Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, costa brava napisał:

Ale Szpaku jebn.ł propagandę na koniec,  godną tych co go przywrócili do telewizji , jak to dzielnie walczyli, ja pierd....

Dokładnie.
Ochydnie,służalczo,tfu...

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

9 minut temu, costa brava napisał:

Ale Szpaku jebn.ł propagandę na koniec,  godną tych co go przywrócili do telewizji , jak to dzielnie walczyli, ja pierd....

No dzielnie...na miarę swoich marnych możliwości.

5 minut temu, costa brava napisał:

Syndrom sztokholmski, jak bum cyk! Od 15:00 w TVP Sport dmuchali ten balonik. Były wywiady, kwiaty, wizyty w zakładach pracy...  🤣😂😅
Teraz jest potrzebny ten hinduski matematyk z Noblem do wyliczenia szans na awans! 😂

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Dobry mecz Polaków. Grali ambitnie i oddali nawet sporo strzałów na bramkę, a nawet strzelili gola. No przecież walczyli i konstruowali akcje ofensywne

Gdzie??? Zabrakło ataku, dobiegnięcia do posiadacza piłki, wślizgu żeby odebrać. Ile było startów do odbioru? Takich na 100%. Sorry ja tego nie widziałem

strzelili gola

Wyrównali na imprezie mistrzowskiej, nie poddali się, nie załamali, oczywiście, zawsze można lepiej, Austria zagrała przeciętnie, szkoda że nie grał skład z Holandią, wygralibyśmy swobodnie.

Zero pieniędzy dla tych darmozjadów kopaczy .

Pracownik który zawala robotę nie dostaje premii itp.

Nic bym im nie dał i niech na własny koszt wracają i oddają kase za to euro.

Kolejny raz sięgnęli dna i chyba nie ostatni.

-=SLAYER RUL3Z =-

4 minuty temu, 747 napisał:

Austria zagrała przeciętnie, szkoda że nie grał skład z Holandią, wygralibyśmy swobodnie.

A po co? Lepszy skład trzeba oszczędzać na lepszych przeciwników.
Austriacy mają szansę wyjść z grupy.

Austriacy

Austria i piłka nożna..

..

To dostarczyciele punktów.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Austriacy

Austriacy są mistrzami w konkurencjach alpejskich.

20 minut temu, costa brava napisał:

Tak, "Odzyskali zaufanie kibiców" 😆

8 minut temu, war3z napisał:

Zero pieniędzy dla tych darmozjadów kopaczy .

Pracownik który zawala robotę nie dostaje premii itp.

Nic bym im nie dał i niech na własny koszt wracają i oddają kase za to euro.

Kolejny raz sięgnęli dna i chyba nie ostatni.

Pełna zgoda.
Niech zyją na prowizji

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

17 minut temu, soundchaser napisał:

Dobry mecz Polaków. Grali ambitnie i oddali nawet sporo strzałów na bramkę, a nawet strzelili gola. No przecież walczyli i konstruowali akcje ofensywne, a tego dawniej brakowało.

Tak, z Holendrami.

Dzisiaj grali po staremu 😕

2 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Tak, "Odzyskali zaufanie kibiców" 😆

jpdr
celebryci,na reklamy maja czas
ale na piłke nie
chu... z grzy....ą
Żenua

A na tvpsport.pl znowu Ruscy zaatakowali 😄

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava

Dramat ten mecz.

1.gif.60dec2b37b5fcf666a4d65a1a2567fd3.gif

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

16 minut temu, 747 napisał:

Austria i piłka nożna..

..

To dostarczyciele punktów.

Lepszymi dostarczycielami punktów są nasze Orły.

A tak na marginesie - ile razy ten słaby sędzia nabrał się na wyłudzone faule tych świetnych aktorów, ale kiepskich piłkarzy?
Karnego też nie było. Czemu sędzia nie skorzystał z VAR?

Ten mecz był wydrukowany. Zaczęło się od bezpodstawnej kartki dla Lewego i później już jakoś poszło...

11 minut temu, war3z napisał:

Szpaku nawet w reklamach to porażka

Żadne reklamy ostatnio tak mnie nie śmieszą jak te z nim. Świetnie zrobione.

Ty musisz być mocno do niego uprzedzony...ciekawe dlaczego.

Edytowane przez soundchaser
39 minut temu, Krzych 2 napisał:

Nie walczysz, nie przecinasz  podań, nie tworzysz przewagi...przegrywasz

Ale przecież oni walczyli...i też przegrali.
To jest po prostu bardzo słaba drużyna, nie nadająca się na takie imprezy....od wielu lat.

57 minut temu, xniwax napisał:

Dramat ten mecz

Jaki tam dramat. Ja oglądałem zupełnie bez żadnych emocji wyrywkowo, resztę w powtórkach, a przy okazji przesłuchałem sporo ciekawej muzyki. 😉

11 minut temu, soundchaser napisał:

To jest po prostu bardzo słaba drużyna, nie nadająca się na takie imprezy....od wielu lat.

