Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

Ładnie powiedziane !

Jacm to byl post tego tygodnia. Brawo. Gdybym byl jurorem akademii filmowej to dostalbys ode mnie oscara przed rozpoczeciem gali hehe. Prosto, zwiezle i na temat.

pzdr

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

Proste jest najlepsze dlatego skomplikowani ludzie lubią różne odcienie szarości żeby na koniec życia zrozumieć że rozmieniamy się na drobne :)

Dokladnie. Prostota jest najpiekniejsza. Niewazne czy mowimy o zwyczajnych prostych ludziach czy tez przedmiotach.

"Puste nakrycie nie musi być puste"

sms 72052

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a jak komu nie pasuje caritas zawsze można samodzielnie zaprosić rumuna

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

jestem zruzgotany, przypadkiem dowiedziałem się że pszczółka Maja nie była polską bajką ani nawet czechosłowacką ani polsko-czechosłowacką tylko japońską... utraciłem dzieciństwo.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jestem zruzgotany, przypadkiem dowiedziałem się że pszczółka Maja nie była polską bajką ani nawet czechosłowacką ani polsko-czechosłowacką tylko japońską... utraciłem dzieciństwo.

Ale Zbigniew Wodecki jest nasz. Polski.

Także nie smuć się w świateczno-noworoczny czas.

Testował ktoś ten program ?

Ukryta Zawartość

Mam akurat komputer (CAPS V3) który leży sobie nieużywany, i się zastanawiam czy nie odpalić na nim Windows Server 2012 i nie spróbować.

Podobno sam Windows Server 2012 przynosi wyraźna poprawę w stosunku do Win 8.

Dawno się tak nie uśmiałem.

Ukryta Zawartość

Tera na fali je pussy a nie sex.

2013 poszedł w pizdu więc będzie tylko lepiej.

Tego lepiej wszystkim życzę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Kurna , a radyja maryjana nie mieli ? <br />
<br />No co Ty? I tak nie mogłem nic powiedzieć, bo obiecałem żonie,<br />

Szacunek musi być!

Skiniak , słyszałem przypadkiem rozmówki dwóch " inteligentnych" , jeden mówi że pipi Lansztrung była ruda , a drugi mu na to że ruda to była aganiok , ta od czterech z psiurem ...kurna ciekawa to była wymiana zdań :)

Gość rydz

(Konto usunięte)

GIGANTY!

Kurna jak to jest , jak do teatru to wąsik strzygę ,dygam tu i tam , na koncert jak zwierz, jak nie butelczyna to piguła jakaś.

Na Łomżing mnie tera wzięło brrr.:)

Jeszcze raz edit , ja spokojnie ,Zoot Sims pogrywa.

U mnie Scofield : That's What I Say czyli w hołdzie dla Ray Charlesa i resztki "Ducha" z Podlasia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 1 miesiąc później...

Kable do bi wiringu to są takie kable z których dwa końce są do wzmaka,a cztery do kolumny-kolumna tez musi mieć cztery odczepy mam rację?

Dobrze wytłumaczyłem?

A co sobie Pan podłączy to już jego sprawa-tylko musi do montażu założyć okulary.........bo taki jeden kolega kiedyś-który teraz jest moderatorem

podpiął swoje Audioquest Midnight żle i mu wysokotone wykonały największe wychylenie w historii audio-zrobił to Palton-mistrz ceremonii na AS))

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+

Kiza, zrozumiałeś coś z tego bełkotu? Ktoś coś usłyszy, nie wie jak dokładnie było i strzela babola, do tego dostaje kilka plusów od klakierów. UROCZE. Mam nadzieję, że "kolejki" wkrótce nie będą anonimowe. Będzie wtedy można zobaczyć, kto się błaźni razem z "bohaterem" wpisu.

Audioquest Midnight, to świetny kabel. Pewnie są lepsze, ale ja mam jakiegoś wyjątkowego pecha i takiego nie spotkałem. Nie stać mnie na super drogie kable, być może tam taki się znajduje. Sądzę, że postęp jaki można uzyskać w ten sposób, to najmniej efektywny sposób wydawania pieniędzy. Być może się mylę. Do ok. dychy sprawdziłem całe mnóstwo kabli, efekt opisałem wyżej. Tak więc wiekowy midnight za 600 zł, to superokazja. Pytanie, czy ma być dobrze, czy prestiżowo... ?

Kiza, zrozumiałeś coś z tego bełkotu? Ktoś coś usłyszy, nie wie jak dokładnie było i strzela babola, do tego dostaje kilka plusów od klakierów. UROCZE. Mam nadzieję, że "kolejki" wkrótce nie będą anonimowe. Będzie wtedy można zobaczyć, kto się błaźni razem z "bohaterem" wpisu.

