Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -najgorsi kierowcy na świecie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu też nieźle:

Ukryta Zawartość

BTW: co to za auto - Seat?

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Oczywiście gdyby zabił kretyn siebie i przy okazji tego, który to filmował,

to wina by była kierowcy TIR-a, który złośliwie cham jeden nie wpuścił przed siebie miszcza...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - siebie zabił, ale wydaje się, ze TIR też mógł przynajmniej lekko przyhamować....z drugiej strony wyprzedzający złapał miękkie pobocze, jakoś idiotycznie wykonywał ten manewr....

Ukryta Zawartość

Idiotyzm motoryzacyjny na dzisiaj. Dojeżdżam do przejazdu kolejowego, dość wąska droga z krawężnikami. Na przeciwnym kierunku, jakieś 15m od torów stoi rozkraczony stary sztrucel. Dwóch przejechało przez tory, i zatrzymało się za blokującym pas sztruclem. To oczywiście nie powstrzymało nastepnych przed władowaniem się na przejazd, bez możliwości zjechania z niego. Stanąłem 10m przed sztruclem i przepuściłem całe towarzystwo. Jeszcze nadjechałby pociąg i ci z przejazdu uciekliby na czołowe ze mną...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - siebie zabił, ale wydaje się, ze TIR też mógł przynajmniej lekko przyhamować....z drugiej strony wyprzedzający złapał miękkie pobocze, jakoś idiotycznie wykonywał ten manewr....

Zobacz dokładnie na filimiku - TIR uciekał jak mógł, ale gościu nie ryzykował zjechania na miękkie pobocze, bo wtedy mogłoby być znacznie gorzej - jakby przyczepa złapała piasek mogłaby być znacznie większa katastrofa.

Swoją drogą dziwię się, że ten niebieski wyprzedzający się nie wywrócił - przy takie prędkości regularna jazda bokiem i najmniejsza dziura mogła wprowadzić auto w rolowanie...

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

Zobacz dokładnie na filimiku - TIR uciekał jak mógł, ale gościu nie ryzykował zjechania na miękkie pobocze, bo wtedy mogłoby być znacznie gorzej - jakby przyczepa złapała piasek mogłaby być znacznie większa katastrofa.

Swoją drogą dziwię się, że ten niebieski wyprzedzający się nie wywrócił - przy takie prędkości regularna jazda bokiem i najmniejsza dziura mogła wprowadzić auto w rolowanie...

Przecież leży na dachu....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -do końca oglądnij, kierowca wypadł z auta....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez audio73

Jak ktoś jest kretynem skończonym i przy takiej prędkości wyprzedza nie dość, że na skrzyżowaniu,

to jeszcze na dwupasmówce bez pobocza ładuje się centralnie na czołówkę jakimś padacznym seacikiem...

sam bym takiego sk***ysyna na miejscu dobił łyżką do opon.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Przecież leży na dachu....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -do końca oglądnij, kierowca wypadł z auta....

Faktycznie, albo wcześniej nie obejrzałem do końca albo nie wyświetlało końcówki (oglądałem ze 3 razy). Idiota. mam nadzieję, że nikomu nic nie zrobił.

Ukryta Zawartość

O jaki rodzynek:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

O jaki rodzynek:

Ukryta Zawartość

Matko Boska.... wolalbym w trampkach w deszczu 20km isc piechota niz dac sie podwiesc czyms takim

Ukryta Zawartość

O jaki rodzynek:

Ukryta Zawartość

Multichannel audio, hehe.

C20179130_1.jpg

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

To jest dobre:"...nagłosnienie audio (zamontowane przez firme car audio)

2 wzmacniacze..18 głosnikow zabodowa w bagazniku za kanapa..."

Ciekaw jestem co to za firma robi takie chlewiarskie audio.

Sam jestem posiadaczem E34 i zastanawiam sie jak mozna tak zniszczyc samochod wydajac jeszcze na to kase.

Edytowane przez rafal735r

?👈

Poniżej jest fotka zezłomowania nowych samochodów z powodu zakończenia produkcji tego modelu i niezgodzenia się na tańszą sprzedaż niż za założoną cenę, jak dla mnie jest to idiotyzm, czy też przykład idiotycznych przepisów powodujących takie postępowanie :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN

Poniżej jest fotka zezłomowania nowych samochodów z powodu zakończenia produkcji tego modelu i niezgodzenia się na tańszą sprzedaż niż za założoną cenę, jak dla mnie jest to idiotyzm, czy też przykład idiotycznych przepisów powodujących takie postępowanie :

Ukryta Zawartość

Jeśli to przepisy, to faktycznie idiotyzm. Jeśli nie przepisy, to idiotyzm zarówno - czyli lepiej zniszszczyć, niż zarobić...? Ja wiem, że koncerny boją się, że można by coś kupić za znacznie niższą cenę, bez marży (psucie rynku), ale na logikę, trudno mi to zrozumieć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez romekjagoda

Ten samochód był "nierówny" - z jednej strony nie splamili go 4-cylindrowym silnikiem, z drugiej dali przedni napęd bez AWD nawet w opcji. W połączeniu z mocno kontrowersyjną stylistyką nie dziwne że E-klasie niespecjalnie zagroził.

