Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.05.2022 o 17:25, 100icki napisał:

jeśli kogoś interesują wyniki P. Sousy, to warto obejrzeć

Kogo normalnego mogą interesować wyniki jakiegoś pajaca w dzikim kraju odległym o tysiące kilometrów???

Może jedynie w kontekście takim, że picer, mitoman i gawędziarz Sousa jako trener poległ, natomiast picer, mitoman i gawędziarz Morawiecki jako premier sporego kraju ma się całkiem nieźle.

I kto jest tu idiotą?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kogo normalnego mogą interesować wyniki jakiegoś pajaca

Mnie wyjątkowo interesują.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

natomiast picer, mitoman i gawędziarz Morawiecki jako premier sporego kraju ma się całkiem nieźle.

Martwiłbym się bardziej moim zdrowiem psychicznym, gdyby wszystko kojarzyłoby mi się z polityką.

Che molto guadagna chi putana perde

6 minut temu, 100icki napisał:

Mnie wyjątkowo interesują.

Jak się domyślam motywacją jest zemsta za to, co ten pajac zrobił z naszą reprezentacją.

Ale doceńmy plusy - obnażył realia zarządzania naszym sportem. Który jest mniej więcej na poziomie dyktatorskich państw afrykańskich.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

motywacją jest zemsta

nazywam to sprawiedliwością, gdybym był mściwy to powiedziałbym - niech mu zdechnie wszystko co kocha

Che molto guadagna chi putana perde

2 minuty temu, 100icki napisał:

nazywam to sprawiedliwością, gdybym był mściwy to powiedziałbym - niech mu zdechnie wszystko co kocha

Zdecydowana większość obserwatorów właściwie oceniła tego pajaca. Teraz należy postawić pytanie dlaczego Boniek był odmiennego zdania.

Należy postawić pytanie i ocenić odpowiedź. Sprawiedliwie ale surowo.

Jak normalny człowiek sp***doli w pracy coś za sto czy tysiąc złotych to ma problemy, jak Prezes którego wszyscy publicznie ostrzegali sp***doli za miliony to nic się nie dzieje. Dalej pajac będzie brylował w telewizji.

Jestem Europejczykiem.

15 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Zdecydowana większość obserwatorów właściwie oceniła tego pajaca. Teraz należy postawić pytanie dlaczego Boniek był odmiennego zdania.

Bo to Bońka kolega jest. Niczym innym się nie kierował. Chciał mu pomóc i zaryzykował.

Najważniejsza jest piłka. A wczoraj niesamowicie emocjonujący koniec rywalizacji w Premier League . Takie sezony się pamięta !

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
  • 2 tygodnie później...

Argentynę z Włochami. 

Polskę z Walią oglądałem od końca 1 połowy. Najpierw nie skumałem (grała muzyka), myślałem, że to jakaś chała z 1 ligi... Patrzę a tam najlepszy piłkarz świata!

Ale potem było jeszcze zabawniej jak chłopaki, bodaj Glik z jakimś drugim w obronie sobie piłkę podawali... No i dało się dostrzec wybitne podania Krychy 10 metrów za plecy skrzydłowego... Po prostu zajebisty mecz.

Ale żenada. Lewy obudził nadzieje bramką po fajnej, choć przypadkowej akcji, ale teraz trwa egzekucja (75 minuta 3:1). I już wiemy z którym miejscu jesteśmy, Panie Michniewicz. 

80 minuta - 4:1.

Edytowane przez soundchaser

Komentatorzy dostosowali sie do piłkarzy,   liczyli że  Belgowie osłabną w 2 połowie 😆

I usprawiedliwiają zdjęcie Lewego tym że  to nie mecz rangi mistrzowskiej 

To po co oni k... w ogóle grają?

Robią w ch... kibiców ? 

Zdejmować Lewego gdy przegrywamy,  to jest  majstersztyk trenerski 

Edytowane przez costa brava

Ja prdl...strzelają nam gole jak na sparringu. Nie atakowani, z pełną swobodą.

Ten Michniewicz o wyglądzie i prezencji urzędnika skarbowego, a nie trenera piłki nożnej to przez kogo polecony był? Kolejny przekręt. Szkoda słów...

42 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Po prostu grają na swoim normalnym poziomie.

Bardzo dobry wynik i dobrze się stało. Różnica klas ewidentna i prawdziwa. Belgia na czele stawki FIFA, a Polska niesprawiedliwie wysoko. Powinna być gdzieś w okolicy 50 miejsca. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.