Audioquest Midnight, to świetny kabel. Pytanie, czy ma być dobrze, czy prestiżowo... ?

Dobrze i jednocześnie prestiżowo jak najbardziej ze skłizboxem,kulkami audioquest midnightem i analogowo brzmiącym

daczkiem protagonist................i recenzyjka gotowa jak talala.

OPANUJ SIĘ.....................niedługo wręczenie Oskarów.

• Użytkownicy+

Choćbym miał radyjko na baterię, to co to ma do tematu? Zapewne tyle, co poprzednie Twoje niesprawdzone rewelacje,odnośnie błędnego podłączenia rzeczonego kabla.

Człowieku, kto tu ma się opanować? W każdym dowolnym temacie piszesz bzdury oczywiście niezwiązane z TEMATEM wątku. Stroisz miny znawcy, pouczasz Jarka, Adama i innych np. na temat akustyki, podczas gdy całkiem niedawno słuchałeś w pokoiku kilkanaście m2 z gąbkowymi piramidkami podpartymi na ścianach kijem od mopa i miotły. Wstydu nie masz za grosz. Może już rzeczywiście bryluj w lampie, Janek mamel, Marcin Utopia, p.Waldek i inni trochę Cię podszkolili w tym temacie przez kilka ostatnich lat, to możesz grać eksperta przed początkującymi. Szkoda tylko, że pouczasz elektroników parających się tym od dwudziestu/trzydziestu lat...

Wstyd mi za ten wpis. Wybaczcie.

Choćbym miał radyjko na baterię, to co to ma do tematu? Zapewne tyle, co poprzednie Twoje niesprawdzone rewelacje,odnośnie błędnego podłączenia rzeczonego kabla.

Człowieku, kto tu ma się opanować? W każdym dowolnym temacie piszesz bzdury oczywiście niezwiązane z TEMATEM wątku. Stroisz miny znawcy, pouczasz Jarka, Adama i innych np. na temat akustyki, podczas gdy całkiem niedawno słuchałeś w pokoiku kilkanaście m2 z gąbkowymi piramidkami podpartymi na ścianach kijem od mopa i miotły. Wstydu nie masz za grosz. Może już rzeczywiście bryluj w lampie, Janek mamel, Marcin Utopia, p.Waldek i inni trochę Cię podszkolili w tym temacie przez kilka ostatnich lat, to możesz grać eksperta przed początkującymi. Szkoda tylko, że pouczasz elektroników parających się tym od dwudziestu/trzydziestu lat...

Wstyd mi za ten wpis. Wybaczcie.

Dlaczego tego nikt nie wymoderował?

Paltonik jak Ty jeszcze nosiłeś pieluchy to wtedy broniłem pracy dyplomowej nt. lamp elektronowych.

A Adam-to Elberoth,a Jarek to Jarek&Ania?...................jeśli tak to potwierdzam oni w lampach sie zupełnie nie orientują.

A Marcin-Utopia myślisz,że jest wyrocznią-znowu pomyłka.

Nie powinienes się wcale wypowiadać w lampach-bo nie masz o tym pojecia,a u mnie są ciągle spotkania i przychodzą nie takie persony

jak w wątku kujawskie odsłuchy-nic nie piszemy-bo nie ma zaden z nas parcia na ekran jak Ty-lepiej ten swój watek przesiej i zostaw tylko h-end.

W audio jesteś dla mnie clownem h-endu...........od zawsze.

• Użytkownicy+

Całość powyższego wpisu, to zwykła socjotechnika i niezwykłe chamstwo. Postanowiłem zrobić wyjątek i odnieść się do niego szczegółowo, żeby wykazać całość manipulacji.

1,

Paltonik

Prostacka erystyka najniższych lotów, typowe gdy się nie ma argumentów...

2,

jak Ty jeszcze nosiłeś pieluchy

Odpowiedź ta sama co powyżej. Merytorycznie nie na temat.

3,

wtedy broniłem pracy dyplomowej nt. lamp elektronowych

Byłem nieraz świadkiem, gdy tłumaczono Ci podstawy dotyczące wzmacniaczy lampowych. Być może kilkadziesiąt lat temu liznąłeś ten temat, dziś to bez znaczenia. Nie mówię, że zupełnie się nie znasz na tej dziedzinie audio, mówię tylko, że piszesz jak nadęty buc, który pozjadał wszystkie rozumy. Niestety, do tego Ci jeszcze daleko, pomimo porad chłopaków i przeszukiwania internetu.

4,

A Adam-to Elberoth,a Jarek to Jarek&Ania?...................jeśli tak to potwierdzam oni w lampach sie zupełnie nie orientują.

