Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

kobitki jak kobitki ale kto zamknął Starego A. ???

za krótko gadaliśmy i bąkną tylko, że nie ma go już na forum

wie ktoś cokolwiek?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

+

Ja też jestem za zdjęciem bana.

Choć niektórzy twierdzą że hycel to klon Starego Audiofila.

Widać obecność na tym forum Starego Audiofila nie na rękę co niektórym ze względu na to że SA prawdę pisał.

Może czas opuścić to forum i założyć nowe bo tu cuda się dzieją już.

Coehlo napisał, że człowieka poznaje się przede wszystkim po tym jakiej słucha muzyki.....ale jeszcze wszystko przed Tobą.

To za proste na Coehlo tam musiał by być jakiś wojownik światła i miłość i podobne "wzniosłe myśli"

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

To za proste na Coehlo tam musiał by być jakiś wojownik światła i miłość i podobne "wzniosłe myśli"

Rafaello,depczesz mi po piętach.Napisz coś z sensem..

7 4 7 zniknął na bocznicę i tam wypisuje mądrości o polityce,

już nie o kablach na szczęście.

"z climaxem pijamy wysokooktanowe trunki ale to tez sporadycznie gdyz jestesmy abstynentami"

kiedyś był nisko procentowy spiryt dla młodzieży ;-)) i sprzęt grał dobrze, i był Polski.

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Rafaello,depczesz mi po piętach.Napisz coś z sensem..

Coelho to grafoman

masz tak jak chciałeś? :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

"z climaxem pijamy wysokooktanowe trunki ale to tez sporadycznie gdyz jestesmy abstynentami"

kiedyś był nisko procentowy spiryt dla młodzieży ;-)) i sprzęt grał dobrze, i był Polski.

Kazik chyba nas nie posadzasz że pijemy spirytus do politury

jedyne co smaczne ze spirytusu to limonczello produkcji kolegi ktory po latach rozroznia wszystkie cytryny jakie bywaja u nas w sklepach :)

Coelho to grafoman

masz tak jak chciałeś? :)

grafoman czy gramofon miało byc ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Rafaell, zakładka się nazywa Hi-End, a nie Dobry Dźwięk. Nie mylmy pojęć, gdyż nie są one tożsame. W latach 60-tych kupowało się do napędzania kolumn coś, co nie każdy dzisiejszy hi-end tak gra, za 68$.

Który "piernik" skasował temat o SA? - gadać mi tu tylko bez ściemy (cholera jasna)

Ten który skasował naprawi swój błąd, i nie chcę słyszeć że się nie da. (guzik mnie to obchodzi)

Coelho to grafoman

Rafaello, za dużo pracujesz z tymi kablami,albo to element uboczny lutowania tanich drutów[opary].

Co Ty chcesz od Coelho- to świetny mądry pisarz a przy tym audiofil i znawca muzy.

Zapomnij o tym że sprzedasz mu swoje druciaki.....hehe.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.