Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt nie pisze o półfinałach LM.Wczorajszy mecz stał na bardzo wysokim poziomie .Było w nim wszystko,dramatyzm,taktyka,walka i zmienność sytuacji.Obie drużyny grały na maxa,było niesamowite tempo,pressing.

Natomiast dzisiejszy półfinał mnie rozczarował.Dużo niższy poziom,sporo chaosu i przypadku,liczne błędy w obronie.W obecnej formie Liverpool jest bez szans z Realem.

Wczorajszy mecz stał na bardzo wysokim

Czego nie da się powiedzieć o sędziowaniu w obu meczach. Za ewidentne zagrania ręką sędziowie nie dyktują karnych! W jednym przypadku to ręką zawodnik wybił piłkę zmierzającą do bramki i co? I nic!

Normalnie to w takich przypadkach oprócz karnych były kartki.

Wcześniej Lewy został sfaulowany na polu karnym. Gdyby już wtedy sędzia zareagował odpowiednio. to mogłoby to skończyć się inaczej.

Dlaczego zrezygnowano z powtórek wideo w wątpliwych sytuacjach? Rozwiązanie może miało swoje wady, ale zalety chyba przeważały. Można też było je doskonalić, przejmując pewne rozwiązania z tenisa.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Dzisiaj wielkie święto.Grand Derby !Mam nadzieję,że będzie się działo.Co prawda grają o pietruszkę ale tu chodzi o prestiż,o honor.Ja jak zwykle kibicuję Barsie ale niech wygra lepszy.

• 4 tygodnie później...

Czy to jest możliwe?na forach anglojęzycznych, są wpisy co do obaw procederu, podtruwania przez Rosjan, zawodników i kibiców.

Może chodzi o obawy że w Rosji zakąsza się dopiero po trzeciej szklance. W tym przypadku - uzasadnione.

• 2 tygodnie później...
Gość

(Konto usunięte)

5:0 dla Rosji w meczu otwarcia. :) (w pracy obstawiłem 2:1).

Reakcja Putina i arabskiego szejka na pierwszą bramkę.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=obcFvZxnxSo

Edytowane przez JuG

Mój Boże, toż to parodia piłki nożnej. Ciekawe za ile baksow Arabowie przeszli eliminacje. A obserwowanie tego żółtego kanarka w ich bramce zwanego nie wiedzieć czemu bramkarzem, przekracza ludzkie rozumienie futbolu.

Piękny prezent na otwarcie dla braci Rosjan.

Gratuluję.

Po części to konsekwencja manii wielkości FIFY. Kiedyś mistrzostwa były elitarną imprezą 16 zespołów. Niedługo będzie na nie zjeżdżać pół świata.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Kiedyś mistrzostwa były elitarną imprezą 16 zespołów. Niedługo będzie na nie zjeżdżać pół świata

Poziom się wyrównuje. To że dziś Rosja rozgromiła teoretycznego słabeusza, nie znaczy że tak będzie w każdym tego typu meczu.

Senegal, czy Japonia to też przecież egzotyczne drużyny dla światowej piłki nożnej. Zobaczymy czy będą przysłowiowymi "chłopcami do bicia"

w naszej grupie.

Gratki dla Rosjan, niemniej tęsknię za elitarną imprezą dla 16 drużyń.... 5:0 na mistrzostwach? serio?

Senegal, czy Japonia to też przecież egzotyczne drużyny dla światowej piłki nożnej. Zobaczymy czy będą przysłowiowymi "chłopcami do bicia"

w naszej grupie.

mam jednakowoż pewne obawy...............

Nie z Kolumbią, tylko z Peru w 1982.

Nieprawdopodobny mecz Portugalia - Hiszpania 3:3.

Hat trick Ronaldo...trzeba przyznać, że ten piłkarz jest rzeczywiście genialny.

Nie z Kolumbią, tylko z Peru w 1982.

Z Peru jak najbardziej, ale też z Kolumbią 5:1 ( a właściwie 1:5 ).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Music

Who's Afraid of Music?

Chyba Merkeliści.

Meksykanie rozegrali Niemców bardzo mądrze, Niemcy byli głową w meksykański mur.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Numerek chyba oglądał mecz z 1936r.?

Niemcy zagrali beznadziejnie.Nie rozumiem co się z nimi stało?Nie mieli świeżości ani szybkości.Grali schematycznie.Nie wiem może jakieś błędy w przygotowaniach?Teraz brakuje tylko aby Brazylia przegrała ze Szwajcarią.Ale to dopiero pierwsze koty za płoty.Hiszpania kiedyś też przegrała pierwszy mecz( ze Szwajcarią) aby potem zdobyć mistrzostwo.

Niemniej na tych mistrzostwach chciałbym aby wreszcie wygrała Brazylia.

Jestem pod wrażeniem meczu Portugalii i Hiszpanii.To było coś!

Niemcy

Niemców dotyczą zwycięstwa, wszystko co złe czy całe zło, to działanie nazistów, to oficjalna propaganda.

Niemcy nie przegrali meczu..nikt z zawodników tej reprezentacji nie otrzymał też żółtej kartki..

Od kiedy brakuje Polaków w tej drużynie, nie idzie im już tak dobrze, kiedyś gdyby nie deszcz też mieli by problem.

Niemcy nie potrafią grać w piłkę, przełamują braki dyscypliną i siłą.

W piłkę na świecie potrafią grać Argentyna, Holandia, Włosi i Brazylia, kiedyś też Polska.

Numerek chyba oglądał mecz

Mój post był z 17 40, a więc sporo przed zakończeniem dzisiejszego meczu, wynik poznałem z kart tarota.

Gdyby Niemcy przegrały mecz w Europie, zebrałaby się komisja i ustaliła inny wynik, ewentualnie że mecz trzeba powtórzyć.

wplatanym nazizmem,

To było zapożyczenie z Salonu24, przeczytaj sobie notkę i komentarze masz tam wprost to na panelu, / komentarz GINI /, ale gdzie tam Salonowi do AS..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.