Czytanie ze zrozumieniem jest zbyt trudne i trzeba dopasowywać wpis? :

pouczasz Jarka, Adama i innych np, NA TEMAT AKUSTYKI, podczas gdy całkiem niedawno słuchałeś w pokoiku kilkanaście m2 z gąbkowymi piramidkami podpartymi na ścianach kijem od mopa i miotły.

5,

A Marcin-Utopia myślisz,że jest wyrocznią-znowu pomyłka.

Nie ma to żadnego znaczenia, zresztą nie wiem, czy jest osoba o której można tak powiedzieć. Jeśli oni nie są wyrocznią, a uczyli Ciebie...cóż mam dodać?

6,

Nie powinienes się wcale wypowiadać w lampach

NIE NA TEMAT!!! Niewiele zresztą się wypowiadam i tylko o rzeczach, które sprawdziłem u siebie, w przeciwności do Ciebie.

7,

u mnie są ciągle spotkania

NIE NA TEMAT!!!

8,

i przychodzą nie takie persony

NIE NA TEMA!!!

9,

w wątku kujawskie odsłuchy

NIE NA TEMAT!!!

10,

nic nie piszemy-bo nie ma zaden z nas parcia na ekran jak Ty

Parcie to akurat masz olbrzymie, tylko niewiele merytoryki można znaleźć w Twoich wpisach. W "Kujawskich" opisujemy sprzęty, to w opinii wielu osób jeden z niewielu sensownych sposobów dzielenia się wiedzą o sprzęcie. Po drugie, co robią Twoje wisy w KAiMie??? Zdecyduj się więc...

11,

lepiej ten swój watek przesiej i zostaw tylko h-end.

NIE NA TEMAT!!! Poza tym, nie Ty będziesz decydował co nadaje się do Hi-Endu, a co nie.

12,

W audio jesteś dla mnie clownem h-endu...........od zawsze.

Ponownie NIE NA TEMAT!!!

Żal mi Ciebie. Choćbym był klaunem (google nie podpowiedziały Ci pisowni polskiej?), to lepsze to, niż bycie nadętym bucem.

Twój przemądrzały sposób pisania postów, to żart z forumowiczów. Wpisy masz najczęściej kompletnie pozbawione sensu i logiki co właśnie wykazałem. Ja MOGĘ mieć radyjko na baterię i nic nikomu do tego, bo nie pouczam innych. Szczytem chamstwa, było nabijanie się z ustrojów Adama, podczas gdy sam miałeś BADZIEW i niewielkie pojęcie o akustyce. Doskonale pamiętam Twój wpis:" 2D-czyli rozpraszająco-tlumiące".

Ukryta Zawartość

Na temat wiedzy o panelach, nie mam więcej pytań.

Robert Trzeszczyński

PS. Proszę, nie dzwoń już tak nachalnie.

Ukryta Zawartość

Stroisz miny znawcy, pouczasz Jarka, Adama i innych np. na temat akustyki, podczas gdy całkiem niedawno słuchałeś w pokoiku kilkanaście m2 z gąbkowymi piramidkami podpartymi na ścianach kijem od mopa i miotły.

Jaki kij i mop, bo to kluczowe zagadnienie w korelacji z resztą systemu!?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na AS 2014 przyjdż w stroju clowna-to najlepiej do Ciebie pasuje-w audio jestes kompletnym laikiem czyli zerem.

U Ciebie clou przekazu stanowiły wersalki dlatego zostałeś nazwany przeze mnie clownem

Przez te swoje wersalki postanowiłeś aby panował tu Wersal ma sie rozumieć,a o audio u Ciebie wiedza płytka.

Na AS 2014 przyjdż w stroju clowna-to najlepiej do Ciebie pasuje-w audio jestes kompletnym laikiem czyli zerem.

U Ciebie clou przekazu stanowiły wersalki dlatego zostałeś nazwany przeze mnie clownem

Przez te swoje wersalki postanowiłeś aby panował tu Wersal ma sie rozumieć,a o audio u Ciebie wiedza płytka.

Naprawde z Ciebie jakiś jest niedouczony tłuk jest jesli chodzi o ustawienie ustroi1D i 2D.......poducz się i napisz co i jak bo błądzisz.

Z czym teraz pracuje ten Twój hajendowy skłizbox?......bo ostatnio ze wzmakiem śwagra chodził..............Panie Recenzencie żałosny clownie.

Palton wszyscy sie na Tobie poznali i sie smieją-jestes może dobry,ale na Inowrocław i inne okoliczne miejscowości-w Warszawie nie poszalejesz już.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.