Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
21 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Taki zawodnik.

O, Zieliński chyba. Mówią, że to znakomity środkowy pomocnik. 

Tak więc nie przesadzaj. Na pewno wiedzą!

daj spokój , nie ma nikogo kto  w srodku potrafilby przytrzymac pilkę i podać dokladnie

Lewy ma juz swoje lata i nie mozna od niego wymagac by robił akcje przez pół boiska .... chociaz jedna na mecz mógłby 🙂

poza tym od lat to samo bez wzgledu na trenera ... straty prostych piłek

brak presingu i pomysłu na akcję

ja juz pewnie nie dożyję druzyny ktorej naprawdę chce się grać

Ja współczuję zagorzałym prawdziwym kibicom...

Tyle lat i znowu to samo dziadostwo, a wszyscy znakomici eksperci, zwłaszcza te palanty w studio najlepiej się znają 😁

Lewandowki przez nie strzelenie karnego uratował nam remis.

Messi strzelił karnego i potem przegrali.

A my karnego taktycznie odpuściliśmy i dzięki temu coś ugraliśmy. Ten Lewandowski to geniusz!

Nie wiem czy zauważyliście ale Oczoa zamarkował najpierw rzucenie się w lewą stronę i wystrzelił w prawo dokładnie w kierunku strzału Lewego. 

Lewy dał się zrobić w ciula 😁

Popatrzmy na statystyki: ilość podań, podania celne i zagrożenia - Meksyk 2x lepiej w każdej z pozycji  … Potwierdza się to samo odkąd pamietam: brak rozgrywania celnymi podaniami w tym długimi, problem z tzw. klejeniem piłki (nawet Lewy) i odwieczny problem „chowania się” co znacznie utrudnia rozgrywanie bardzo szybkich piłek i zdobywanie pola … te same mankamenty od lat 🙄

I nie rozumiem od dawna, dlaczego taki Lewy i Krychowiak są zawsze na boisku ??? Nie można ich obu posadzić na ławie i zacząć mecz z innymi a tych dwóch delikwentów trzymać w rezerwie ? Szczególnie, że ten ostatni gra taktykę z lat 80-tych: kółeczko i podanie do tyłu.

Albo że Lewy jest zawsze egzekutorem karnego ? Tutaj trzeba mieć żelazną psyche a on zdaje się, że ma z tym ostatnio problemy. 

Lewy potrzebuje na boisku obstawy 9 zawodników, aby być w 100% skutecznym; w narodowej jest z tym techniczny problem. Nie powinno się na nim budować strategii gry. Czas na „coś” innego …

Zawsze pozytywnie wyrażałem się o piłkarskich umiejętnościach Lewandowskiego i jego postawie na boisku oraz roli w reprezentacji. Dzisiaj napisać tego nie mogę. Lewandowski sprawił, że polski zespól ma szansę jedynie na ostatnie miejsce w grupie.

I nie ma w tym odrobiny przypadku. Oglądam wszystkie mecze Barcelony i widzę, że Lewandowski ostatnio zgubił formę oraz profesjonalizm z jakiego dotychczas był znany. Utracił przysłowiową niemiecką solidność, jakiej wyuczył się w Bayernie. Ostatnio bryluje wszędzie, tylko nie na boisko, w najważniejszych meczach. Koniec kariery jako wielkiego napastnika? Możliwe.

jedyny taki przypadek we wszystkich grupach - tylko na Argentynę nie ma kursów, że nie wyjdzie z grupy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Che molto guadagna chi putana perde

• Redaktorzy

Za dużo celebryctwa. Za mało ciężkiego treningu.

Przerabiał to Rocky w cz. III dostając baty od Maczugi.

Nie widzę innego wytłumaczenia.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

34 minuty temu, Wuelem napisał:

Lewandowki przez nie strzelenie karnego uratował nam remis.

Messi strzelił karnego i potem przegrali.

A my karnego taktycznie odpuściliśmy i dzięki temu coś ugraliśmy. Ten Lewandowski to geniusz!

Ja typowałem 1:1. Lewandowski miał strzelić z karnego, a Meksyk wyrównać w drugiej połowie.
Kto wie...jakby rzeczywiście strzelił tego karnego, to mogłoby być 1:1, bo taktyka Polaków byłaby wybitnie defensywna, a wiadomo jak obrona potrafi się gubić w chwilach naporu.

34 minuty temu, Ajothe napisał:

Nie wiem czy zauważyliście ale Oczoa zamarkował najpierw rzucenie się w lewą stronę i wystrzelił w prawo dokładnie w kierunku strzału Lewego. 

Tomaszewski tak ongiś markował i bronił ważne karne.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

bo taktyka Polaków

Mimo, że oglądałem mecz w 4K żadnej taktyki polskiego zespołu nie widziałem, a przypadkowości w grze co nie miara.

48 minut temu, Ajothe napisał:

Panowie, to strzelający decyduje. Bramkarz to się może po ja_ajach, co najwyżej, się podrapać.

Edytowane przez YunnanTEA
5 minut temu, Zyzol napisał:

Mimo, że oglądałem mecz w 4K żadnej taktyki polskiego zespołu nie widziałem, a przypadkowości w grze co nie miara.

Obrona Częstochowy i wybijanie na oślep to jakaś taktyka.

2 minuty temu, soundchaser napisał:

Obrona Częstochowy i wybijanie na oślep to jakaś taktyka.

Do tej taktyki zabrakło tylko Kmicica. Zresztą i ta obrona oraz bohaterski obrońca to mit.

53 minuty temu, Ajothe napisał:

Tyle lat i znowu to samo dziadostwo,

A wyobraź sobie, że pamiętam doskonale lata 70. XX wieku. 

Dlatego wybaczcie, że sobie jaja robię. 

Edytowane przez Grzegorz7
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.