Ukryta Zawartość

nie wiem czy idiotyzmy, ale warto sobie pooglądać ;)

(kliknij w obrazki to sie wystwietli cała dokumantacja danego samochodu)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez marcinw899

Ostatnio usłyszałem, że brak używania kierunkowskazu (chyba do 3 razy) na egzaminie na PJ nie jest traktowany jako błąd i nie dyskwalifikuje delikwenta. Jeśli to prawda, to po kiego grzyba kupowac auto z kierunkowskazami?! Patrząc na wielu kierowców uważam, że już dawno temu niektóre auta powinny być sprzedawane w wersji tańszej - bez kierunków, a w dalszych przypadkach i bez lusterek (widziałem debili, co to ruszając po postoju na parkingu nie rozłożyli lusterek i jechali tak, nie zauważając w ogóle, że są złożone...).

Ostatnio usłyszałem, że brak używania kierunkowskazu (chyba do 3 razy) na egzaminie na PJ nie jest traktowany jako błąd i nie dyskwalifikuje delikwenta. Jeśli to prawda, to po kiego grzyba kupowac auto z kierunkowskazami?! Patrząc na wielu kierowców uważam, że już dawno temu niektóre auta powinny być sprzedawane w wersji tańszej - bez kierunków, a w dalszych przypadkach i bez lusterek (widziałem debili, co to ruszając po postoju na parkingu nie rozłożyli lusterek i jechali tak, nie zauważając w ogóle, że są złożone...).

A po co kierunki i lusterka skoro nos delikwenta i tak wbity w przednią szybę, a ręce kurczowo zaciśnięte na kierownicy, on musi się skupić na tym co z przodu, tyły i boki oraz inni go nie interesują, więc po co ma im cokolwiek sygnalizować czy w ogóle ich dostrzegać :D

Kilka razy jadąc na moto i gdy drogę mi zajechał taki lamus jeden z drugim strasznie kusiło mnie by na światłach podjechać i przypierd..lić pięścią w dach, żeby się obudził. Tyle, że zaraz bym miał policję na karku, bo wiadomo jaki jest stereotyp motocylisty na ścigaczu (do tego w całkowicie czarnym stroju, w bojówkach, na czarnym moto ;) ).

Ale jeśli to jest niewymagane na egzaminie, to po co ta farsa? Po kiego grzyba w ogóle montować w autach kierunki?!

Bo na egz musisz zaparkowac co do cm, ustawic fotel zgodnie z regulaminem i sprawdzic czy auto ma przeglad.... a nie bezpiecznie i sprawnie poruszac sie po drogach.

Pozatym Ci z nosami w przedniej szybie raczej nigdy nie zalapia sie do programu UWAGA PIRAT bo sa strasznie przepisowi ... :)

pare słow o ustawiance w znanym programie moto

Ukryta Zawartość

oczywiscie nie o dublerze Clarksona tylko na ustawianiu i preparowaniu wyników testów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Mnie irytuje jak kierowcy stojący na jezdni o wielu pasach ruchu pod czerwonym nie pokazują zamiaru skręcenia.

Stajemy tu gdzie mamy możliwość szybszego pojechania do przodu.

Zapala się zielone;

I niespodzianka!

Patałachy włączają kierunkowskazy; najczęściej jak już są w skręcie.

Tez tak macie? ;(

Kierunkowskaz służy do wskazania zamiaru a nie faktu skręcania (wówczas już wszyscy widzą)!

Mnie irytuje jak kierowcy stojący na jezdni o wielu pasach ruchu pod czerwonym nie pokazują zamiaru skręcenia.

Stajemy tu gdzie mamy możliwość szybszego pojechania do przodu.

Zapala się zielone;

I niespodzianka!

Patałachy włączają kierunkowskazy; najczęściej jak już są w skręcie.

Tez tak macie? ;(

Też. Aż by się chciało mieć czołg albo Forda F250 orurowanego przodem i przepchnąć takiego pierdziela.

A co mają powiedzieć kierowcy, którzy przypadkowo znajdą się w Paryżu? Jeździłem po nim przez dwa dni, o dziwo obyło się bez ryski;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.