iż kolega Elberoth xxx w nim (po angielsku)?

Rozumiem, że z uwagi na ponawiający się problem z refluxem nie dało się wyczyścić częściowo?

Jak była przyczyna usunięcia mojego wcześniejszego pytania?

Moje posty nie utrzymują się długo...

Zatem zapytam raz jeszcze?

Foxbat!

Czy konieczność "sprzątnięcia" wcześniejszego wątku o tym samym tytule została spowodowana tym, iż kolega Elberoth xxx w nim (po angielsku)?

Rozumiem, że z uwagi na ponawiający się problem z refluxem nie dało się wyczyścić częściowo?

Jak była przyczyna usunięcia mojego wcześniejszego pytania?

Bartku! Pojecia nie mam co waszmosc Elberoth pisal, gdyz pisal on po angielsku! ale podejzewam, bo przeciez Elberoth to kulturalny, wyksztalcony czlowiek, organizator roznych szołów, propagator hiendu w polsce itp itd wiec pisal pewnie cos milego! ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, Ty znowu z jakimiś teoriami spiskowymi?

To że ktoś pomaga/udaje, że pomaga, to nie oznacza od razu, że chce się lansować i robić biznes na forum. Trochę wiary w ludzi!

bady! przepraszam! chyba cos zlamalo moja wiare w ludzi! ale juz bedzie lepiej!

Gość rochu

(Konto usunięte)

No właśnie dlaczego tylko Fox?

Trójwymiarowy hasa sobie po forum w kolejnym wcieleniu w najlepsze i drwi sobie z Szanownej Moderacji.

Lecz cóż..

Fox nie nabijał tak licznika jak pawełek.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

bum, jakie są wg Ciebie proporcje wśród użytkowników tego forum (29295) słyszących / niesłyszących (mowa oczywiście o kablach, cd, wzmacniaczach itp)? Bo bardzo ciekawy jestem!

Gość rochu

(Konto usunięte)

Mój kochany Rochu,

(...)

Drogi Bumie,

Przyjmij do wiadomości, że jedynie wrodzony takt każe mi wypowiadać się wobec ciebie, trójwymiarowego we wszystkich jego odmianach, słyszącego atomy i kilku wam podobnych li tylko w sposób oględny a nie częstować was grubym słowem, na co pracowicie sobie tutaj zasłużyliście.

Uważam, że wasze zachowanie a powoli także istnienie w tym miejscu stanowi co najmniej nadużycie dobrego smaku.

Pozwalam sobie zatem na razie traktować wasz przypadek w kategoriach pewnej abnegacji estetycznej.

Do czasu.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 22 Października 2010 - nie na temat
Ukryte przez Fr@ntz, 22 Października 2010 - nie na temat

dlaczego on dostal bana? jesli dostal i gdzie sie to sprawdza?

Za etykę! A właściwie za jej brak. ;) Pewnie chodził na religię, a nie na etykę i jeszcze pewnie z tych lekcji uciekał.

A sprawdza się w kapowniku Fr@ntza!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.