Pełna zgoda. Gracze z brakami technicznymi. Jeśli o ten aspekt chodzi to chyba najsłabiej jest ze wszystkich uczestników turnieju. Środek pola nie bardzo umiejący piłkę przytrzymać, gubiący się pod pressingiem. Błędy ustawiania się w obronie. Poziom jeśli chodzi o Europę to tak  dywizja B najwyżej Ligi Narodów. Zresztą będziemy w tej hierarchii spadać w rankingu FiFA też

Mógł zostać ten sam skład co z Holandią. Od początku mogli grać Romańczuk, Salamon i młody Urbański. Przede wszystkim, żeby było bez Lewandowskiego w składzie. Wydaję mi się, a wręcz jestem przekonany, że z RL9 to zawodnicy boją się grać, przez to szybko tracą piłki, niedokładnie podają itd. (Popatrzcie choćby na Zielińskiego. Jak jest kapitanem drużyny to widać, że chłopak się naprawdę mocno stara i dobrze mu idzie.) Grają pod presją, bo Lewy będzie krzyczał, machał rękami...

26 minut temu, Krzych 2 napisał:

dywizja B

Nasi kopacze awansowali do ME tylko dlatego, że został rozszerzony pakiet z takimi słabeuszami. Uważam to za nieporozumienie, ale przecież chodzi o kasę. 😉
Gdyby ograniczyli ME do 12-16 najlepszych drużyn (jak dawniej) to byłoby znacznie ciekawiej i nie musieliśmy się wstydzić, bo naszych po prostu nie byłoby tam.

Ale was ruszyło, dwie godziny minęły , patrzę i oczom nie wierzę - 36 nowych wpisów...rozumiem z tego, że aż tylu było z wiarą, a teraz są źli.

No bywa, już od 1986r. tak bywa i długo jeszcze nie będzie inaczej. To, że z Nawałką osiągnęli aż 1/4F na Euro, to tylko chwilowe odstępstwo od normy było, nic więcej.

5 minut temu, iro III napisał:

Ale was ruszyło, dwie godziny minęły , patrzę i oczom nie wierzę - 36 nowych wpisów...rozumiem z tego, że aż tylu było z wiarą, a teraz są źli.

No bywa, już od 1986r. tak bywa i długo jeszcze nie będzie inaczej. To, że z Nawałką osiągnęli aż 1/4F na Euro, to tylko chwilowe odstępstwo od normy było, nic więcej.

Z Probierzem widać progres. Myślę, że jak dają mu czas to powinno być naprawdę dobrze. Ale niestety u nas jest taka mentalność, że po paru porażkach, pierwszego kogo zwalniają to trenera. I to nie tylko w reprezentacji, ale i w ekstraklasie. 🤷

31 minut temu, Bukaj napisał:

Grają pod presją, bo Lewy będzie krzyczał, machał rękami...

Dziś chyba było tego potwierdzenie - wszedł Lewy i nasi przestali grać na maksa, bo...wszedł Lewy - guru, który sam odmieni losy meczu.
Mentalność naszych kopaczy jest zupełnie inna niż np. takich Portugalczyków.
Oni też mają w swoim składzie swojego Lewandowskiego (Ronaldo), który działa na nich motywująco, czego ostatnio nie można napisać o grze naszych Orłów, gdy na boisko wejdzie Lewy. Od razu mental spada, bo przecież Lewy staje się odpowiedzialny za wynik meczu.
To było dziś widać...nasi kopacze oprócz słabych umiejętności piłkarskich mają również bardzo słabą psychikę konieczną do wygrywania meczów. Mają za to świetną psychikę do przyswajania pieniędzy za te żenujące występy, które to pieniądze przecież po prostu im się należą. 😆

Edytowane przez soundchaser
17 minut temu, soundchaser napisał:

Dziś chyba było tego potwierdzenie - wszedł Lewy i nasi przestali grać na maksa, bo...wszedł Lewy - guru, który sam odmieni losy meczu.
Mentalność naszych kopaczy jest zupełnie inna niż np. takich Portugalczyków.
Oni też mają w swoim składzie swojego Lewandowskiego (Ronaldo), który działa na nich motywująco, czego ostatnio nie można napisać o grze naszych Orłów, gdy na boisko wejdzie Lewy. Od razu mental spada, bo przecież Lewy staje się odpowiedzialny za wynik meczu.
To było dziś widać...nasi kopacze oprócz słabych umiejętności piłkarskich mają również bardzo słabą psychikę konieczną do wygrywania meczów. Mają za to świetną psychikę do przyswajania pieniędzy za te żenujące występy, które to pieniądze przecież po prostu im się należą. 😆

Powinniśmy mu już podziękować za grę w Reprezentacji. 

Jak jego nie ma na boisko to wszyscy się starają i każdy daje coś od siebie, a jak on jest to sami widzicie...

Tak samo powinno być z komentatorem Szpakowskim. Powinien dać sobie spokój. Slisz przy piłce a on gada , że Piotrowski, który zszedl dawno z boiska 🤦

Wgl już to kiedyś powiedziałem, jak on komentuję mecz naszej PL reprezentacji, to niestety ale będzie przegrana. Naprawdę mi się to sprawdza 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.