Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Komentator sportowy być bardzo trudna zajęcie...

Słownictwo którym się szczególnie jeden z panów popisuje: korner, koucz, superwajzjor... Ręce opadają :/

Aby nie było tak całkiem w negatywnym świetle... to trzeba przyznać, że Rosjanie bardzo dobrze sobie radzą :)

anastazy, 22 Cze 2008, 10:19

>to kto będzie mistrzem Europy?

>Turcja? Rosja? Izrael? Izrael nie gra.

>czy te państwa leżą w Europie?

Patrząc na drużynę rosyjską nie widzę żadnych murzynów czy azjatów, w przeciwieństwie do takich np.

drużyn Francji czy Holandii :-).

Jestem Europejczykiem.

marcin316, 21 Cze 2008, 22:59

>Komentator sportowy być bardzo trudna zajęcie...

>

>Słownictwo którym się szczególnie jeden z panów popisuje: korner, koucz, superwajzjor... Ręce

>opadają :/

>

>Aby nie było tak całkiem w negatywnym świetle... to trzeba przyznać, że Rosjanie bardzo dobrze sobie

>radzą :)

Ten tuman to Bożydar Iwanow, dziś "prowadzi" studio. Zaprasza widzów na... cyt. "zapraszam państwa na ostatni dzisiaj commercial breake". I co było potem? Przerwa na reklamy.

Ręce opadają.

>Filut, 26 Cze 2008, 23:35

>Ten tuman to Bożydar Iwanow, dziś "prowadzi" studio.

A ten skąd? Przecież Bułgarzy się nie zakwalifikowali ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 27 Cze 2008, 02:39

>>Filut, 26 Cze 2008, 23:35

>

>

>>Ten tuman to Bożydar Iwanow, dziś "prowadzi" studio.

>

>A ten skąd? Przecież Bułgarzy się nie zakwalifikowali ;-).

No to dlatego grzeje ławę w studio he he.

Ale jego zmiennik Roman Kołtoń też nieźle daje, wg niego nie mówi się - zawodnik jest bez formy - tylko cyt.:"zawodnik jest pod formą".

>tomek7776, 29 Cze 2008, 22:37

>(...)polscy zdrajcy upokorzeni!!!!

O Boże, co za młot!!!

Ty synku głową gwoździe wbijasz?

To jest młot udarowy ja pierdziele co za poziom

no niestety podolski nie dostał karteczki a powinien. Szwaby żal mają do sędziego że kartki nie pokazał hiszpanowi ale to z tego co widziałem pedalski pierwszy z bańką wyskakiwał. Jakby szwaby grali z włochami to już podolski by był za boiskiem z czerwienią.

Ale mecz ładny no i EEEVVVIIIIVAAA ESPAAANIAAAA !!!

Kubek

ja widzialem dokladnie to samo co Ty,ten zdrajca podolski pierwszy strzelil z pióra.ale ktos widze jest strasznie tendencyjny.prasa polska raczej sprzyja widze niemcom,tak jak i komentatorzy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kubek, 30 Cze 2008, 09:04

>no niestety podolski nie dostał karteczki a powinien. Szwaby żal mają do sędziego że kartki nie

>pokazał hiszpanowi

Oglądałem mecz w niemieckiej telewizji (ZDF) i jakoś sobie nie przypominam, żeby robili z tego zderzenia jakąś aferę. Sprawozdawca był raczej zrezygnowany, Netzer już w przerwie mówił, że Hiszpanie są po prostu lepsi i jak Niemcy się nie poderwą, to nie ma co liczyć na zwycięstwo.

Jestem Europejczykiem.

Hiszpanie byli lepsi i cieszę się, że wygrali. Ale też szczęścia mieli sporo. Sędzie mógł podyktować karnego za oczywistą rękę na polu karnym na początku meczu, mógł też wyrzucić rzeczonego Hiszpana.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Jaro_747, 30 Cze 2008, 10:35

>Oglądałem mecz w niemieckiej telewizji (ZDF) i jakoś sobie nie przypominam, żeby robili z tego

>zderzenia jakąś aferę. Sprawozdawca był raczej zrezygnowany, Netzer już w przerwie mówił, że

>Hiszpanie są po prostu lepsi i jak Niemcy się nie poderwą, to nie ma co liczyć na zwycięstwo.

Też oglądałem na zdf - no i była afera przecież. Latały przecież do sędziego szwaby że hiszpan z bani wyjechał. Chwilowe zamieszanie było.

Ale czemu boczny sędzia nic nie reagował ? Przecież to z jego strony się działo i powinien widzieć że to podolski pierwszy zaczynał.

tomek7776, 29 Cze 2008, 22:37

>hiszpanie mistrzami europy,szwaby i polscy zdrajcy upokorzeni!!!!

tomuś, mam nadzieję, że nie handlujesz niemieckimi samochodami. Nie byłbyś przecież polskim zdrajcą?

PS. Gdzie sie tacy lęgną i jaka stosują dietę?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.